+30 210 4130007

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ 7-8-9 ΜΑΡΤΙΟΥ

(0)
0,00 
 • Διατροφή
 • Οδική Εκδρομή
 • Πρωινό

ΣΠΙΤΙ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΕΡΕΖΑΣ

skopia-eorti-ginaikas

 ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥΣ
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΕΡΔΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ
ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΙΜΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΑΣ
7 -8 -9 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Τα τελευταία χρόνια έχουμε εξερευνήσει πάρα πολύ καλά όλα σχεδόν τα Βαλκάνια. Κάναμε κάτι δηλαδή που ίσως να είναι και υποχρέωση μας να γνωρίσουμε τους καλούς ή και τους λιγότερο καλούς γείτονες μας. Συνεχίζοντας λοιπόν τις επισκέψεις στην γειτονιά μας και επειδή έχουμε επισκεφτεί σχεδόν οι περισσότεροι Έλληνες την Λίμνη Οχρίδα ή Αχρίδα αποφασίσαμε να γνωρίσουμε φέτος την πόλη των Σκοπίων και όχι μόνο. Διαβάστε το πρόγραμμα και σας περιμένουμε να γνωρίσουμε μαζί μία πόλη που μέσα στο κέντρο της κυλάει ο ποταμός Βαρδάρης (Αξιός) και έχει ζωή όλο το εικοσιτετράωρο, διαμένοντας σε ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο!!!!

1η ΜΕΡΑ:     ΑΘΗΝΑ STOBI  ΣΚΟΠΙΑ
Αναχωρούμε 05:30 από Πειραιά και 05:45 από Ομόνοια. Η πρώτη μας στάση είναι στο Όλυμπους Πλάζα, η δεύτερη στην Λαμία και η επόμενη στον Κορινό. Από εκεί και μετά σε μία ώρα και ένα τέταρτο θα βρεθούμε στους Ευζώνους όπου είναι και ο συνοριακός σταθμός. Θα επισκεφτούμε το κατάστημα αφορολογήτων ειδών, θα περάσουμε τις τυπικές συνοριακές διαδικασίες και θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας o  οποίος είναι μέχρι τα Σκόπια αυτοκινητόδρομος. Σε 75 χλμ. Θα συναντήσουμε και θα επισκεφτούμε ένα πολύ σημαντικό αρχαιολογικό χώρο, την αρχαία πόλη Στόβοι (STOBI). Οι Στόβοι ήταν αρχαία πόλη της Παιονίας, που στη συνέχεια κατακτήθηκε από τους Μακεδόνες και αργότερα έγινε πρωτεύουσα της ρωμαϊκής επαρχίας. Η πόλη κτίστηκε στο σημείο όπου ο ποταμός Εριγώνας ενώνεται με τον Αξιό, κάτι που της προσέδωσε μεγάλη εμπορική και στρατηγική σημασία.  Θα μας εντυπωσιάσουν τα ευρήματα, όπως το Θέατρο, η Βασιλική με το Βαφτιστήριο, τα καταπληκτικά ψηφιδωτά, η Δημόσια Κρήνη, οι Ρωμαϊκές επαύλεις με τα ονόματα των ιδιοκτητών, τα λουτρά κλπ. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και σε 75 χλμ θα βρεθούμε στην πόλη των Σκοπίων. Συνήθως η άφιξη μας είναι 17:30.  Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται 900 μέτρα από το κέντρο, σε μία περιοχή καταπράσινη που λέγεται Πανόραμα και εκεί βρίσκονται όλες οι Πρεσβείες και οι βίλες των πλουσίων. Πρίν ή μετά το φαγητό θα κατεβούμε με το πούλμαν να γνωρίσουμε την πόλη φωτισμένη που είναι πολύ όμορφη. Δείπνο διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ:     ΟΡΟΣ ΒΟΤΝΟ ΤΕΛΕΦΕΡΙΚ & ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το βουνό Βότνο όπου θα πάρουμε το τελεφερίκ να ανέβουμε στην κορυφή που βρίσκεται ο Τεράστιος Σταυρός (φωτίζεται την νύχτα και φαίνεται από παντού). Ο Σταυρός στήθηκε για να θυμίζει τα 2000 χρόνια της Χριστιανοσύνης.  Millennium Cross. Η Θέα από ψηλά είναι καταπληκτική. Αφού απολαύσουμε και πάρουμε ωραίες φωτογραφίες, θα επιστρέψουμε στο πούλμαν με το οποίο θα κάνουμε ένα γύρο της πόλης. Μετά με τα πόδια θα επισκεφτούμε το σπίτι της Μητέρας Τερέζας, την κεντρική πλατεία, την Πέτρινη Οθωμανική γέφυρα και την γέφυρα των καλλιτεχνών, τον ποταμό Βαρδάρη που διασχίζει το κέντρο της πόλης. Ο Βαρδάρης είναι ο Αξιός στην Ελλάδα. Θα δούμε τον παλαιό σιδηροδρομικό σταθμό, την εκκλησία του Σωτήρος και φυσικά θα έχουμε χρόνο στην παλιά πόλη με τα πάρα πολλά Τούρκικα μαγαζιά που μπορούμε να ψωνίσουμε αλλά και να γευματίσουμε με   4 ευρώ. Το απόγευμα  θα έχουμε χρόνο στο μεγάλο πολυκατάστημα city mall όπου πραγματικά έχει καλές τιμές αν θέλουμε να κάνουμε κάποιες αγορές από τα πάρα πολλά μαγαζιά του. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Απόψε με το δείπνο μας θα έχουμε Μουσική DJ και κρασί κερασμένο από το γραφείο να διασκεδάσουμε και να τιμήσουμε την ημέρα της γυναίκας. Διανυκτέρευση.

3η  ΜΕΡΑ:      ΣΚΟΠΙΑ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ  QUEEN MARIA ΑΘΗΝΑ
 Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το χωριό Δεμίρ Καπιά. Εδώ βρίσκεται ένας υπέροχος χώρος που είναι χτισμένο ένα από τα παλαιότερα Οινοποιεία. Το έχει δημιουργήσει ο Βασιλιάς Αλέξανδρος Καρατζόρτζεβιτς το 1928 και το αφιέρωσε στην σύζυγό του Μαρία. Γιαυτό και μέχρι σήμερα φέρει το όνομα Queen Maria. Tα προϊόντα του είναι εξαιρετικά. Μπορούμε να δοκιμάσουμε και αν θέλουμε μπορούμε να αγοράσουμε κρασιά τα οποία ξεκινούν από 3 ευρώ το μπουκάλι. ( Να κρατάμε και ένα δώρο για τους άνδρες μας). Μετά από όλη αυτή την διαδικασία συνεχίζουμε για τα σύνορα και με τις κατάλληλες στάσεις φτάνουμε στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Πούλμαν υπερυψωμένα τελευταίας τεχνολογίας
 • Εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Δώρο το εισιτήριο του Τελεφερίκ
 • 2 Διανυκτερεύσεις σε πολυτελές ξενοδοχείο 4****
 • 2 Προγεύματα σε μπουφέ
 • 2 δείπνα με σαλάτες συνοδευτικά σε μπουφέ και σερβιριζόμενο το κυρίως πιάτο
 • Τελευταία βραδιά δώρο το κρασί και μουσική DJ να διασκεδάσουμε
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου με γνώσεις
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης & Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

 • Ποτά στα γεύματα εκτός της τελευταίας βραδιάς που προσφέρεται κρασί
 • Είσοδοι σε τυχόν Μουσεία
 • Ότι δεν αναφέρεται στα συμπεριλαμβανόμενα

       ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ   ….  ΕΥΡΩ
Διαφορά μονόκλινου   .. €


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ