+30 210 4130007

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΑ ΤΣΙΠΟΥΡΑΔΙΚΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ 17 ΕΩΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Πλ. Αριστοτέλους, Θεσσαλονίκη, Ελλάδα (0)
from/per person 128,00 
  • Διαμονή
  • Διατροφή
  • Ξεναγός
  • Οδική Εκδρομή
  • Πρωινό

 3 ΗΜΕΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ—ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΣΤΙΣ ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ


1η ΜΕΡΑ: ΣΑΒΑΤΟ 17/2ου – ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αναχωρούμε από την βάση μας στις 07.00. Με ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε στο self-servιce του Κορινού ( Όλυμπους Πλάζα) όπου μπορούμε να γευματίσουμε. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας μετά το φαγητό και μπαίνουμε στην Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε μία περιήγηση με το πούλμαν και θα καταλήξουμε στον Πολιούχο  Άγιο Δημήτριο να προσκυνήσουμε. Η επόμενη στάση μας θα είναι στον Λευκό Πύργο για φωτογραφίες και ελεύθερο χρόνο για μία βόλτα και αμέσως μετά πηγαίνουμε στο εξαιρετικό και πλήρως ανακαινησμένο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Απόσταση ξενοδοχείου Λευκού Πύργου 900 μέτρα. Ελεύθερος χρόνος.  Δείπνο Διανυκτέρευση.

 2η ΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 18/2ου – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΞΑΝΘΗ

Μετά το πρόγευμα ξεκινάει η εκδρομή μας. Παίρνουμε  την Εγνατία οδό θαυμάζοντας  τις δύο όμορφες λίμνες μας, την Κορώνεια και την Βόλβη. Μετά από μία ωραία και ξεκούραστη διαδρομή θα φτάσουμε  στην Ξάνθη, μία πόλη γεμάτη χρώματα, ήχους και ζωή. Αναπαλαιωμένα σπίτια καπνεμπόρων και πλακόστρωτοι δρόμοι, συνθέτουν τη σκηνή όπου διαδραματίζεται η ρομαντική ιστορία της Παλιάς Πόλης, που σήμερα κατακλύζεται από τραγούδια και μασκαράδες. Ξέφρενοι ρυθμοί, χαρούμενες φιγούρες καρναβαλιστών, φαντασμαγορικά άρματα, χοροί σε κάθε δρομάκι, σερπαντίνες και κομφετί, θα μας βάλουν στο κλίμα των Αποκριών. Θα έχουμε αρκετό χρόνο να ευχαριστηθούμε το μοναδικό Καρναβάλι, και να γευματίσουμε στα πάρα πολλά μαγαζάκια που υπάρχουν λόγω της ημέρας.   Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και μπορείτε να απολαύσετε την βραδιά στην όμορφη Θεσσαλονίκη.  Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 19/2ου -ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΒΟΛΟΣ-ΑΘΗΝΑ

Σήμερα  Καθαρά  Δευτέρα θα αναχωρήσουμε μετά το πρόγευμα από την Θεσσαλονίκη και θα κατευθυνθούμε προς το Βόλο που με τις ψαροταβέρνες του, τα θαλασσινά του και τα τσιπουράδικα κατά μήκος του λιμανιού φαντάζει σαν το ιδανικότερο μέρος για να περάσει κανείς την Σαρακοστή.

Εμείς σας ευχόμαστε καλή Σαρακοστή, καλή όρεξη και μετά το φαγητό μας, χαρούμενοι και ευδιάθετοι (από το καλό τσίπουρο) αλλά και γεμάτοι εικόνες από αυτό το όμορφο τριήμερο θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την βάση μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Πολυτελή υπερυψωμένα λεωφορεία για τις μετακινήσεις μας
  • Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Ξενοδοχείο ΜETROPOLITAN 3+ μέσα στην Θεσσαλονίκη πλήρως ανακαινισμένο
  • Δύο πρωινά και δύο δείπνα σε μπουφέ
  • Αρχηγός του γραφείου

 

ΤΙΜΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ     128   ΕΥΡΩ

Διαφορά μονόκλινου   50  €

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!                                                                                                                                                                                                                        Στις τιμές των προγραμμάτων μας δεν περιλαμβάνεται ο νέος φόρος διαμονής του άρθρου 53 Ν.4389/2016,  γιά ημερήσια χρήση κάθε δωματίου που αναμένεται να εφαρμοσθεί από την 1η Ιανουαρίου 2018. Η χρέωση αναμένεται να είναι ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση:

Ξενοδοχείο 3*: € 1,50                    Ξενοδοχείο 4*: € 3,00                          Ξενοδοχείο 5*: € 4,00

Ο φόρος καταβάλλεται από τον πελάτη απ’ ευθείας στο εκάστοτε ξενοδοχείο. Σε περίπτωση μη εφαρμογής του φόρου δεν θα ισχύουν τα ανωτέρω.