+30 210 4130007

ΠΑΣΧΑ 2023 ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΡΕΣΠΕΣ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΝΥΜΦΑΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΝΑΧ:14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

(0)
210,00 
 • Πασχαλινές Εκδρομές
 • Διαμονή
 • Διατροφή

ekdromi-florina-karnavali-kozanis
ekdromi-florina-kastoria

ΦΛΩΡΙΝΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΜΕΤΕΩΡΑ – ΕΔΕΣΣΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ

ΝΥΜΦΑΙΟΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ  4 ΗΜΕΡΕΣ  ΜΟΝΟ ΜΕ 210 €


 1η ΜΕΡΑ:Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   ΑΘΗΝΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ
Αναχώρηση από Πειραιά και από Αθήνα τις ώρες που αναγράφονται παρακάτω και με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στα Μετέωρα. Θα κάνουμε μία βόλτα να δούμε πανοραμικά τα μοναστήρια, μία στάση για φωτογραφίες και αμέσως μετά θα γευματίσουμε σε κάποιο από τα  self service  της περιοχής. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και περίπου σε δύο ώρες και είκοσι λεπτά θα είμαστε στην όμορφη Καστοριά όπου θα έχουμε χρόνο να ψωνίσουμε αν θέλουμε από δερμάτινα μέχρι τα φημισμένα φασόλια. Θα πιούμε ένα καφεδάκι πάνω στην πανέμορφη λίμνη Ορεστιάδα και από εκεί σε μιάμιση ώρα θα είμαστε στην Φλώρινα στο ξενοδοχείο μας. Μπορούμε να προσκυνήσουμε τον Επιτάφιο.  Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο ,διανυκτέρευση

 2η ΜΕΡΑ: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   ΦΛΩΡΙΝΑ  ΕΔΕΣΣΑ   ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ  ΝΥΜΦΑΙΟ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε στις 08:30 για το Νυμφαίο   παραδοσιακό και καταπληκτικό Νυμφαίο. Μπορεί ο καθένας ελεύθερα να επισκεφτεί και την ξακουστή Νίκειο σχολή, όπου σήμερα λειτουργεί σαν κέντρο ενημέρωσης του Αρκτούρου. Η ξενάγηση ξεκινάει από τις 10:00.  Θα εκπλαγούμε από την ομορφιά και την αρχιτεκτονική του κτηρίου, αλλά και ολοκλήρου του χωριού που έχει βοηθηθεί πολύ από την οικογένεια Μπουτάρη που είναι η γενέτειρα τους. Καθ’ οδόν θα κάνουμε μία στάση στην πανέμορφη Έδεσσα να πιούμε ένα καφεδάκι στους ξακουστούς καταρράχτες της. Για να καταλήξουμε  στα πασίγνωστα ζεστά και ιαματικά λουτρά Πόζαρ. Στα Λουτρά  καλό είναι να έχουμε το μαγιό μας μαζί για να ευχαριστηθούμε ένα ζεστό μπάνιο στα νερά που έχουν 37 βαθμούς θερμοκρασία. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και αγορές στα πολλά μαγαζιά με τα παραδοσιακά προϊόντα.  Αργά το απόγευμα περίπου στις 19:30  επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας να ξεκουραστούμε και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία. Μετά την Ανάσταση θα έχουμε δείπνο που εκτός από την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα θα περιλαμβάνει και άλλα εδέσματα. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:ΚΥΡΙΑΚΗ   16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ  ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ ΨΑΡΑΔΕΣ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τις Πρέσπες στις 08:30. Θα ακολουθήσουμε την καταπληκτική διαδρομή Βίγλας Πισοδερίου.  Λίγο πρίν τις λίμνες  θα κάνουμε μία στάση για ένα καφεδάκι στο ξακουστό χωριό των Πρεσπών τον Άγιο Γερμανό, που πήρε το όνομα του από την ομώνυμη Βυζαντινή εκκλησία. Έχει σήμερα 200 κατοίκους. Συνεχίζουμε για την μικρή Πρέσπα όπου θα περάσουμε από την όμορφη πλωτή γέφυρα να πάμε στον Άγιο Αχίλλειο. Αργότερα θα επισκεφτούμε την μεγάλη Πρέσπα και το τελευταίο Ελληνικό χωριό που κοιτάζει από την μία πλευρά την Αλβανία και από την άλλη την FYROM (Σκόπια) τους Ψαράδες. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν βαρκάδα στην μεγάλη Πρέσπα και να φτάσουν μέχρι τα ασκηταρειά στις όχθες της λίμνης με τις όμορφες Αγιογραφίες ή να απολευσουν ένα καφεδακι πανω στην λίμνη . Επιστρέφουμε στην Φλώρινα  για να ετοιμαστούμε για το εορταστικό γεύμα  μας.  Στην αίθουσα θα έχουμε μουσική DJ να διασκεδάσουμε και να χορέψουμε. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ  17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ   ΦΛΩΡΙΝΑ  ΙΩΑΝΝΙΝΑ   ΑΘΗΝΑ
Αναχωρούμε μετά το πρόγευμα 08:00 για να επωφεληθούμε από την όμορφη ημέρα μας. Άφιξη στα Ιωάννινα λίγο πριν τις 11.00. Θα σταθμεύσουμε στην λίμνη και θα ανέβουμε μέσω της παλιάς πόλης στο κάστρο του Ιτς Καλέ όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αλή Πασά. Θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα στη λίμνη και κατεβαίνοντας όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφτούν το υπέροχο Μουσείο Αργυροχρυσοχοΐας. Με ένα πολύ μικρό εισιτήριο (οι 65 και πάνω είναι δωρεάν) μπορούν να ξεναγηθούν και να απολαύσουν μοναδικά πανέμορφα εκθέματα. Επιστρέφουμε στην λίμνη και από εκεί και μετά είμαστε ελεύθεροι για ψώνια, καφέ κλπ.  Αναχώρηση 14:00 και με τις κατάλληλες στάσεις επιστρέφουμε στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας
 • Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • 3 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  KING ALEXANDER 3*
 • 3 Πρωινά & 3 Δείπνα μαζί με το εορταστικό
 • Λαμπάδα Τσουρέκι κόκκινο αυγό από το γραφείο μας
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου με γνώσεις
 • ΦΠΑ & Διόδια
 • Mουσική dj την Κυριακή του Πάσχα να διασκεδάσουμε
 • Δημοτικοί φόροι που πληρώνονται στο ξενοδοχεία
 • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ποτά στα γεύματα
 • Τυχόν εισόδους σε Μουσεία

                                                                 ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ    210  €

                                                                                    ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  90 €

Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνει την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας  Το έντυπο αυτό υπογράφεται  κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

ΣΗΜ: *   Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.
………..*  Λόγω αλλαγής της διεύθυνσης μας οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά
……..   *  Η διάθεση των θέσεων στα ταξίδια εσωτερικού γίνεται με σειρά εγγραφής και δεν γίνονται αλλαγές.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΕΙΣ : ΠΕΡΑΙΑΣ 06:45 π.μ. == ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ & ΚΗΦΙΣΟΥ 06:55 π.μ == ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ & 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 07:10 π.μ == ΚΟΜΒΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ RENAULT) 07:25π.μ  = ΚΗΦΙΣΙΑ 07:35 π.μ  Με την εγράφη σας παρακαλούμε να δηλώνετε και το σημείο επιβιβάσεις

 

Share…Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ