ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ ΠΡΟΥΣΟΣ ΤΑΤΑΡΝΑ Λ. ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ 13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Καρπενήσι 361 00, Ελλάδα (0)
Τιμή ανά Άτομο 103,00 
  • Προορισμός Εσωτερικού
  • Διαμονή
  • Διατροφή
  • Ξεναγός
  • Οδική Εκδρομή
  • Πρωινό

karpenisi-08-17

ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ- ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ    ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ Μ. ΧΩΡΙΟ

        ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ ΜΟΝΗ ΤΑΤΑΡΝΑΣ ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ

13-14-15  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΜΟΝΟ 103 €

1η ΗΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αναχωρούμε από την βάση μας, και η πρώτη μας στάση θα είναι στο OLYMPUS PLAZA. Συνεχίζουμε για τον ιστορικό Γοργοπόταμο,  και αφού ανέβουμε στο υψηλότερο σημείο , δούμε την ξακουστή γέφυρα θαυμάσουμε την θέα αλλά και  μάθουμε την ιστορία της επιστρέφουμε στο χωριό όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα  σε τοπική ταβέρνα. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας ,για το πανέμορφο Καρπενήσι και φτάνοντας θα κάνουμε μια στάση στην κεντρική πλατεία όπου εκεί θα έχουμε χρόνο για ψώνια , για καφεδάκι ή ακόμα να δοκιμάσουμε γιαούρτι με μέλι. Αργότερα συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας ( LECADIN) το οποίο βρίσκεται ένα χλμ  έξω από το κέντρο. Είναι αξιοπρεπέστατο , έχει την ωραιότερη θέα στο Καρπενήσι και έχει πολύ καλό φαγητό. Ελεύθερος χρόνος , Δείπνο Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ – ΜΟΝΗ ΤΑΤΑΡΝΑΣ – ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ

Αναχωρούμε το πρωί μετά το πλούσιο πρωινό μας προς την λίμνη των Κρεμαστών. Μετά από μία μοναδική διαδρομή (λίγο λιγότερο από δύο ώρες) θα αντικρίσουμε την λίμνη από την οποία θα μείνουμε έκθαμβοι από την ομορφειά της. Αμέσως μετά θα επισκεφτούμε την ιστορική Μονή Τατάρνας. Θα προσκυνήσουμε, θα απολαύσουμε την μοναδική θέα στην λίμνη, θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο της Μονής από Μοναχό (συνήθως μας κερνούν και καφέ) και μετά από όλα αυτά επιστρέφουμε στο Καρπενήσι όπου θα έχουμε ελεύθερο γεύμα, επειδή διαθέτει τα πάντα από ψητά, σουβλάκια, πίτσες κλπ. Μετά από δύο ώρες θα αναχωρήσουμε για το ιστορικό χωριό Κορυσχάδες. Το χωριό είναι πολύ όμορφο, αλλά πέραν αυτού είναι και συνδεδεμένο με την Εθνική Αντίσταση, όπου υπάρχει και το ανάλογο Μουσείο. Θα πιούμε το απογευματινό μας καφεδάκι και επιστρέφοντας θα σταματήσουμε στο Κεφαλόβρυσο να δούμε το σημείο και να μιλήσουμε για την μεγάλη μάχη όπου άφησε και την τελευταία του πνοή ο Μάρκος Μπότσαρης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο διανυκτέρευση. Ελευθερος χρόνος.

2η ΗΜΕΡΑ : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ- ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ-ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε  προς την Παναγία την Προυσσιώτισσα κάνοντας μια υπέροχη διαδρομή. Θα περάσουμε και από ένα σημείο όπου θα δούμε τα βήματα της Παναγίας χαραγμέμα πάνω στον βράχο. Φτάνοντας στην ιερά μονή της Παναγίας , θα έχουμε χρόνο να προσκυνήσουμε , να πάρουμε αγίασμα , να δούμε το μικρό μουσείο και θα αναχωρήσουμε για το Μεγάλο  Χωριό  όπου εκεί μπορούμε να ψωνίσουμε τα  εκπληκτικά παραδοσιακά προϊόντα πχ, γλυκά, αυγά, χυλοπίτες μέχρι και κρέας. Αμέσως μετά θα γευματίσουμε σε τοπική ταβέρνα και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας πάλι μια στάση στο OLYMPUS PLAZA.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LECADIN
  • 2 δείπνα & 2 πρωινά σε μπουφέ
  • Αρχηγός του γραφείου σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο      103

Διαφορά μονόκλινου     40€

Share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter