+30 210 4130007

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑ ΒΟΛΟΣ ΑΝΑΧ:

(0)
0,00 

                          

                  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΝΑΟΥΣΑΣ-ΒΕΡΟΙΑ-ΒΟΛΟΣ

                          3ΗΜΕΡΕΣ ΑΝΑΧ: 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ — ΕΠΙΣΤΡ: 2 ΜΑΡΤΙΟΥ

 

 1η ΜΕΡΑ: ΣΑΒΑΤΟ 29/2ου – ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αναχωρούμε από την βάση μας στις 07.00. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στο self-service του Κορινού  όπου μπορούμε να γευματίσουμε. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας μετά το φαγητό και μπαίνουμε στην Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε μία περιήγηση με το πούλμαν και θα καταλήξουμε στον Πολιούχο  Άγιο Δημήτριο να προσκυνήσουμε. Η επόμενη στάση μας θα είναι στην οδό Αριστοτέλους και Εγνατία να απολαύσουμε την ομορφιά της καταπληκτικής πλατείας, να πιούμε ένα καφεδάκι,  να πάρουμε ωραίες φωτογραφίες και ελεύθερο χρόνο για μία βόλτα.  Αμέσως μετά πηγαίνουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στην Λ. Βασιλίσσης Όλγας.
Ελεύθερος χρόνος.  Δείπνο Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- ΝΑΟΥΣΑ

Σήμερα μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την όμορφη Νάουσα. Η Νάουσα φημίζεται για το αποκριάτικο έθιμο «Γενίτσαροι και Μπούλες», όπου παίρνουν μέρος μόνο άντρες, μεταμφιεσμένοι με μάσκα με πολύ μικρά μάτια και μικρό στόμα (τον «πρόσωπο»), το σπαθί για τον χορό (την «πάλα»), το γιλέκο (το «πισλί») και την φουστανέλα. Το έθιμο αυτό χρονολογείται από το 1706. Ακολουθεί μεγάλη παρέλαση με ξέφρενο κέφι και την τελευταία  Κυριακή ακολουθεί μεγάλο φαγοπότι, αφού γεμίζουν οι δρόμοι με γλυκίσματα και παραδοσιακά εδέσματα. Παράλληλα, λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του καρναβαλιού, η «Έκθεση Τοπικών και Παραδοσιακών Προϊόντων» στην πόλη, όπου οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν, να δοκιμάσουν και να προμηθευτούν τα προϊόντα της περιοχής. Το απογευματάκι θα πιούμε το καφεδάκι μας στην πλατεία της Ελιάς στην όμορφη Βέροια όπου μπορούμε να αγοράσουμε και το ξακουστό Ραβανί της. Επιστροφή στην Θεσσαλονίκη. Δείπνο και όσοι θέλουν μπορούν να εξορμήσουν για γλεντάκι στα Λαδάδικα ή κάπου αλλού. Διανυκτέρευση

 3η ΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΟΛΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Σήμερα  Καθαρά  Δευτέρα θα αναχωρήσουμε μετά το πρόγευμα από την Θεσσαλονίκη και θα κατευθυνθούμε  προς το Βόλο που με τις ψαροταβέρνες του, τα θαλασσινά του και τα τσιπουράδικα κατά μήκος του λιμανιού φαντάζει σαν το ιδανικότερο μέρος για να περάσει κανείς την Σαρακοστή. (Πρέπει να φτάσουμε νωρίς στον Βόλο, γιατί μετά από τις 13:00 δεν βρίσκουμε τραπέζι)
Εμείς σας ευχόμαστε καλή Σαρακοστή, καλή όρεξη και μετά το φαγητό μας, χαρούμενοι και ευδιάθετοι (από το καλό τσίπουρο) αλλά και γεμάτοι εικόνες από αυτό το όμορφο τριήμερο θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την βάση μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Σύγχρονα λεωφορεία για τις μετακινήσεις μας
  • Ξενοδοχείο 4**** μέσα στην Θεσσαλονίκη  METROPOLITAN HOTEL ****
  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα σε μπουφέ
  • Αρχηγός του γραφείου  με γνώσεις
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης & Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Ποτά στα δείπνα
  • Τυχόν εισόδους σε Μουσεία
  • Δημοτικό φόρο 3€ ανα δωμάτιο για κάθε νύχτα που πληρώνεται στην Ρεσεψιόν του ξενοδοχείου

                                      ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Διαφορά Μονόκλινου  80 €

Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνει την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας και σε έντυπο στο γραφείο μας. Το έντυπο αυτό υπογράφεται στο γραφείο μας ή κατά την διάρκεια του ταξιδιού.


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ