+30 210 4130007

7ΗΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΝΑΧ: 4 ΕΩΣ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021

(0)
0,00 
 • Διαμονή
 • Διατροφή
 • Οδική Εκδρομή


konstantinoupoli

7 ΗΜΕΡΟ  ΣΤΗΝ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΑΝΑΧ: 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  ΕΠΙΣΤΡ. 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

 1η ΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Πειραιά και Αθήνα με προορισμό την Κομοτηνή όπου θα διανυκτερεύσουμε. Καθ’ οδόν θα κάνουμε τις απαραίτητες στάσεις,  έξω από την Λαμία, Κορινό για φαγητό και αμέσως μετά την Καβάλα θα μπούμε στη Νέα Καρβάλη όπου θα προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου. Το σκήνωμα του Αγίου έχει μεταφερθεί από τους πρόσφυγες το 1924 από την Πατρίδα του την Καππαδοκία.  Το απόγευμα ελεύθερο χρόνο για γνωριμία με την πόλη Κομοτηνής. Διανυκτερ

2η ΜΕΡΑ:        ΚΟΜΟΤΗΝΗ – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα σύνορα όπου θα έχουμε λίγο χρόνο στα αφορολόγητα μέχρι να ολοκληρωθούν οι τελωνειακές διατυπώσεις. Αμέσως μετά συνεχίζουμε μέσω Καισάνης και στο ύψος της Ραιδεστού θα κάνουμε μία στάση για φαγητό. Συνεχίζουμε περνώντας έξω από την Σηλυβρία και το απογευματάκι φτάνοντας στην Κωνσταντινούπολη θα επισκεφτούμε το Πατριαρχείο μας   και Την Παναγία των Βλαχερνών στο Φανάρι.   Αργότερα άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος και το βραδάκι σε παραδοσιακή ταβέρνα για φαγητό. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:       ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟΣ
Πρωινό και επίσκεψη-ξενάγηση στο θαύμα των αιώνων και ένα από τα πιο επιβλητικά μνημεία της Παλαιάς Κωνσταντινούπολης, την Αγία Σοφία.  Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το ΤΟΠ ΚΑΠΙ που είναι πολύ επίκαιρο λόγω του Σουλεϊμάν. Ακολουθεί ξενάγηση στον Βυζαντινό Ιππόδρομο όπου παίχτηκαν αμέτρητα πολιτικά και στρατιωτικά δράματα, τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο, τον Τρίποδα των Δελφών, τη Γερμανική Κρήνη και το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ. Μεσημεριανό φαγητό (πληρωμένο) και το  απόγευμα  κρουαζιέρα στο Βόσπορο με τον ξεναγό μας  (Προαιρετική)  κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία, ξεκινώντας από την ακτή της Ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης και επιστρέφοντας από την Ασιατική ακτή, να απολαύσετε τα πιο ωραία ξύλινα yali (παραθαλάσσιες επαύλεις) της Κωνσταντινοπολίτικης ελίτ, τον Πύργο του Γαλατά, την πρώτη και τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ:      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
 Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Μπαλουκλί,  θα επισκεφτούμε τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής να θυμηθούμε τον θρύλο με τα μισοτηγανισμένα ψάρια. Εκεί υπάρχουν και οι τάφοι όλων των Πατριαρχών. Αργότερα  θα επισκεφτούμε την Μονή της Χώρας η οποία είναι Μουσείο από το 1958 και γι’αυτό είναι σε τόσο καλή κατάσταση.   Το απόγευμα μας είναι αφιερωμένο στην διάσημη  κλειστή αγορά της Πόλης  (Καπαλί Τσαρσί) όπου θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για τα ψώνια μας.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα.  Δείπνο Διανυκτέρευση

5η ΜΕΡΑ:      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ
Πρωινό και ξενάγηση στο Μουσείο Ντολμά Μπαχτσέ, παλάτι των άλλοτε Σουλτάνων, το καλύτερο μουσείο της Τουρκίας και από τα ωραιότερα της Ευρώπης. Αμέσως μετά, θα αναχωρήσουμε για  την Ασιατική Τουρκία  περνώντας την μεγάλη γέφυρα και θαυμάζοντας τον Βόσπορο από ψηλά,  όπου θα πάρουμε το πλοίο για να επισκεφθούμε τα μαγευτικά Πριγκιποννήσια.  Θα επισκεφτούμε την Χάλκη να γνωρίσουμε την Θεολογική σχολή   όπου θα γευματίσουμε σε ψαροταβέρνα (πληρωμένο)   και μετά συνεχίζουμε για την Πρίγκηπο όπου θα έχουμε χρόνο όσοι επιθυμούν να κάνουν  βόλτα με ηλεκτρικό αυτοκίνητο για να απολαύσουν  την γαλήνια ομορφιά του καταπράσινου νησιού αλλά και τις παλιές αριστοκρατικές επαύλεις, κυρίως Ελλήνων της Πόλης. Το βράδυ μπορούμε να επισκεφτούμε κάποιο νυχτερινό κέντρο (προαιρετικά) και να απολαύσουμε  τοπικούς χορούς, τραγούδια και χανουμάκια (εφόσον επιτρέπεται)  Διανυκτέρευση

6η ΜΕΡΑ:      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΣΥΛΙΒΡΙΑ – ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την γνωστή μας Συλιβρία. Εδώ είναι η Πατρίδα του Αγίου του αιώνα μας, του Αγίου Νεκταρίου.
Θα κάνουμε μία στάση να την γνωρίσουμε αλλά και να δοκιμάσουμε το διάσημο Συλιβριανό γιούρτη. Συνεχίζουμε για την Ραιδεστό όπου θα κάνουμε μία στάση αυτή την φορά μέσα στην πόλη. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε την όμορφη παραλία της, την καλή αγορά και φυσικά τα καλά εστιατόρια. Μετά από όλα αυτά θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας προς τα σύνορα και την Κομοτηνή όπου θα έχουμε την διανυκτέρευση μας.

7η ΗΜΕΡΑ:     ΚΟΜΟΤΗΝΗ–ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΑΘΗΝΑ
Mετά το πρωινό μας  θα κατευθυνθούμε προς την Θεσσαλονίκη όπου θα κάνουμε μία ξενάγηση της πόλης με το πούλμαν και  θα σταματήσουμε να προσκυνήσουμε στον Άγιο Δημήτριο και να δούμε την κρύπτη ( παλιά ρωμαϊκά λουτρά)όπου μαρτύρησε ο Άγιος. Ο  χρόνος μας είναι περιορισμένος και γι’αυτό μετά το προσκύνημα μας αναχωρούμε προς την Λάρισα  χωρίς άλλες καθυστερήσεις όπου θα έχουμε το μεσημεριανό μας φαγητό στο self-service  και θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας προς την Αθήνα για να επιστρέψουμε σε μία λογική ώρα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 •  Μεταφορές εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
  4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Κων/πολη  “ΤΑΞΙΜ”
 •  2 διανυκτερεύσεις  στο ξενοδοχείο ACHILLION στην  Κομοτηνή
 • 6 πρωινά στα ξενοδοχεία .
 •  4 Δείπνα ή γεύματα  στην Κων/πολη .
 •  Ξενάγηση στην Κων/πολη από τοπικό ξεναγό
 •  Τα εισιτήρια πλοίου για τα Πριγκηπόνησα.
 •   Ασφάλεια αστικής ευθύνης και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (εκτός conid)
 •  Αρχηγός, συνοδός του γραφείου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.
  Δημοτικοί φόροι στο ξενοδοχείο στην Ελλάδα
 • Υπάρχει δυνατότητα για ασφάλεια covid με μία μικρή επιβάρυνση. Πληροφορίες στο τηλ. του γραφείου
 • Συμπλήρωση PLF για την επιστροφή μας στην Ελλάδα την αναλαμβάνει το γραφείο μας.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

 • Είσοδοι μουσείων
 • Ποτά στα γεύματα
 • Αμαξάκια στα Πριγκηπόνησα
 • Κρουαζιέρα Βοσπόρου

Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να  αλλάξει ανάλογα με  τα ωράρια των Μουσείων.
Για να ταξιδέψουμε χρειαζόμαστε διαβατήρια ή ταυτότητες νέου τύπου με λατινικά γράμματα.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ  €
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  130 €

Η ΤΙΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΑΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΛΕΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΑΞΙΜ 4* ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΈΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΡΚΕΤΑ

Η εγγραφή σας στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις “πληροφορίες” της ιστοσελίδας μας. Αν δεν το βρίσκετε ζητήστε να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά.

ΣΗΜ: * Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.

………..*  Λόγω αλλαγής της διεύθυνσης μας οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά
………. *  Πρέπει να φέρουμε μαζί μας το Ευρωπαϊκό πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπορέσουμε να ταξιδέψουμε.
………  * Σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της εκδρομής λόγω Covid 19 και ταξιδιωτικής απαγορεύσεις από το κράτος οι προκαταβολές επιστρέφονται.

………..* Η διάθεση των θέσεων στα ταξίδια εξωτερικού  γίνεται με σειρά εγγραφής και καθημερνά γίνονται αλλαγές θέσεων υποχρεωτικά όπου τις καθορίζει το γραφείο.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΕΙΣ : ΠΕΡΑΙΑΣ 06:30 π.μ. == ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ & ΚΗΦΙΣΟΥ 06:40 π.μ == ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ & 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 06:50 π.μ == ΚΟΜΒΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ RENAULT) 07:15 π.μ = ΚΗΦΙΣΙΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 07:25 π.μ — Στάση επιστροφής: ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ
Με την εγράφη σας παρακαλούμε να δηλώνετε και το σημείο επιβιβάσεις


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ