ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΧΘΕΣ & ΣΗΜΕΡΑ

Οικονομικά ταξίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη

 

Κάποτε σε μία εποχή δύσκολη, τότε που ο μέσος Έλληνας άρχισε να μαθαίνει τις διακοπές και να φεύγει λίγο μακρύτερα από την κοντινότερη του παραλία, δύο φίλοι καταθέτοντας όλες τις οικονομίες τους και ένα σεβαστό για την εποχή χρέος αγόρασαν ένα πούλμαν και ξεκίνησαν να φτιάξουν ένα Τουριστικό γραφείο. Σταδιακά με τις καλές υπηρεσίες που προσέφερε το γραφείο στους πελάτες του, τα πούλμαν αυξήθηκαν και έτσι η δουλειά συνεχίστηκε με αυτόν τον τρόπο για πολλά χρόνια. Με το πλήρωμα του χρόνου, οι δύο φίλοι μεγάλωσαν και από το 2000 και μετά το γραφείο το ανάλαβε η κόρη του ενός η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα σε αυτό, η Σοφία Καλιδώνη.

Στο γραφείο έπνευσε καινούργιος αέρας με την συνεργασία του Άγγελου Γαλάτη και εξαπλώθηκε διοργανώνοντας  εκδρομές σε όλη την Ευρώπη με μεγάλη επιτυχία. Στα χρόνια που ακολούθησαν μέχρι σήμερα, το γραφείο μας έχει συνεργαστεί και ταξιδέψει στην Ελλάδα την Ευρώπη και στους Αγίους Τόπους τα περισσότερα ΚΑΠΗ του λεκανοπεδίου Αττικής,  πολλούς Συλλόγους, Μητροπόλεις και πολλές Ενορίες από όλη την Ελλάδα.   Επίσης πελάτες του γραφείου που μας εμπιστεύονται και μας τιμούν είναι αρκετές χιλιάδες μεμονωμένοι φίλοι μας.

Το ΚALIDONI TRAVEL αναγνωρίζεται ως ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία στη χώρα. Το μυστικό της επιτυχίας μας είναι η ακλόνητη δέσμευση να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε κάθε έναν από τους πελάτες μας. Για να δημιουργηθεί μία πολυήμερη εκδρομή, θα ταξιδέψει πάντα αντιπρόσωπος του γραφείου δύο και τρεις φορές να ελέγξει την παραμικρή λεπτομέρεια του δρόμου, των εστιατορίων, των τακτικών στάσεων, και φυσικά των ξενοδοχείων. Στα προγράμματα μας είναι τυπωμένη και η τελευταία λεπτομέρεια η οποία τηρείται από εμάς και τους συνεργάτες μας, οδηγούς και συνοδούς με σεβασμό. Όλοι οι πελάτες μας (φίλοι μας), έχουν να πουν ότι: Το ΚΑLIDONI TRAVEL πραγματοποιεί πάντα αυτά που γράφει στο πρόγραμμα και όταν μπορεί δίνει και το κάτι παραπάνω.

Το σλόγκαν του γραφείου είναι: ‘’Ονειρεμένα Ταξίδια… Προσιτή Πολυτέλεια’’ διότι πραγματικά τα προσφέρουμε και τα δύο σε κάθε ταξίδι.

Τέλος το KALIDONI TRAVEL δεν είναι μία απρόσωπη εταιρεία , αλλά η ιεραρχία του ξεκινάει από την Σοφία και τον Άγγελο οι οποίοι είναι πάντα κοντά σας και νοιάζονται για όλα.

Το γραφείο μας βρισκόταν μέχρι την αρχή της πανδημίας (για 30 χρόνια) στο κεντρικότερο σημείο του Πειραιά. Τώρα βρισκόμαστε στο 33ο χιλ. της Εθνικής Οδού Αθηνών Κορίνθου, στο ύψος της Νέας Περάμου. Οι φίλοι που μας γνωρίζουν και μας εμπιστεύονται επικοινωνούν μαζί μας τηλεφωνικά ή διαδικτυακά και τους ευχαριστούμε.

Οι εξαιρετικοί συνεργάτες μας και εμείς σας περιμένουμε να σας προτείνουμε ή να δημιουργήσουμε μαζί την επόμενη σας εκδρομή.

Με εκτίμηση
Σοφία Καλιδώνη
Άγγελος Γαλάτης