Οι καλύτερες οργανωμένες Χριστουγεννιάτικες εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό απο το Kalidoni Travel στις καλύτερες τιμές. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οργανώνουμε τις καλύτερες εκδρομές για Χριστούγεννα στα καλύτερα μέρη της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το καλύτερο εορταστικό κλίμα για εκείνους που θα ταξιδέψουν μαζί μας, να δούμε πως γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε άλλα μέρη, να δούμε έθιμα και παραδόσεις και να περάσουμε υπέροχα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε μια περιουσία. Εάν λοιποόν ψάχνετε για μοναδικές Χριστουγεννιάτικες εκδρομές τότε είστε στο κατάλληλο μέρος. Παρακάτω θα δείτε τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα πακέτα εκδρομών για μοναδικά Χριστούγεννα στην Ελλάδα αλλά και Χριστούγεννα στο εξωτερικό.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΟΧΡΙΔΑ 23 ΕΩΣ 26/12ου ΜΕ ΔΕΙΠΝΑ-ΡΕΒΕΓΙΟΝ-ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΥΜΑ ΔΩΡΟ

(0)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΕΡΒΙΑ ΜΟΝΟ 259 € 6ΗΜΕΡΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΡΕΒΕΓΙΟΝ

(0)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΑΝΣΚΟ ΒΟΛΟΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

(0)

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ-ΦΛΩΡΙΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΕΔΕΣΣΑ-ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ-ΟΧΡΙΔΑ-Π. ΣΟΥΜΕΛΑ

(0)

7ήμ. Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους τα Θεοφάνεια στον Ιορδάνη με Ι. Ν. Κοιμήσεως θεοτόκου Περιβολάκια Ραφήνας

(0)

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδρομές αλλάζουν κάθε χρόνο και πάντα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας μείνει αυτή η εμπειρία αξέχαστη. Σε όποιον αρέσουν οι εκδρομές τα Χριστούγεννα τότε σίγουρα θα περάσει υπέροχα όποια εκδρομή και αν επιλέξει. Κάθε χρόνο επιλέγουμε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα όπως Θεσσαλονίκη, Βόλο, Δράμα, Βέροια, Φλώρινα, Καστοριά, Έδεσσα και πολλά άλλα μέρη.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδρομές στο εξωτερικό περιλαμβάνουν μέρη όπως Βουδαπέστη, Βιέννη, Βελιγράδη, Σερβία, Βουλγαρία, Κύπρο και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.