+30 210 4130007

ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ & ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ANAX: 25 ΕΩΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

(0)
180,00 
 • Εκδρομές Αγίου Πνεύματος
 • Εκδρομές στην Ελλάδα
 • Προορισμός Εσωτερικού
 • Διαμονή
 • Διατροφή
 • Κρουαζιέρα


 

ΝΟΣΤΑΛΓΙΚΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

  4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 180 €   ΑΝΑΧ:   25 ΕΩΣ 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ  ΚΑΒΑΛΑ  ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχωρούμε στις 06:20 από τον Πειραιά και 06.40 από την Ομόνοια. Θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στο Όλυμπους Πλάζα. Η επόμενη στάση  για τις ταξιδιωτικές μας ανάγκες είναι έξω από την Λαμία. Το μεσημεριανό μας γεύμα θα είναι ελεύθερα στο Όλυμπους Πλάζα του Κορινού. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και μετά από δύο ώρες περίπου θα επισκεφτούμε την μοναδική Καβάλα όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και για ένα ωραίο καφεδάκι στις παραλιακές καφετέριες. Μετά από όλα αυτά συνεχίζουμε για την Κομοτηνή να εγκατασταθούμε στο ξενοδοχείο μας ACHILLION. Δείπνο Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ:   ΣΟΥΦΛΙ   ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ (EDIRNE) ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ   KOMOTHNH
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τον συνοριακό σταθμό των Καστανιών και μετά τις διαδικασίες και την ολιγόλεπτη στάση μας στα αφορολόγητα, θα περάσουμε στην Τουρκία και σε λίγο θα φτάσουμε στην ιστορική Αδριανούπολη. Τουρκικά σήμερα ΕDIRNE. Θα δούμε το Ζάππειο Παρθεναγωγείο, το Αυτοκρατορικό Τζαμί, πολλά Ελληνικά σπίτια και φυσικά θα έχουμε χρόνο στην καταπληκτική αγορά. Επιστρέφοντας θα περάσουμε από το Κάραγατς και αναλόγως τον χρόνο μας, θα επισκεφτούμε τον σιδηροδρομικό σταθμό του εκεί που κάποτε στάθμευε το διάσημο ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Περνάμε τις συνοριακές διατυπώσεις και θα κάνουμε την επόμενη στάση μας στην πανέμορφη Αλεξανδρούπολη όπου θα γνωρίσουμε τον διάσημο φάρο της και φυσικά θα έχουμε χρόνο ελεύθερο όπου μπορούμε ακόμη και να δειπνήσουμε στα εστιατόρια, ψαροταβέρνες, Σουβλατζίδικα κλπ.  Αργά το βράδυ  φτάνουμε στην Κομοτηνή όπου θα έχουμε την διανυκτέρευση μας.

3η ΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΞΑΝΘΗ ΔΡΑΜΑ Ν. ΚΑΡΒΑΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Λίμνη Βιστωνίδα με τον Βιότοπο  και το ξακουστό πανέμορφο Πόρτο Λάγος. Θα κάνουμε στην λίμνη μία στάση να πάρουμε μοναδικές φωτογραφίες και να περπατήσουμε μέχρι το Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου και το παρεκκλήσι της Παντάνασσας που είναι μέσα στην λίμνη. Συνεχίζουμε για την Ξάνθη όπου θα δούμε πανέμορφα κτήρια των παλαιών πλουσίων καπνεμπόρων. Εδώ υπάρχει και το σπίτι του Μάνου Χατζηδάκη και του Αργύρη Κουγιουμτζόγλου. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο και θα αναχωρήσουμε για την Δράμα με τις γνωστές πηγές της Αγίας Βαρβάρας. Εδώ μπορούμε να γευματίσουμε ελεύθερα στις όμορφες ταβέρνες των πηγών. Επιστρέφοντας μετά την Καβάλα θα μπούμε στην Νέα Καρβάλη να προσκυνήσουμε το Ιερό σκήνωμα του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου που φυλάσσεται στον ομώνυμο Ναό. Το σκήνωμα το μετέφεραν οι πρόσφυγες από την Καππαδοκία. Επιστρέφουμε στην Κομοτηνή.  Μη ξεχνάτε το διάσημο λουκούμ σουτζούκ και τις καριόκες του Νεντίμ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΒΑΦΤΗΣΤΗΡΙΟ ΑΓΙΑΣ ΛΥΔΙΑΣ-ΑΘΗΝΑ
Αναχωρούμε μετά το πρωινό 08.15 μας και η πρώτη μας στάση είναι στην Αγία Λυδία. Εκεί ο Απόστολος Παύλος βάφτισε το 48 μχ. στον ποταμό Ζυγάκτη την πρώτη Ελληνίδα Χριστιανή την Αγία Λυδία. Θα βραχούμε και εμείς στα Άγια νερά θα προσκυνήσουμε και θα συνεχίσουμε με τις κατάλληλες στάσεις τον δρόμο μας προς την Αθήνα.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ασφαλή και Άνετο ταξίδι με τα νέα πολυτελή Λεωφορεία μας.
 • 3 διανυκτερεύσεις στο εξαιρετικό ξενοδοχείο ACHILLION
 • 3 Πρωινά και 2 Δείπνα
 • Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Εισιτήριο πλοίου για Θάσο και επιστροφή
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας με μεγάλη πείρα και γνώσεις
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

      ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ποτά στα γεύματα
 • Εισόδους σε Μουσεία
 • Δημοτικό φόρο 0,75 € ανά δωμάτιο ανά βραδιά που πληρώνονται στο ξενοδοχείο

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ  180 €

Διαφορά μονόκλινου  80 €

Η εγγραφή σας στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις “πληροφορίες” της ιστοσελίδας μας και σε έντυπο στο γραφείο μας. Αν δεν το βρίσκετε ζητήστε να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά ή να το προμηθευτείτε από το γραφείο μας


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ