+30 210 4130007

ΘΡΑΚΗ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΞΑΝΘΗ -ΣΟΥΦΛΙ-ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ- ΘΑΣΟΣ 4 ΗΜ. ΜΟΝΟ ΜΕ  €   

(0)
0,00 

ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ
ekdromi-komotini-adrianoupoli
ekdromi-volo-kavala-xanthi-soufli
ΞΑΝΘΗ
ΛΙΜΕΝΑΡΙΑ ΘΑΣΟΥ
ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

thraki-komotini-kavala-soufli

ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΞΑΝΘΗ -ΣΟΥΦΛΙ-ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ- ΘΑΣΟΣ

4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ

1η ΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ  ΚΑΒΑΛΑ  ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχωρούμε στις 06:15 από τον Πειραιά και 06.30 από την Ομόνοια. Θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στην Λαμία. Η επόμενη στάση  για τις ταξιδιωτικές μας ανάγκες είναι  στο Όλυμπους Πλάζα του Κορινού. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και μετά από δύο ώρες και είκοσι λεπτά θα επισκεφτούμε την μοναδική Καβάλα όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και για ένα ωραίο καφεδάκι στις παραλιακές καφετέριες. Μετά από όλα αυτά συνεχίζουμε για την Κομοτηνή να εγκατασταθούμε στο ξενοδοχείο μας  που βρίσκεται 150 μέτρα από την κεντρική πλατεία. Ελεύθερος χρόνος.  Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ:     ΣΟΥΦΛΙ   ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (EDIRNE) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ   KOMOTHNH
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πόλη του Μεταξιού, το ξακουστό Σουφλί μας. Εκεί θα έχουμε χρόνο να γνωρίσουμε την πόλη με τα όμορφα μαγαζιά που πουλάνε όλων των ειδών τα μεταξωτά και βεβαίως να πιούμε ένα καφεδάκι. Συνεχίζουμε για τον συνοριακό σταθμό των Καστανιών και μετά τις διαδικασίες και την ολιγόλεπτη στάση μας στα αφορολόγητα, θα περάσουμε στην Τουρκία και σε λίγο θα φτάσουμε στην ιστορική Αδριανούπολη. Τουρκικά σήμερα ΕDIRNE. Θα δούμε το Ζάππειο Παρθεναγωγείο, το Αυτοκρατορικό Τζαμί, πολλά Ελληνικά σπίτια και φυσικά θα έχουμε χρόνο στην καταπληκτική αγορά. Επιστρέφοντας θα περάσουμε από το Κάραγατς και αναλόγως τον χρόνο μας, θα επισκεφτούμε τον σιδηροδρομικό σταθμό του εκεί που κάποτε στάθμευε το διάσημο ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Περνάμε τις συνοριακές διατυπώσεις και θα κάνουμε την επόμενη στάση μας στην πανέμορφη Αλεξανδρούπολη όπου θα γνωρίσουμε τον διάσημο φάρο της, και το όμορφο λιμάνι.  Φυσικά θα έχουμε χρόνο ελεύθερο όπου μπορούμε ακόμη και να δειπνήσουμε στα εστιατόρια, ψαροταβέρνες, Σουβλατζίδικα κλπ.  Αργά το βράδυ  φτάνουμε στην Κομοτηνή όπου θα έχουμε την διανυκτέρευση μας.

3η ΜΕΡΑ:   ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΘΑΣΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για Κεραμωτή επιβίβαση στο φέριμποτ και άφιξη στη Θάσο, όπου θα έχουμε χρόνο για καφεδάκι στον Λιμένα του νησιού. Εν συνεχεία θα κάνουμε  τον  γύρο, θα περάσουμε από Σκάλα – Λιμενάρια και θα φτάσουμε στην Μονή Αρχαγγέλου. Θα προσκυνήσουμε, θα μάθουμε την ιστορία του και  συνεχίζουμε για χρυσή ακτή και θα φτάσουμε στην παραλία της χρυσής αμμουδιάς όπου θα παραμείνουμε για  μπάνιο, γεύμα. Αργότερα αναχωρούμε  για το λιμάνι, επιβίβαση στο φέριμποτ για Κεραμωτή. Άφιξη στην Κομοτηνή, ελεύθερος χρόνος για βόλτα και ίσως τα τελευταία ψώνια μας. Μη ξεχνάτε το διάσημο λουκούμ σουτζούκ και τις καριόκες του Νεντίμ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ:   ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΞΑΝΘΗ – ΑΘΗΝΑ
Αναχωρούμε μετά το πρωινό 08.15 για την πανέμορφη Ξάνθη. Θα θαυμάσουμε στην παλιά πόλη  τα πρώην καπνεργοστάσια και καπναποθήκες που είναι ανακαινισμένα και πανέμορφα, τα υπέροχα αρχοντικά  με το σπίτι του Μάνου Χατζηδάκη, το αρχοντικό του Αργύρη Κουγιουμτζόγλου που είναι σήμερα Λαογραφικό Μουσείο και μπορούμε να το επισκεφτούμε (αν είναι ανοιχτό).  Θα έχουμε λίγο ελεύθερο χρόνο και θα συνεχίσουμε με τις κατάλληλες στάσεις τον δρόμο μας προς την Αθήνα.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ασφαλή και Άνετο ταξίδι με τα νέα πολυτελή Λεωφορεία μας.
 • 3 διανυκτερεύσεις στο εξαιρετικό Βoutique hotel Anatolia  150 μέτρα από την Πλατεία
 • 3 Πρωινά σε μπουφέ
 • Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Εισιτήριο πλοίου ατόμων και Λεωφορείου  για Θάσο και επιστροφή
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας με μεγάλη πείρα και γνώσεις
 • Δημοτικούς φόρους που πληρώνονται στο ξενοδοχείο
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
 • Έξοδα συνόρων

      ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ποτά
 • Εισόδους σε Μουσεία

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ   €

Διαφορά μονόκλινου   €

 • Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνει την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας  Το έντυπο αυτό υπογράφεται  κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

  ΣΗΜ: *   Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.

  ………..* Η διάθεση των θέσεων στα ταξίδια εσωτερικού γίνεται με σειρά εγγραφής και δεν γίνονται αλλαγές.

  ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ : ΠΕΡΑΙΑΣ 06:15 π.μ. == ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ & ΚΗΦΙΣΟΥ 06:25 π.μ == ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ & 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 06:45 π.μ == ΚΟΜΒΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ RENAULT) 07:00π.μ  = ΚΗΦΙΣΙΑ 07:10 π.μ

 • Με την εγγραφή σας παρακαλούμε να δηλώνετε και το σημείο επιβίβασης.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ