+30 210 4130007

ΠΑΤΜΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!!!! ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 17 ΕΩΣ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

(0)
210,00 
 • Εκδρομές Αγίου Πνεύματος
 • Εκδρομές Προσφορές
 • Ιστορικά Προσκυνήματα
 • Ακτοπλοϊκά Εισητήρια
 • Διαμονή
 • Πρωινό


 

ΠΑΤΜΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ!!!!
ΑΝΑΧ: 17 ΙΟΥΝΙΟΥ  —  ΕΠΙΣΤΡ: 21 ΙΟΥΝΙΟΥ  2021

ΑΛΛΕΣ  ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΙΟΥΛΙΟΥ & ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ: 195 EURO 

1:   ΠΕΜΠΤΗ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ 14:00 ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΛΟΙΟ BLUE STAR CHIOS ΑΦΙΞΗ 22:20
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ
BLUE STAR 2 ΑΦΙΞΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 08:05

===============================================================

2: ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 14:00 ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΛΟΙΟ BLUE STAR CHIOS ΑΦΙΞΗ 22:20
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ
BLUE STAR 2 ΑΦΙΞΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 08:05

===============================================================

3:ΠΕΜΠΤΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 14:00 ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΛΟΙΟ BLUE STAR CHIOS ΑΦΙΞΗ 22:20
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
BLUE STAR 2 ΑΦΙΞΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 08:05
===============================================================

4: ΠΕΜΠΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 14:00 ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΛΟΙΟ BLUE STAR CHIOS ΑΦΙΞΗ 22:20
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
BLUE STAR 2 ΑΦΙΞΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 08:05

================================================================
5: ΠΕΜΠΤΗ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 15:00 ΑΠΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΛΟΙΟ
BLUE STAR PATMOS ΑΦΙΞΗ 23:20
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
BLUE STAR 2 ΑΦΙΞΗ ΠΕΙΡΑΙΑ 08:00

Ότι έχεις μέσα σου, η Πάτμος θα σου το βγάλει, λένε. Δεν έχουν άδικο. Υπάρχει μία αόρατη ενέργεια που κυκλοφορεί στα στενά δρομάκια της Σκάλας και της Χώρας, αλλά και σε κάθε πλαγιά ή παραλία του νησιού, που σε εξυψώνει πνευματικά και σε κάνει να θέλεις να ανοίξεις την καρδιά σου σε όλο τον κόσμο. Πέρα όμως από την κατάνυξη που νοιώθει ο προσκυνητής ή ο απλός τουρίστας, υπάρχει μία μοναδική ομορφιά που σε μαγνητίζει είτε προσκυνητής η απλός τουρίστας είσαι. Όταν ανεβαίνεις από την Σκάλα στη Χώρα δεν ξέρεις που να πρωτοκοιτάξεις, το επιβλητικό στην κορυφή του λόφου Καστρομονάστηρο με τα κάτασπρα σπίτια γύρω του να το στολίζουν, ή την Σκάλα από ψηλά που πράγματι είναι μία ζωγραφιά με το γαλάζιο λιμάνι της, τις όμορφες εκκλησιές και τον παλιό ταρσανά από την απέναντι πλευρά. Σε όποια πλευρά του νησιού και να πάει κανείς θα βρει πανέμορφες χρυσοκίτρινες παραλίες, με γαλάζια νερά και καταπληκτικά τοπία.

1η ΜΕΡΑ: ΠΕΜΠΤΗ 17/06:ΠΕΙΡΑΙΑ – ΕΝ ΠΛΩ- ΠΑΤΜΟ
Ραντεβού στο λιμάνι του Πειραιά στις 13.00. Ο συνοδός θα μας περιμένει από τις 12.30 μπροστά στην είσοδο του πλοίου να μας μοιράσει τα εισιτήρια και να μας βοηθήσει σχετικά με τις δηλώσεις που ζητά το πλοίο.   Το πλοίο της BLUE STAR CHIOS  θα αναχωρήσει στις 14.00 η ώρα. Η άφιξη στην Πάτμο είναι στις 22.20. Το ταξίδι διαρκεί 8 ώρες και 20 λεπτά.  Το ξενοδοχείο μας απέχει από το σημείο που δένει το πλοίο περίπου 150 με 200 μέτρα. Την διαδρομή αυτή την κάνουμε με τα πόδια. Τα δωμάτια μας είναι κρατημένα , και έτσι μπορούμε αμέσως να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο και να ξεκουραστούμε ή να κάνουμε νυχτερινή βόλτα στην πανέμορφη Σκάλα Διανυκτέρευση

2η ΜΕΡΑ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/06:ΠΑΤΜΟΣ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε στις 10:00 π.μ. με πούλμαν για το Σπήλαιο της Αποκάλυψης, όπου ο Ευαγγελιστής Ιωάννης ο Θεολόγος υπαγορεύει στον μαθητή του Πρόχορο , το προφητικό βιβλίο της Αποκάλυψης. Θα γνωρίσουμε τη σπηλιά που έμεινε ο Άγιος, θα δούμε το σημείο που κοιμόταν και το σημείο που έβαζε το χέρι του να κρατηθεί όταν σηκωνόταν. Θα προσκυνήσουμε γεμάτοι θρησκευτικό δέος και θα συνεχίσουμε για την Χώρα, όπου βρίσκεται το Μοναστήρι του Οσίου Χριστόδουλου (Αγ. Ιωάννη Θεολόγου) που χρονολογείται από το 108. Χτισμένη στην κορυφή του βουνού η Μονή εκεί που γύρω της κτίστηκε η σημερινή χώρα, δεσπόζει σε όλο το νησί. Το μοναστήρι με το μεγαλόπρεπο Μεσαιωνικό Κάστρο είναι φημισμένο για το μοναδικό ξυλόγλυπτο τέμπλο του, για τα ιερά κειμήλια, την Βιβλιοθήκη, την Τράπεζα των Μοναχών και τα μοναδικά χειρόγραφα. Στη Μονή, υπάρχουν παρεκκλήσια των μεταβυζαντινών χρόνων. Του Αγίου Βασιλείου, του Αγίου Νικολάου, του Τιμίου Σταυρού, του Προδρόμου , των Αγίων Αποστόλων (1603). Στην συνέχεια , θα επισκεφθούμε την γυναικεία Μονή της Ζωοδόχου Πηγής. Μετά από όλα αυτά θα κατεβούμε στην παραλία του Γροίκου. Πρόκειται για ένα μαγευτικό ακρωτήριο,  στην άκρη του οποίου βρίσκεται ένας βράχος σε σχήμα κώνου και μια σπηλιά με λαξευμένα σκαλοπάτια. Πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τον αρχαίο ναό της θεάς Αφροδίτης. Θα έχουμε χρόνο για φαγητό και μπάνιο στην πανέμορφη παραλία. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στα πάρα πολλά μαγαζιά της Σκάλας που απέχουν μόνο 150 με 200 μέτρα από το ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΣΑΒΒΑΤΟ 19/06: ΠΑΤΜΟΣ
Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε την Ιερά μονή Ευαγγελισμού που βρίσκεται στην περιοχή των Κήπων. Η μονή βρίσκεται εκεί 400 χρόνια και τα κτήρια που την αποτελούν σήμερα είναι πολύ εντυπωσιακά. Οι περίπου 40 καλόγριες που φιλοξενούνται ασχολούνται εκτός των άλλων και με την αγιογραφία, την μελισσοκομική και με το βυζαντινό κέντημα. Συνεχίζουμε για την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου στην  θέση Λουκάκια που ευρίσκεται στην περιοχή Σάψιλα. Είναι ένα γυναικείο μοναστήρι του οποίου κτήτωρ και  ιδρυτής είναι ο  καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Πάτμου αρχιμ. Αντίπας και είναι αφιερωμένο στον Άγιο Νεκτάριο τον Θαυματουργό. Επιστρέφοντας περνάμε την Σκάλα και στην βόρεια πλευρά της υπάρχει ο λόφος της Κουμάνας. Εκεί θα ανεβούμε για να προσκυνήσουμε το Ιερό κάθισμα Της Παναγίας της Κουμάνας που χτίστηκε το 1782 από τον Άγιο Μακάριο Νοταρά, επίσκοπο της Κορίνθου.  Στην συνέχεια κατεβαίνουμε στην παραλία του Κάμπου όπου μπορούμε να κάνουμε μπάνιο και να γευματίσουμε. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας όπου μπορούμε να συνεχίσουμε το μπάνιο μας ή να κάνουμε βόλτα στα πάρα πολλά μαγαζιά της περιοχής. Το βράδυ αν θέλουμε προαιρετικά μπορούμε να ανέβουμε στην χώρα και να διασκεδάσουμε σε κέντρο με παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 20/06 :ΠΑΤΜΟΣ – ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ  ΛΕΙΨΟΙ
Σήμερα έχουμε την ημέρα μας ελεύθερη αφού έχουμε κάνει τον γύρο του νησιού, αλλά μπορούμε μετά το πρωινό να κάνουμε μία ωραία κρουαζιέρα (έξοδα εξ ιδίων) μέχρι το κοντινό και πολύ γνωστό μας νησάκι των Λειψών. Είναι μία μοναδική ευκαιρία να περάσουμε μία πολύ όμορφη μέρα.  Εκεί θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου με το γαλάζιο τρούλο. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την Παναγία του Χάρου όπου υπάρχει η θαυματουργή εικόνα με την Παναγία , που κάθε χρόνο από το 1943 και μετά οι ξεροί Κρίνοι που είναι μπροστά στην εικόνα ανθίζουν από μόνοι τους και ευωδιάζουν. Έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο στην διάσημη παραλία Λιεντού αλλά και σε άλλες πολύ γνωστές. Το φαγητό μας μπορούμε να το απολαύσουμε στις πολύ όμορφες ψαροταβέρνες. Το απόγευμα επιστρέφουμε στην Πάτμο και φυσικά θα περάσουμε ακόμα ένα ευχάριστο βράδυ στην κοσμοπολίτικη Σκάλα. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ: ΔΕΥΤΕΡΑ 21/06 :ΠΑΤΜΟΣ  ΠΕΙΡΑΙA

Σήμερα η ημέρα μας μέχρι το μεσημέρι είναι αφιερωμένη στα τελευταία δωράκια που μπορούμε να αγοράσουμε για τους δικούς μας. Μπορούμε λοιπόν να χαθούμε μέσα στα στενάκια της πανέμορφης Σκάλας, ή να απολαύσουμε τις καφετέριες και τα γνωστά ζαχαροπλαστεία μέχρι τις 12.30 που θα πάρουμε τις αποσκευές μας από το ξενοδοχείο και θα επιβιβαστούμε στο πλοίο BLUE STAR 2 που αναχωρεί από την Πάτμο 13.40. Θα απολαύσουμε ένα ωραίο ταξίδι με το σύγχρονο πλοίο και η άφιξη μας στον Πειραιά είναι 21.05. Το ταξίδι διαρκεί 7 ώρες και 25 λεπτά.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Εισιτήρια πλοίου Πειραιά-Πάτμο-Πειραιά σε οικονομική θέση
 • Τέσσερις   διανυκτερεύσεις στo ανακαινισμένο ξενοδοχείο CHRIS στην Σκάλα μπροστά στην θάλασσα —  https://www.patmoschrishotel.com
 • Τέσσερα  πρωινά στο ξενοδοχείο
 • Εκδρομές στην Πάτμο με το πούλμαν όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα.
 • Αρχηγός του γραφείου όπως πάντα με γνώσεις
 • Επίσημος τοπικός  ξεναγός τις δύο ημέρες των ξεναγήσεων μαζί μας στην Πάτμο
 • Δημοτικό φόρο 0,75€ ανά διανυκτέρευση
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. (Εξαιρείται covid_ 19)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ποτά
 • Εισιτήριο πλοίου για Λειψούς (περίπου 15 €)
 • Τυχόν Βραδινή διασκέδαση

ΣΗΜ: *   Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.
………. *  Σε περίπτωση μη πραγματοποίησης της εκδρομής λόγω covit 19 οι προκαταβολές επιστρέφονται.
………..*  Λόγω αλλαγής της διεύθυνσης μας οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά.

………  * Η διάθεση των θέσεων στα ταξίδια εσωτερικού γίνεται με σειρά εγγραφής και δεν γίνονται αλλαγές.

………  *  Για μετακινήσεις  ακτοπλοϊκές ,θα πρέπει ο ταξιδιώτης να διαθέτει είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημερών μετά τη δεύτερη δόση), είτε αρνητικό pcr test 72 ωρών, είτε rapid test 24 ωρών είτε self test   24 ωρών.                    Ο έλεγχος των παραπάνω θα πραγματοποιείται υποχρεωτικά από τις  ακτοπλοϊκές εταιρίες, και υπόχρεοι θα είναι όλοι οι ημεδαποί και αλλοδαποί ταξιδιώτες άνω των 5 ετών.

   ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ  210  €
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ    75  €

Η εγγραφή σας στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις “πληροφορίες” της ιστοσελίδας μας και σε έντυπο στο γραφείο μας. Αν δεν το βρίσκετε ζητήστε να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά. Το έντυπο αυτό υπογράφεται  κατά την διάρκεια του ταξιδιού.


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ