+30 210 4130007

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ ΘΡΑΚΗ ΚΑΒΑΛΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ & ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΕΝΤΙ 4ΗΜΕΡΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

(0)
0,00 
 • Διαμονή
 • Διατροφή


 

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ & ΘΡΑΚΗ

ΚΟΜΟΤΗΝΗ-ΚΑΒΑΛΑ-ΞΑΝΘΗ-ΔΡΑΜΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΣΟΥΦΛΙ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ  €   ΑΝΑΧ:    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

1η ΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  28/2ου   ΑΘΗΝΑ  ΚΑΒΑΛΑ
Αναχωρούμε στις 06:20 από τον Πειραιά και 06.40 από την Ομόνοια. Θα κάνουμε την πρώτη μας στάση στο Όλυμπους Πλάζα. Η επόμενη στάση  για τις ταξιδιωτικές μας ανάγκες είναι έξω από την Λαμία. Το μεσημεριανό μας γεύμα θα είναι ελεύθερα στο Όλυμπους Πλάζα του Κορινού. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και μετά από δύο ώρες και τριάντα λεπτά περίπου θα βρεθούμε  στην μοναδική Καβάλα όπου θα εγκατασταθούμε στο κεντρικό ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος στην μαγευτική πόλη. Δείπνο σε μπουφέ, Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 29/2ου  Π. ΚΟΣΜΟΣΩΤΕΙΡΑ ΣΟΥΦΛΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΒΑΛΑ
Μετά το πλούσιο πρωινό μας αναχωρούμε για τις Φέρες όπου θα επισκεφτούμε την Παναγία την Κοσμοσώτειρα. Χτίστηκε από τον Ισαάκιο Κομνηνό το 1152 και πρόκειται για ένα Ναό απείρου κάλλους. Θα μάθουμε την Ιστορία του από τον συνοδό μας, θα προσκυνήσουμε και θα συνεχίσουμε για το Ακριτικό Σουφλί μας. Εδώ εκτός των καταστημάτων που πωλούν μεταξωτά μπορούμε να επισκεφτούμε και το Μουσείο μεταξιού που είναι εκπληκτικό. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο και αναχωρούμε για την Αλεξανδρούπολη. Θα σταθμεύσουμε στο λιμάνι και θα έχουμε χρόνο για φαγητό στα πάρα πολλά καταστήματα της πόλης. Μη ξεχάσουμε να βγάλουμε φωτογραφίες στον διάσημο φάρο της. Το απογευματινό μας καφεδάκι θα το πιούμε στην Κομοτηνή που θα κάνουμε μία βόλτα στην παλιά πόλη και αν θέλουμε μπορούμε να ψωνίσουμε ανατολίτικα γλυκά από τον διάσημο Νεντίμ. Απόψε στο ξενοδοχείο μας θα έχουμε εορταστικό δείπνο με σούπερ μπουφέδες, με μουσική  DJ και όλα τα ποτά πληρωμένα, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:  ΚΑΒΑΛΑ  ΔΡΑΜΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΞΑΝΘΗΣ  
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την πολύ όμορφη πόλη της Δράμας. Θα γνωρίσουμε την πόλη, θα έχουμε χρόνο για ένα καφέ και θα συνεχίσουμε για την Ξάνθη. Εδώ πρέπει να είμαστε περίπου 12:30 για να μπορέσουμε να παρακολουθήσουμε το διάσημο και γεμάτο κέφι καρναβάλι. Είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε όλη την Ελλάδα, μετά το Καρναβάλι της Πάτρας. Η φήμη του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού έχει περάσει τα τελευταία χρόνια τα σύνορα της Ελλάδας και έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστό και αγαπητό στις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων. Επισκέπτες από την Βουλγαρία, την Τουρκία και τη Ρουμανία, έρχονται κάθε χρόνο για να δουν από κοντά το Καρναβάλι ενώ πολλοί είναι αυτοί που συμμετέχουν στην παρέλαση. Θα ξεφαντώσουμε λοιπόν και εμείς μαζί τους και αφού ευχαριστηθούμε αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στην πανέμορφη πόλη της Καβάλας και στο κεντρικό ξενοδοχείο μας. Απολαύστε την πανέμορφη πόλη. Δείπνο  Διανυκτέρευση

4η ΜΕΡΑ: ΚΑΒΑΛΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ
Αναχωρούμε μετά το πρωινό 08.30 και θα κάνουμε μία στάση μέσα στην Θεσσαλονίκη στον Άγιο Δημήτριο όπου θα προσκυνήσουμε και θα γνωρίσουμε την κρύπτη που μαρτύρησε ο Άγιος Δημήτριος. Εκεί γύρο έχει και καφετέριες που μπορούμε να πιούμε ένα καφεδάκι. Με το πούλμαν θα κάνουμε ένα γύρο να γνωρίσουμε τα κυριότερα μνημεία της πόλης και θα συνεχίσουμε με τις κατάλληλες στάσεις τον δρόμο μας προς την Αθήνα.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ασφαλή και Άνετο ταξίδι με τα νέα πολυτελή Λεωφορεία μας.
 • 3 διανυκτερεύσεις στο εξαιρετικό ξενοδοχείο ESPERIA
 • 3 Πρωινά και 3 Δείπνα. Το τελευταίο θα είναι εορταστικό με μουσική  DJ
  κρασιά, μπύρες, αναψυκτικά αξίας 25 € και είναι δώρο από το γραφείο μας.
 • Καθημερινές περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου μας με μεγάλη πείρα και γνώσεις
 • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

      ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ποτά στα γεύματα (εκτός του εορταστικού)
 • Εισόδους σε Μουσεία
 • Δημοτικό φόρο 2,50 ανά άτομο και για τις τρεις βραδιές που τα μαζεύει η αρχηγός
  και πληρώνονται κατευθείαν στο ξενοδοχείο

 

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ   €

Διαφορά μονόκλινου  90 €

Η εγγραφή σας στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις “πληροφορίες” της ιστοσελίδας μας και σε έντυπο στο γραφείο μας. Αν δεν το βρίσκετε ζητήστε να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά ή να το προμηθευτείτε από το γραφείο μας


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ