+30 210 4130007

ΜΟΝΑΔΙΚΗ 12 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΓΟΡΔΙΟΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΝΑΧ: 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

(0)
0,00 
 • Διαμονή
 • Διατροφή
 • Ξεναγός
 • Οδική Εκδρομή
 • Πρωινό

kappadokia-paralia
ΔΕΡΒΙΣΙΔΕΣ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ
ekdromi-mikra-asia
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΕΛΣΟΥ ΕΦΕΣΟΣ
ΚΟΝΑΚΙ ΣΜΥΡΝΗ
ΤΡΟΙΑ

kappadokia     

ΜΟΝΑΔΙΚΗ 12 ΗΜΕΡΗ  ΕΚΔΡΟΜΗ!!!!
ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 1η ΜΕΡΑ: ΓΑΛΑΤΑΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΒΑΛΑ
Αναχώρηση από τον Πειραιά 06:30. Συνεχίζουμε γιά Ομόνοια και τις υπόλοιπες στάσεις μας.  Από εκεί και μετά  με τις κατάλληλες στάσεις  θα είμαστε στην Καβάλα  αργά το απόγευμα. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο.  Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ -Π. ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ
Σήμερα θα πάρουμε το πρωινό μας όσο πιο νωρίς μας επιτρέπει το ξενοδοχείο και θα αναχωρήσουμε για τα σύνορα. Μετά τις τελωνειακές διατυπώσεις συνεχίζουμε προς την Κωνσταντινούπολη όπου θα επισκεφτούμε το Πατριαρχείο μας και την Παναγία των Βλαχερνών. Μετά από όλα αυτά θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην Πλατεία Ταξίμ. Το βραδάκι θα βγούμε για δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ ΧΑΛΚΗ ΠΡΙΓΚΗΠΟΣ ΚΛΕΙΣΤΗ ΑΓΟΡΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και θα κάνουμε με το πλοίο μία όμορφη εκδρομή στα Πριγκηπόνησα, τα νησιά διαμάντια, Χάλκη και Πρίγκηπο. Στη Χάλκη θα επισκεφθούμε την περίφημη θεολογική Σχολή και στην Πρίγκηπο θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Εδώ θα έχουμε και το γεύμα μας σε παραλιακή ταβέρνα. Ελεύθερος χρόνος για να κάνουμε μια βόλτα με τις άμαξες στο νησί. Το απόγευμα επιστρέφοντας θα επισκεφτούμε το Καπαλί Τσαρσί που είναι η παλαιότερη αγορά της Πόλης από το 1461 και έχει περίπου 3.000 καταστήματα. Θα αφιερώσουμε περίπου δύο ώρες για τις αγορές μας και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση. (Οι φίλοι μας που δεν θέλουν να επισκεφτούν τα Πριγκηπόνησα μπορούν να οργανώσουν την ημέρα την ημέρα τους κατά την βούληση τους).

4η ΜΕΡΑ: ΚΩΝ/ΠΟΛΗ ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ ΛΙΜΝΗ ΑΛΑΤΙ ΠΡΟΚΟΠΙ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε μέσω Νικομήδειας για το Πολατλί, όπου εκεί βρίσκεται το Μουσείο του Γόρδιου Δεσμού. Θα μάθουμε όλη την ιστορία θα επισκεφτούμε τον χώρο και θα συνεχίσουμε περνώντας έξω από την Άγκυρα για την λίμνη Αλάτι. Το όνομα της την χαρακτηρίζει απόλυτα. Θα απολαύσουμε και θα πάρουμε φωτογραφίες από ένα μοναδικό θέαμα. Εκεί υπάρχουν και ταβερνάκια που μπορούμε να γευματίσουμε. Αργά το απόγευμα φτάνουμε στο  Προκόπι ( Πατρίδα του Αγίου Ιωάννη Ρώσου) στην Καππαδοκία.  Δείπνο Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
Ξεκινάμε μετά το πρωινό την περιήγηση μας  και κατευθυνόμαστε 12χλμ ΒΔ της Νεαπολέως για να επισκεφτούμε ένα από τα σημαντικότερα σημεία της Καππαδοκίας, το υπαίθριο  μουσείο Κοράματος (GOREME).Οι ηφαιστιογενείς πέτρες λαμβάνουν περίεργα σχήματα σε μια κοιλάδα γεμάτη από εκκλησίες και υπόγεια περάσματα μέσα από τα βράχια που οδηγούν μέσα από διακλαδώσεις σε μοναστήρια και εκκλησίες όπως είναι το Μοναστήρι των Καλογριών, η εκκλησία του Αγίου Βασιλείου ( όπου συνέγραψε τους κανόνες της εκκλησίας), το παρεκκλήσι της Αγίας Αικατερίνης κλπ. Μετά το ΚΟΡΑΜΑ θα σταθούμε για φωτογραφίες στις νεραιδοκαμινάδες ή αμπέλι του Πασά  όπου θα εκπλαγούμε από την μοναδική ομορφιά τους. Αφού γευματίσουμε κάπου, θα αναχωρήσουμε για την ΜΑΛΑΚΟΠΗ,  μία από τις υπόγειες πολιτείες που κατασκεύασαν οι πρόγονοι μας για να προστατεύονται από τους επιδρομείς. Εκεί θα δούμε και την επιβλητική εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων, όπου πριν μερικά χρόνια τέλεσε  Εσπερινό ο Πατριάρχης μας. Συνεχίζουμε και σε λίγο θα βρεθούμε στην Καρβάλη όπου έζησε ο Άγιος Γρηγόριος ο Θεολόγος (Ναζιανζηνός) και λειτούργησε στον ομώνυμο Ναό όπου μέχρι σήμερα αναβλύζει το Αγίασμα που μπορούμε να πάρουμε και εμείς.   Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ–ΣΙΝΑΣΟ – ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ-ΠΡΟΚΟΠΙ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την ΣΙΝΑΣΟ, μια καθαρά Ελληνική πόλη. Θα κάνουμε βόλτα στην πλατεία με το Ελληνικό σχολείο, το Παρθεναγωγείο, και την εκκλησία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης. Θα επισκεφτούμε και ένα Ελληνικό αρχοντικό διώροφο σπίτι το οποίο θα θαυμάσουμε εσωτερικά και εξωτερικά. Μετά το καφεδάκι μας θα αναχωρήσουμε για την Καισάρεια, πατρίδα του Μεγάλου Βασιλείου. Περιήγηση στα τείχη της πόλης και στην κλειστή αγορά  βόλτα και ψώνια. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε στο ΠΡΟΚΟΠΙ το σπίτι και τον στάβλο όπου έμενε ο ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΡΩΣΟΣ υπηρετώντας ταπεινά ένα Τούρκο Πασά. Aν μας παίρνει ο χρόνος θα επισκεφτούμε και την καταπληκτική εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στη Αραβισσό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.  Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ:  ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ – ΙΚΟΝΙΟ–ΙΕΡΑΠΟΛΗ (PAMUKKALE)
Πρόγευμα και αναχώρηση για Ιεράπολη  (PAMUKKALE) θα περάσουμε στην διαδρομή μας από το ΙΚΟΝΙΟ όπου θα δούμε μερικά από τα πιο αξιόλογα μνημεία του Μαυσωλείου των Δερβίσηδων, Τζαμί Αλαντίν του 1220. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Αναχωρούμε προς Ιεράπολη, άφιξη τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος να απολαύσετε της υπηρεσίες του ξενοδοχείου με ιαματικά – θεραπευτικά λουτρά – μασάζ –spa κλπ .Δείπνο – Διανυκτέρευση.

8η ΗΜΕΡΑ:  ΙΕΡΑΠΟΛΗ (PAMUKKALE)-ΣΜΥΡΝΗ
Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τον εντυπωσιακό αρχαιολογικό χώρο της Ιεράπολης  με τις θέρμες ,τις βυζαντινές εκκλησίες και το αρχαίο θέατρο το οποίο σώζεται σε πολύ  καλή κατάσταση. Επίσης θα επισκεφτούμε και θα βρέξουμε τα πόδια μας στις καταπληκτικές θερμοπηγές από αλάτι (Παμούκαλε = φρούριο βαμβακιού) λέγεται έτσι επειδή από μακριά το αλάτι φαίνεται σαν βαμβάκι. Στη συνέχεια μπορούμε να επισκεφτούμε εργοστάσιο λευκών ειδών. Η περιοχή της Λαοδικείας που βρισκόμαστε ήταν γνωστή από την εποχή των Ελληνικών εργοστασίων, για τα εξαιρετικά της υφάσματα. Τελειώνοντας παίρνουμε τον δρόμο περνώντας έξω από το Αιδίνι για τη Σμύρνη όπου και θα διανυκτερεύσουμε. Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται  πέντε λεπτά από την γνωστή παραλία του QUE σε κεντρικότατο σημείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο Διανυκτέρευση

9η ΗΜΕΡΑ: ΣΜΥΡΝΗ –ΕΦΕΣΣΟΣ  ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΗ
Σήμερα έχουμε ακόμη μία καταπληκτική μέρα με επίσκεψη το πρωί στην αρχαία Έφεσσο όπου θα θαυμάσουμε την βιβλιοθήκη του Κέλσου, την λεωφόρο Κουρητών, το Αρχαίο Θέατρο(14.000 θέσεις) και πολλά άλλα μνημεία που θα μας δείξει ο ξεναγός μας. Μετά τον αρχαιολογικό χώρο, θα επισκεφτούμε τον τάφο του Ευαγγελιστού Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου που και εκεί τέλεσε λειτουργία για πρώτη φορά το 2015 ο Πατριάρχης μας. Συνεχίζουμε για τον Παράδεισο των αγορών το φημισμένο Κουσάνταση. ( Αν έχουμε τον χρόνο θα επισκεφτούμε και τον Κιρκιτζέ που είναι η γενέτειρα της Διδώς Σωτηρίου) Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στην Σμύρνη όπου μπορείτε να απολαύσετε την βόλτα σας από το κεντρικό ξενοδοχείο που μένουμε. Δείπνο διανυκτέρευση

10η ΗΜΕΡΑ:  ΣΜΥΡΝΗ-ΠΕΡΓΑΜΟΣ- ΑΙΒΑΛΙ
Μετά το πρωινό μας  θα κάνουμε μια στάση  ΚΟΝΑΚΙ (διοικητήριο) για φωτογραφίες.  Συνεχίζουμε το δρόμο μας περνώντας από Κορδελιό και θαυμάζοντας τα τελευταία 5 υπέροχα Ελληνικά σπίτια της παραλίας, συνεχίζουμε για Μπουρνόβα και σε μία ώρα και σαράντα πέντε λεπτά περίπου φτάνουμε στην Πέργαμο. Θα θαυμάσουμε την Κόκκινη Βασιλική του Ιουστινιανού και θα επισκεφτούμε το Αρχαιολογικό χώρο , με το θέατρο και το Ασκληπιείο. Συνεχίζουμε για Αϊβαλί, όπου θα έχουμε χρόνο να γνωρίσουμε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και την φτηνή αγορά του. Δείπνο και διανυκτέρευση.

11η ΗΜΕΡΑ:  ΑΙΒΑΛΙ –ΤΡΟΙΑ – ΔΑΡΔΑΝΕΛΙΑ- ΚΑΒΑΛΑ
Το πρωί θα επισκεφθούμε τα ξακουστά Μοσχονήσια και την εκκλησία των Ταξιαρχών, συνεχίζοντας θα φθάσουμε στην Τροία όπου θα την επισκεφθούμε και μετά το φαγητό παίρνουμε το δρόμο προς τα Δαρδανέλια (Τσανακαλε) όπου θα περάσουμε τα στενά μέσω της νέας πανέμορφης γέφυρας  για να κατευθυνθούμε προς τα σύνορα. Αφού περάσουμε τον συνοριακό έλεγχο ΤΟΥΡΚΙΑΣ -ΕΛΛΑΔΑΣ , θα κατευθυνθούμε για το ξενοδοχείο μας στην  Καβάλα όπου θα έχουμε διανυκτέρευση.

12η  ΗΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ—
Αναχωρούμε μετά το πρωινό μας από την Καβάλα με προορισμό την Αθήνα. Στην Θεσσαλονίκη θα μπούμε για λίγο μέσα να κάνουμε μία περιήγηση με το πούλμαν και να προσκυνήσουμε στον Πολιούχο Άγιο Δημήτριο.  Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για φαγητό, καφέ, θα φτάσουμε το βράδυ στον προορισμό μας.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Εκδρομές – περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • Δύο διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο στην  Καβάλα
 • Δύο πρωινά  στην Ελλάδα
 • Δύο δείπνα στο ξενοδοχείο της Ελλάδας  σε μπουφέ
 • Ένα γεύμα μεσημέρι στην Έφεσο σε μπουφέ δώρο του γραφείου
 • 9  διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4 & 5* στην ΤΟΥΡΚΙΑ.
 • 9 πρωινά / 9 δείπνα στην ΤΟΥΡΚΙΑ.
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα από ελληνόφωνο ξεναγό στην ΤΟΥΡΚΙΑ.
 • Διόδια- Διελεύσεις.
 • Αρχηγός, συνοδός του γραφείου.
 • Διπλωματούχος επίσημος τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός
 • Ασφάλεια , αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Δημοτικούς φόρους στα ξενοδοχεία Ελλάδας & Τουρκίας
 • Εισιτήριο πλοίου για Πριγκηπόνησα
 • Ασύρματες συσκευές ξενάγησης με ακουστικά ώστε να ακούτε τον ξεναγό καθαρά στις εξωτερικές ξεναγήσεις όπου και αν βρίσκεστε.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

 • Ποτά στα γεύματα **  Εισόδους στα μουσεία

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ   €
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ   220 €

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

ΚΩΝ/ΠΟΛΗ                             4 * GREEN PARK TAXIM
ΠΡΟΚΟΠΙ  ‘’ URGUP’’          5 * DINLER  (comfort rooms)
ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ                             5*  HOTEL COLOSSAE
ΣΜΥΡΝΗ                                      4*  KAYA PRESTIGE   ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟ
ΑΪΒΑΛΙ                                         5*  GRAN TEMIZEL

 


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ