Χριστουγεννιάτικες Εκδρομές

Μοναδικές Χριστουγεννιάτικες Εκδρομές στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό

Οι καλύτερες οργανωμένες Χριστουγεννιάτικες εκδρομές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό απο το Kalidoni Travel στις καλύτερες τιμές. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή οργανώνουμε τις καλύτερες εκδρομές για Χριστούγεννα στα καλύτερα μέρη της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε το καλύτερο εορταστικό κλίμα για εκείνους που θα ταξιδέψουν μαζί μας, να δούμε πως γιορτάζουν τα Χριστούγεννα σε άλλα μέρη, να δούμε έθιμα και παραδόσεις και να περάσουμε υπέροχα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε μια περιουσία. Εάν λοιποόν ψάχνετε για μοναδικές Χριστουγεννιάτικες εκδρομές τότε είστε στο κατάλληλο μέρος. Παρακάτω θα δείτε τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα πακέτα εκδρομών για μοναδικά Χριστούγεννα στην Ελλάδα αλλά και Χριστούγεννα στο εξωτερικό.

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΤΙΡΟΛΟ & ΒΑΥΑΡΙΑ ΑΝΑΧ:21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

(0)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΡΕΒΕΓΙΟΝ 6 ΗΜΕΡΕΣ

(0)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΒΕΝΕΤΙΑ ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ Λ. ΜΙΖΟΥΡΙΝΑ ΒΕΡΟΝΑ ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ ΣΙΡΜΙΟΝΕ ΠΑΝΤΟΒΑ

(0)

27 ΕΩΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-Λ.-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΝΥΜΦΑΙΟ-ΕΔΕΣΣΑ

(0)

4ΗΜΕΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΑΝΣΚΟ ΒΟΛΟΣ ΟΝΕΙΡΟΥΠΟΛΗ ΔΡΑΜΑΣ ΒΕΡΟΙΑ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

(0)

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ 8ΗΜ. ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΖΥΡΙΧΗ ΛΟΥΚΕΡΝΗ ΛΩΖΑΝΗ ΓΕΝΕΥΗ ΒΕΡΝΗ Σ. ΜΟΝΙ ΑΝΑΧ: 21 ΔΕΚ.

(0)

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδρομές αλλάζουν κάθε χρόνο και πάντα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας μείνει αυτή η εμπειρία αξέχαστη. Σε όποιον αρέσουν οι εκδρομές τα Χριστούγεννα τότε σίγουρα θα περάσει υπέροχα όποια εκδρομή και αν επιλέξει. Κάθε χρόνο επιλέγουμε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα όπως Θεσσαλονίκη, Βόλο, Δράμα, Βέροια, Φλώρινα, Καστοριά, Έδεσσα και πολλά άλλα μέρη.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδρομές στο εξωτερικό περιλαμβάνουν μέρη όπως Βουδαπέστη, Βιέννη, Βελιγράδη, Σερβία, Βουλγαρία, Κύπρο και άλλες Ευρωπαϊκές πόλεις.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ