+30 210 4130007

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΪΟΥ: ΡΩΜΗ ΝΑΠΟΛH ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΛΙΜΝΗ ΑΛΜΠΑΝΟ ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΑΝΑΧ:

(0)
0,00 
 • Ακτοπλοϊκά Εισητήρια
 • Οδική Εκδρομή
 • Πρωινό

roma-napoli-alberobelo

roma-napoli-alberobelo

ΡΩΜΗ ΝΑΠΟΛH ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΛΙΜΝΗ ΑΛΜΠΑΝΟ

6 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ    €
ΑΝΑΧ: 21 ΜΑΪΟΥ.        ΕΠΙΣΤΡ: 26 ΜΑΪΟΥ

 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΠΑΤΡΑ-ΕΝ ΠΛΩ
Αναχωρούμε από Πειραιά 10:30 και 11:00 από Ομόνοια.  Με μία ενδιάμεση στάση φτάνουμε στην Πάτρα. Θα κάνουμε μία επίσκεψη να προσκυνήσουμε τον πολιούχο Άγ. Ανδρέα και θα μπούμε στο λιμάνι. Θα έχουμε χρόνο στο κατάστημα αφορολογήτων και μετά θα επιβιβαστούμε στο πλοίο που θα μας μεταφέρει στο Μπάρι. Αφού τακτοποιηθούμε στις καμπίνες μπορούμε να απολαύσουμε τις ανέσεις του πλοίου, με τις καφετέριες, εστιατόρια κλπ. Αναχώρηση πλοίου 17:30. Διανυκτέρευση εν πλω

2η ΜΕΡΑ: ΜΠΑΡΙ  ΝΑΠΟΛH ΡΩΜΗ
Άφιξη στο λιμάνι του Μπάρι και άμεση αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Καμπανίας, τη Νάπολη. Μία πολύβουη πόλη, γεμάτη αντιθέσεις. Θα γνωρίσουμε την πόλη που θεωρείτε και η πιο αυθεντική της Ιταλίας. Μια πόλη γεμάτη ζωντάνια, μεσαιωνικά κτίρια, παλιές εκκλησίες και αγορές. Το ιστορικό της κέντρο περιλαμβάνεται στη λίστα μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, με τα ιστορικά της κτίρια, τα στενά δρομάκια και τον αυτοκρατορικό παραλιακό δρόμο του 18ου αιώνα από όπου θα απολαύσουμε τον πολύ τραγουδισμένο κόλπο της Νάπολης με τη θέα προς το ηφαίστειο Βεζούβιο. Αργότερα συνεχίζουμε για την Πομέτζια (περίχωρα της Ρώμης)  όπου βρίσκεται και το υπέροχο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση. Μία ταξιδιωτική συμβουλή λέει: Φάε όπου τρώνε οι ντόπιοι. Θα φας καλά και θα πληρώσεις λιγότερα. Στην όμορφη Πομέτζια λοιπόν σας προτείνουμε ένα από τα βράδια σας να επισκεφτείτε ένα καταπληκτικό εστιατόριο Πιτσαρία το IL Grillo Parlante. Εκτός των άλλων οι Πίτσες του είναι μοναδικές. Επίσης πολύ κοντά είναι και το διάσημο ΜΠΡΙΖΟΛΑΔΙΚΟ OLD WILD WEST.

3η ΜΕΡΑ:  ΡΩΜΗ ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ
Μετά το πλούσιο πρωινό μας σε μπουφέ ξεκινάμε την περιήγηση της αιώνιας πόλης.  Ξεκινάμε από το πιο αντιπροσωπευτικό κτίριο της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, το επιβλητικό Κολοσσαίο και την αψίδα του Μεγάλου Κωνσταντίνου. Συνεχίζουμε περνώντας κάτω από το Καπιτώλιο την τότε Ακρόπολη της αρχαίας Ρώμης και σημερινό Δημαρχείο της αιώνιας πόλης, την Ρωμαϊκή αγορά και θα καταλήξουμε στη πιάτσα Βενέτσια, όπου δεσπόζει το Παλάτσο Βιτοριάνο κτίριο αφιερωμένο στο Α’ Βασιλιά της Ιταλίας που ενσωματώνει και το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη, το Παλάτσο Βενέτσια, το μπαλκόνι στο οποίο ανέβαινε ο Μουσολίνι και έβγαζε τους λόγους του και το Παλάτσο Βοναπάρτη στο οποίο έζησε τα τελευταία χρόνια η μητέρα του Ναπολέοντα. Συνεχίζοντας την περιήγηση μας θα δούμε τη διάσημη Φοντάνα Ντι Τρέβι, όπου μπορείτε να ρίξετε ένα νόμισμα και να κάνετε μια ευχή, που κατά την παράδοση θα σας φέρει ξανά στη Ρώμη. Θα γνωρίσουμε το καταπληκτικό Πάνθεον που ήταν ναός αφιερωμένος σε όλες τις θεότητες της Αρχαίας Ρώμης Θα δούμε την Πιάτσα Ντι Σπάνια, όπου γίνονται οι περίφημες επιδείξεις μόδας, θα περάσουμε από την Βία Ντι Κοντότι όπου βρίσκονται όλοι οι διάσημοι Οίκοι Υψηλής Ραπτικής. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε το μικρότερο κρατίδιο του κόσμου, το Βατικανό. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην διάθεση μας για φωτογραφίες μιάς ζωής. Το βραδάκι επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΤΑΚΟΜΒΕΣ ΑΓ. ΚΑΛΛΙΣΤΟΥ KAΣΤΕΛΟ ΓΚΡΑΝΤΟΛΦΟ -ΡΩΜΗ
Πρόγευμα σε μπουφέ και αναχωρούμε για το Καστέλο Γκραντόλφο που έχει καταπληκτική θέα στην Λίμνη Άλμπανο. Θα δούμε το θερινό ανάκτορο των Παπών στη ΝΔ πλευρά της λίμνης Άλμπανο και πανέμορφα σπίτια, αφού η λίμνη και οι Ηφαιστειακοί λόφοι Άλμπαν που την περιβάλουν θεωρείται καλοκαιρινό καταφύγιο δροσιάς από τους κατοίκους της Ρώμης. Συνεχίζουμε και σε λίγο θα φτάσουμε στις κατακόμβες του Αγίου Καλλίστου. Οι Κατακόμβες του Αγίου Καλλίστου θεωρούνται από τις σημαντικότερες της Ρώμης και το μήκος τους φτάνει τα 20 χιλιόμετρα. Οι θάλαμοι των σημαντικών προσώπων ήταν διακοσμημένοι με τοιχογραφίες. Οι κατακόμβες αποτέλεσαν καταφύγιο για τους πιστούς την περίοδο των διωγμών τους από τους Ρωμαίους αυτοκράτορες. Αφού ξεναγηθούμε θα αναχωρήσουμε για την πιάτσα Ναβόνα , την πιο όμορφη μπαρόκ πλατεία , σημείο συνάντησης καλλιτεχνών και στέκι των ντόπιων. Εδώ θα απολαύσουμε υπέροχο Ιταλικό παγωτό ή κάποιο ελαφρύ γεύμα. Συνεχίζουμε για το κάστρο του Αγίου Αγγέλου στη δεξιά όχθη του Τίβερη, γνωστό και ώς Μαυσωλείο του Αδριανού. Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε καταπληκτικές φωτογραφίες τόσο του πανέμορφου Κάστρου, όσο και διάσημου ποταμού Τίβερη. Στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στη βία ντέλ Κόρσο να απολαύσουμε ένα αυθεντικό καπουτσίνο και να αγοράσουμε αναμνηστικά. Μεταφορά στο ξενοδοχείο. Διαν/ση.

5η ΜΕΡΑ:  ΡΩΜΗ ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΛΟ ΜΠΑΡΙ
Μετά το πρόγευμα μας και λίγο νωρίς σήμερα αναχωρούμε για την πόλη κόσμημα το ΑΛΜΠΕΡΟΜΠΕΛΟ. Η πόλη με τα Τρούλοι. Στην περιοχή της Απουλίας η λέξη trulli (τρούλοι) δεν σημαίνει ότι και στην ελληνική γλώσσα. Η λέξη προέρχεται από την λατινική turrula (μικρός πύργος) και αναφέρεται σε μεσαιωνικές πέτρινες κατασκευές με στρογγυλή περίμετρο και κάτασπρο χρώμα οι οποίες σκεπάζονται από μια λίθινη κωνική στέγη σε γκρι απόχρωση. Το ιστορικό κέντρο της πόλης Alberobello βρίσκεται στην λίστα των μνημείων της ΟΥΝΕΣΚΟ και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα αξιοθέατα στην Νότια Ιταλία. Θα έχουμε χρόνο να πάρουμε καταπληκτικές φωτογραφίες, να γευματίσουμε κάτι και θα κατευθυνθούμε προς το Μπάρι όπου αν υπάρχει χρόνος θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Εδώ βρίσκονται τα Άγια Λείψανα του Αγίου Νικολάου. Το 1087 τα έκλεψαν Καθολικοί ναυτικοί από τα Μύρα της Μικράς Ασίας και τα μετέφεραν στην Ιταλία. Θα προσκυνήσουμε και αργότερα θα επιβιβαστούμε στο  πλοίο που  θα μας μεταφέρει στην Πάτρα. Διανυκτέρευση εν πλω.

6η ΜΕΡΑ: ΠΑΤΡΑ ΑΘΗΝΑ
Άφιξη στο λιμάνι της Πάτρας και άμεση αναχώρηση για την Βάση μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Πούλμαν μαζί μας όλες τις ημέρες (όχι αλλαγή στο πλοίο)
 • Εισιτήριο πλοίου Πάτρα-Μπάρι-Πάτρα σε καμπίνα ΑΒ 4 (τετράκλινη)
 • Ξενοδοχείο 4* Αστέρων SHG HOTEL ANTONELLA στην POMEZIA
 • Τρία πρωινά στο ξενοδοχείο
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Check point στις πόλεις
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ποτά στα γεύματα
 • Εισόδους σε Μουσεία
 • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία & είσοδοι πόλεων   (12 €)

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
& ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΚΑΜΠΙΝΑ       € 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ       €

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΑΜΠΙΝΩΝ
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟ ΚΑΘΙΣΜΑ
ΤΕΤΡΑΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΒ4
ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΒ2                  
ΔΙΚΛΙΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ Α2                    

 Σημ: Για να ταξιδέψουμε χρειαζόμαστε ταυτότητα νέου τύπου η διαβατήριο σε ισχύ.

Η εγγραφή σας στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις “πληροφορίες” της ιστοσελίδας μας. Αν δεν το βρίσκετε ζητήστε να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά.

ΣΗΜ: * Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.
Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραλειφθεί τίποτα.
* Η διάθεση των θέσεων στα ταξίδια εξωτερικού  γίνεται με σειρά εγγραφής και καθημερνά γίνονται αλλαγές θέσεων υποχρεωτικά όπου τις καθορίζει το γραφείο.


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ