+30 210 4130007

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΔΡΟΣΕΡΗ ΦΛΩΡΙΝΑ & ΚΑΣΤΟΡΙΑ Λ. ΠΟΖΑΡ ΝΥΜΦΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!

(0)
0,00 
  • Εκδρομές στην Ελλάδα
  • Διατροφή
  • Οδική Εκδρομή


ekdromi-florina-1

4 ΗΜΕΡΕΣ  ΜΟΝΟ    

ΦΛΩΡΙΝΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΕΔΕΣΣΑ- ΝΥΜΦΑΙΟ (ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΟΥ ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ) – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΠΡΕΣΠΕΣ

ΑΝΑΧ: ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ     ΕΠΙΣΤΡ: ΤΡΙΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ
Αναχώρηση από Πειραιά και Ομόνοια, όπως αναφέρονται τα ωράρια παρακάτω. Με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στα Μετέωρα. Θα κάνουμε μία βόλτα να δούμε τα μοναστήρια εξωτερικά, μία στάση για φωτογραφίες και αμέσως μετά θα γευματίσουμε σε κάποιο από τα  self service  της περιοχής. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και περίπου σε δύο ώρες και είκοσι λεπτά θα είμαστε στην όμορφη Καστοριά όπου θα έχουμε χρόνο να ψωνίσουμε αν θέλουμε από δερμάτινα μέχρι τα φημισμένα φασόλια. Θα πιούμε ένα καφεδάκι πάνω στην πανέμορφη λίμνη Ορεστιάδα και από εκεί σε μιάμιση ώρα θα είμαστε στην Φλώρινα στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο διανυκτέρευση

2η ΜΕΡΑ:  ΦΛΩΡΙΝΑ  – ΝΥΜΦΑΙΟ (ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ)  – ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε στις 08:30 για το Νυμφαίο   παραδοσιακό και καταπληκτικό Νυμφαίο. Εκεί  θα έχουμε την δυνατότητα να επισκεφτούμε το καταφύγιο της  αρκούδας  τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ  και την ξακουστή Νίκειο σχολή, όπου σήμερα λειτουργεί σαν κέντρο ενημέρωσης του Αρκτούρου. Η ξενάγηση ξεκινάει από τις 10:00.(εισιτήριο έξοδα ατομικά)  Θα εκπλαγούμε από την ομορφιά και την αρχιτεκτονική του κτηρίου, αλλά και ολοκλήρου του χωριού που έχει βοηθηθεί πολύ από την οικογένεια Μπουτάρη που είναι η γενέτειρα τους. Καθ’ οδόν θα κάνουμε μία στάση στην πανέμορφη Έδεσσα να πιούμε ένα καφεδάκι στους ξακουστούς καταρράχτες της. Για να καταλήξουμε  στα πασίγνωστα ζεστά και ιαματικά λουτρά Πόζαρ. Στα Λουτρά  καλό είναι να έχουμε το μαγιό μας μαζί για να ευχαριστηθούμε ένα ζεστό μπάνιο στα νερά που έχουν 37 βαθμούς θερμοκρασία. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και αγορές στα πολλά μαγαζιά με τα παραδοσιακά προϊόντα.  Αργά το απόγευμα περίπου στις 19:30  επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας .Δείπνο.Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:  ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ ΨΑΡΑΔΕΣ
Μετά το πρωινό μας στις 09:00 αναχωρούμε για τις Πρέσπες. Θα ακολουθήσουμε την καταπληκτική διαδρομή Βίγλας Πισοδερίου.  Λίγο πρίν τις λίμνες  θα κάνουμε μία στάση για ένα καφεδάκι στο ξακουστό χωριό των Πρεσπών τον Άγιο Γερμανό, που πήρε το όνομα του από την ομώνυμη Βυζαντινή εκκλησία. Έχει σήμερα 200 κατοίκους. Συνεχίζουμε για την μικρή Πρέσπα όπου θα περάσουμε από την όμορφη πλωτή γέφυρα να πάμε στον Άγιο Αχίλλειο. Αργότερα θα επισκεφτούμε την μεγάλη Πρέσπα και το τελευταίο Ελληνικό χωριό που κοιτάζει από την μία πλευρά την Αλβανία και από την άλλη την FYROM (Σκόπια) τους Ψαράδες. Εκεί έχει πολλές και ωραίες ταβέρνες και μπορούμε να γευματίσουμε ελεύθερα. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν βαρκάδα( έξοδα ατομικά) στην μεγάλη Πρέσπα και να φτάσουν μέχρι τα ασκηταριά στις όχθες της λίμνης με τις όμορφες Αγιογραφίες. Επιστρέφουμε στην Φλώρινα. Ελεύθερος χρόνος να περπατήσουμε στον πεζόδρομο και να προμηθευτούμε τα διάσημα γλυκά της πόλης. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 4η ΜΕΡΑ:   ΦΛΩΡΙΝΑ  ΙΩΑΝΝΙΝΑ   ΑΘΗΝΑ
Αναχωρούμε μετά το πρόγευμα ο8:00 για να επωφεληθούμε από την όμορφη ημέρα μας. Άφιξη στα Ιωάννινα λίγο πριν τις 11.00. Θα σταθμεύσουμε στην λίμνη και θα ανέβουμε μέσω της παλιάς πόλης στο κάστρο του Ιτς Καλέ όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αλή Πασά. Θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα στη λίμνη και κατεβαίνοντας όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφτούν το υπέροχο Μουσείο Αργυροχρυσοχοΐας. Με ένα πολύ μικρό εισιτήριο  μπορούμε    να απολαύσουν μοναδικά πανέμορφα εκθέματα. Επιστρέφουμε στην λίμνη και από εκεί και μετά είμαστε ελεύθεροι για ψώνια, καφέ κλπ.  Αναχώρηση 14:00 και με τις κατάλληλες στάσεις επιστρέφουμε στην Αθήνα.

  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

• Πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας
• Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
• 3 Διανυκτερεύσεις στο (ΗΤL KING ALEXANDER 3* )
• 3 Πρωινά & 3 Δείπνα
• Αρχηγός συνοδός του γραφείου με γνώσεις
  Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
• ΦΠΑ & Διόδια
  Δημοτικό φόρο  κατ΄άτομο ανά διανυκτέρευση που πληρώνεται στο ξενοδοχείο
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
Ποτά στα γεύματα

Τυχόν εισόδους σε Μουσεία

          ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ   ΕΥΡΩ
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  85 €

Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνει την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας  Το έντυπο αυτό υπογράφεται  κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

ΣΗΜ: *   Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.
………..*  Λόγω αλλαγής της διεύθυνσης μας οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά
………..* Η διάθεση των θέσεων στα ταξίδια εσωτερικού γίνεται με σειρά εγγραφής και δεν ίνονται αλλαγές.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΕΙΣ : ΠΕΡΑΙΑΣ 06:30 π.μ. == ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ & ΚΗΦΙΣΟΥ 06:40 π.μ == ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ & 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 06:55 π.μ == ΚΟΜΒΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ RENAULT) 07:10π.μ  = ΚΗΦΙΣΙΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 07:20 π.μ
Με την εγράφη σας παρακαλούμε να δηλώνετε και το σημείο επιβιβάσεις

 


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ