+30 210 4130007

ΠΑΣΧΑ 2024 ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΠΡΕΣΠΕΣ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΝΥΜΦΑΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΑΝΑΧ: Μ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΪΟΥ ΕΠΙΣΤΡ: 6 ΜΑΪΟΥ 4ΗΜΕΡΟ

(0)
225,00 
 • Εκδρομές Εποχής
 • Εκδρομές Προσφορές
 • Εκδρομές στην Ελλάδα
 • Πασχαλινές Εκδρομές
 • Προορισμός Εσωτερικού
 • Διαμονή
 • Διατροφή

ekdromi-florina-karnavali-kozanis
ekdromi-florina-kastoria

ΦΛΩΡΙΝΑ- ΚΑΣΤΟΡΙΑ- ΜΕΤΕΩΡΑ – ΕΔΕΣΣΑ-ΠΡΕΣΠΕΣ

ΝΥΜΦΑΙΟΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ  4 ΗΜΕΡΕΣ  ΜΟΝΟ ΜΕ 225 €


 1η ΜΕΡΑ:Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ   3 ΜΑΪΟΥ   ΑΘΗΝΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ  – ΦΛΩΡΙΝΑ
Αναχώρηση από Πειραιά και Ομόνοια, όπως αναφέρονται τα ωράρια παρακάτω. Με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στα Μετέωρα. Θα κάνουμε μία βόλτα να δούμε τα μοναστήρια εξωτερικά και θα επισκεφτούμε το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου. Επόμενη στάση θα είναι το πανόραμα για φωτογραφίες το μοναδικό τοπίο από τους βράχους και τα μοναστήρια. Αμέσως μετά θα γευματίσουμε σε κάποιο από τα self service της περιοχής. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και περίπου σε δύο ώρες και τριάντα λεπτά μέσω Εγναντίας οδού και περνώντας περιφερειάκα από Κοζάνη και Πτολεμαίδα θα φτάσουμε στην Φλώρινα. Γνωριμία με την πόλη.Ευκαιρία να περπατήσουμε στον πεζόδρομο και στο ποταμό Σακουλέβα για να προμηθευτούμε τα διάσημα γλυκά της πόλης και να απολαύσουμε την αγαπημένη πόλη του Θοδωρή Αγγελόπουλου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

 2η ΜΕΡΑ: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΜΑΪΟΥ   ΦΛΩΡΙΝΑ  ΕΔΕΣΣΑ   ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ  ΝΥΜΦΑΙΟ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε στις 08:30 για το Νυμφαίο   παραδοσιακό και καταπληκτικό Νυμφαίο. Μπορεί ο καθένας ελεύθερα να επισκεφτεί και την ξακουστή Νίκειο σχολή, όπου σήμερα λειτουργεί σαν κέντρο ενημέρωσης του Αρκτούρου. Η ξενάγηση ξεκινάει από τις 10:00.  Θα εκπλαγούμε από την ομορφιά και την αρχιτεκτονική του κτηρίου, αλλά και ολοκλήρου του χωριού που έχει βοηθηθεί πολύ από την οικογένεια Μπουτάρη που είναι η γενέτειρα τους. Καθ’ οδόν θα κάνουμε μία στάση στην πανέμορφη Έδεσσα να πιούμε ένα καφεδάκι στους ξακουστούς καταρράχτες της. Για να καταλήξουμε  στα πασίγνωστα ζεστά και ιαματικά λουτρά Πόζαρ. Στα Λουτρά  καλό είναι να έχουμε το μαγιό μας μαζί για να ευχαριστηθούμε ένα ζεστό μπάνιο στα νερά που έχουν 37 βαθμούς θερμοκρασία. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και αγορές στα πολλά μαγαζιά με τα παραδοσιακά προϊόντα.  Αργά το απόγευμα περίπου στις 19:30  επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας να ξεκουραστούμε και το βράδυ θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη ακολουθία. Μετά την Ανάσταση θα έχουμε δείπνο που εκτός από την πατροπαράδοτη μαγειρίτσα θα περιλαμβάνει και άλλα εδέσματα. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ  ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ ΨΑΡΑΔΕΣ
Μετά το πρωινό μας στις 08:00 αναχωρούμε για την όμορφη Καστοριά μέσω Κλεισούρας όπου θα έχουμε χρόνο να ψωνίσουμε αν θέλουμε από δερμάτινα μέχρι τα φημισμένα φασόλια. Θα πιούμε ένα καφεδάκι πάνω στην πανέμορφη λίμνη Ορεστιάδα και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για την μικρή Πρέσπα όπου θα περάσουμε από την όμορφη πλωτή γέφυρα να πάμε στον Άγιο Αχίλλειο. Αργότερα θα επισκεφτούμε την μεγάλη Πρέσπα και το τελευταίο Ελληνικό χωριό που κοιτάζει από την μία πλευρά την Αλβανία και από την άλλη την FYROM (Σκόπια) τους Ψαράδες. Εκεί έχει πολλές και ωραίες ταβέρνες και μπορούμε να γευματίσουμε ελεύθερα. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν βαρκάδα( έξοδα ατομικά) στην μεγάλη Πρέσπα και να φτάσουν μέχρι τα ασκηταριά στις όχθες της λίμνης με τις όμορφες Αγιογραφίες. Επιστρέφουμε στην Φλώρινα, όπου μας περιμένει το εορταστικό δείπνο με μουσική DJ να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε.  Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ  6 ΜΑΪΟΥ  ΦΛΩΡΙΝΑ  ΙΩΑΝΝΙΝΑ   ΑΘΗΝΑ
Αναχωρούμε μετά το πρόγευμα 08:00 για να επωφεληθούμε από την όμορφη ημέρα μας. Άφιξη στα Ιωάννινα λίγο πριν τις 11.00. Θα σταθμεύσουμε στην λίμνη και θα ανέβουμε μέσω της παλιάς πόλης στο κάστρο του Ιτς Καλέ όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αλή Πασά. Θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα στη λίμνη και κατεβαίνοντας όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφτούν το υπέροχο Μουσείο Αργυροχρυσοχοΐας. Με ένα πολύ μικρό εισιτήριο (οι 65 και πάνω είναι δωρεάν) μπορούν να ξεναγηθούν και να απολαύσουν μοναδικά πανέμορφα εκθέματα. Επιστρέφουμε στην λίμνη και από εκεί και μετά είμαστε ελεύθεροι για ψώνια, καφέ κλπ.  Αναχώρηση 14:30 και με τις κατάλληλες στάσεις επιστρέφουμε στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας
 • Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • 3 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  KING ALEXANDER 3*
 • 3 Πρωινά & 3 Δείπνα μαζί με το εορταστικό
 • Λαμπάδα γιά την Ανάσταση από το γραφείο μας
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου με γνώσεις
 • ΦΠΑ & Διόδια
 • Mουσική dj την Κυριακή του Πάσχα να διασκεδάσουμε
 • Δημοτικοί φόροι που πληρώνονται στο ξενοδοχεία
 • Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ποτά στα γεύματα
 • Τυχόν εισόδους σε Μουσεία

                                                                 ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ    225  €

                                                                                    ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  90 €

Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνει την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας  Το έντυπο αυτό υπογράφεται  κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

ΣΗΜ: *   Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.
……..   *  Η διάθεση των θέσεων στα ταξίδια εσωτερικού γίνεται με σειρά εγγραφής και δεν γίνονται αλλαγές.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΕΙΣ : ΠΕΡΑΙΑΣ 06:45 π.μ. == ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ & ΚΗΦΙΣΟΥ 06:55 π.μ == ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ & 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 07:10 π.μ == ΚΟΜΒΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ RENAULT) 07:25π.μ  = ΚΗΦΙΣΙΑ 07:35 π.μ  Με την εγράφη σας παρακαλούμε να δηλώνετε και το σημείο επιβιβάσεις

 

Share…Share on FacebookTweet about this on Twitter

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ