+30 210 4130007

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΑΝΑΧ: 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 3ΗΜΕΡΟ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

(0)
185,00 
 • Διατροφή
 • Οδική Εκδρομή


 3 ΗΜΕΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ—ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΙΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ


1η ΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΜΑΡΤΙΟΥ  –  ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αναχωρούμε από Πειραιά 06:45 και από Ομόνοια 07:10. Παρακάτω υπάρχουν αναλυτικά τα σημεία και οι ώρες αναχώρησης. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στο self-servιce του Κορινού ( Όλυμπους Πλάζα) όπου μπορούμε να γευματίσουμε. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας μετά το φαγητό και μπαίνουμε στην Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε μία ωραία περιήγηση-ξενάγηση με το πούλμαν περνώντας από τα κυριώτερα μνημεία της πόλης και θα καταλήξουμε στον Πολιούχο  Άγιο Δημήτριο να προσκυνήσουμε. Η επόμενη στάση μας θα είναι στην πλατεία Αριστοτέλους για φωτογραφίες και ελεύθερο χρόνο για μία βόλτα και αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο εξαιρετικό και πλήρως ανακαινισμένο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση που βρίσκεται επί της Βασιλίσσης Όλγας. Ελεύθερος χρόνος.  Δείπνο Διανυκτέρευση.

 2η ΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΜΑΡΤΙΟΥ  – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΞΑΝΘΗ
Μετά το πρόγευμα ξεκινάει η ημέρα μας. Παίρνουμε  την Εγνατία οδό θαυμάζοντας  τις δύο όμορφες λίμνες μας, την Κορώνεια και την Βόλβη. Μετά από μία ωραία και ξεκούραστη διαδρομή θα φτάσουμε  στην Ξάνθη, μία πόλη γεμάτη χρώματα, ήχους και ζωή. Αναπαλαιωμένα σπίτια καπνεμπόρων και πλακόστρωτοι δρόμοι, συνθέτουν τη σκηνή όπου διαδραματίζεται η ρομαντική ιστορία της Παλιάς Πόλης, που σήμερα κατακλύζεται από τραγούδια και μασκαράδες. Ξέφρενοι ρυθμοί, χαρούμενες φιγούρες καρναβαλιστών, φαντασμαγορικά άρματα, χοροί σε κάθε δρομάκι, σερπαντίνες και κομφετί, θα μας βάλουν στο κλίμα των Αποκριών. Θα έχουμε αρκετό χρόνο να ευχαριστηθούμε το μοναδικό Καρναβάλι, και να γευματίσουμε στα πάρα πολλά μαγαζάκια που υπάρχουν λόγω της ημέρας.   Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και μπορείτε να απολαύσετε την βραδιά στην όμορφη Θεσσαλονίκη.  Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ  –  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΟΛΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Σήμερα  Καθαρά  Δευτέρα θα αναχωρήσουμε μετά το πρόγευμα από την Θεσσαλονίκη και θα κατευθυνθούμε προς το Βόλο που με τις ψαροταβέρνες του, τα θαλασσινά του και τα τσιπουράδικα κατά μήκος του λιμανιού φαντάζει σαν το ιδανικότερο μέρος για να περάσει κανείς την Σαρακοστή. (Πρέπει να φτάσουμε νωρίς στον Βόλο, γιατί μετά τις 13:οο βρίσκεις δύσκολα τραπέζι.)
Εμείς σας ευχόμαστε καλή Σαρακοστή, καλή όρεξη και μετά το φαγητό μας, χαρούμενοι και ευδιάθετοι (από το καλό τσίπουρο) αλλά και γεμάτοι εικόνες από αυτό το όμορφο τριήμερο θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την βάση μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Σύγχρονα λεωφορεία για τις μετακινήσεις μας
 • Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ξενοδοχείο ΜETROPOLITAN 4**** μέσα στην Θεσσαλονίκη πλήρως ανακαινισμένο
 • Δύο πρωινά και δύο δείπνα σε μπουφέ
 • Αρχηγός του γραφείου
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

 

 • ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
 • Ποτά στα γεύματα
 • Εισόδους σε Μουσεία
 • Ασφάλεια Covid ( ενημερωθείτε από το γραφείο μας )

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ  185      ΕΥΡΩ

Διαφορά μονόκλινου   80  €

Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνει την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας

ΣΗΜ: *   Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.
……….* Η διάθεση των θέσεων στα ταξίδια εσωτερικού γίνεται με σειρά εγγραφής και δεν γίνονται αλλαγές.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΕΙΣ : ΠΕΡΑΙΑΣ 06:45 π.μ. == ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ & ΚΗΦΙΣΟΥ 06:55 π.μ == ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ & 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 07:10 π.μ == ΚΟΜΒΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ RENAULT) 07:25π.μ  = ΚΗΦΙΣΙΑ-07:35 π.μ  από Σούπερ μάρκετ  ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Πλ. Ελαιών επιστροφή αποβίβαση στην KOSMART γέφυρα Καλυφτάκη

Με την εγγραφή σας παρακαλούμε να δηλώνετε και το σημείο επιβιβάσεις


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ