+30 210 4130007

ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ

(0)
0,00 
 • Ιστορικά Προσκυνήματα
 • Αεροπορικά Εισητήρια
 • Διατροφή


κωνσταντινούπολη

 

 

ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΜΟΥΛΑΤΣΙΩΤΗ

5 ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

1η ΜΕΡΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ     ΑΘΗΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Το ραντεβού μας είναι 08:10 στο αεροδρόμιο και συγκεκριμένα στα γκισέ της Τurkish airlines.
Αφού περάσουμε τους τυπικούς ελέγχους και διαδικασίες αναχωρούμε 10:10 για την Κωνσταντινούπολη με ώρα άφιξης 11,35. Μας περιμένει το Πούλμαν και ο ξεναγός μας και θα αναχωρήσουμε για  το Πατριαρχείο μας και Την Παναγία των Βλαχερνών στο Φανάρι.   Αργότερα άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο,  ελεύθερος χρόνος και το βραδάκι σε παραδοσιακή ταβέρνα για φαγητό. Διανυκτέρευση.

 2η ΜΕΡΑ:  ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΪΟΥ     ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΒΟΣΠΟΡΟΣ
Πρωινό και επίσκεψη-ξενάγηση στο θαύμα των αιώνων και ένα από τα πιο επιβλητικά μνημεία της Παλαιάς Κωνσταντινούπολης, την Αγία Σοφία (έχει εισιτήριο η είσοδος).  Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το ΤΟΠ ΚΑΠΙ (έχει εισιτήριο η είσοδος) που είναι πολύ επίκαιρο λόγω του Σουλεϊμάν. Ακολουθεί ξενάγηση στον Βυζαντινό Ιππόδρομο όπου παίχτηκαν αμέτρητα πολιτικά και στρατιωτικά δράματα, τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο, τον Τρίποδα των Δελφών, τη Γερμανική Κρήνη και το Μπλε Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ. Μεσημεριανό φαγητό (πληρωμένο) και το  απόγευμα  κρουαζιέρα στο Βόσπορο με τον ξεναγό μας (Προαιρετική η οποία για να πραγματοποιηθεί απαιτούνται το λιγότερο 25 άτομα με εισιτήριο)  κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία, ξεκινώντας από την ακτή της Ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης και επιστρέφοντας από την Ασιατική ακτή, να απολαύσετε τα πιο ωραία ξύλινα yali (παραθαλάσσιες επαύλεις) της Κωνσταντινοπολίτικης ελίτ, τον Πύργο του Γαλατά, την πρώτη και τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

 3η ΜΕΡΑ:  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΜΑΪΟΥ    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Μπαλουκλί,  θα επισκεφτούμε τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής να θυμηθούμε τον θρύλο με τα μισοτηγανισμένα ψάρια. Εκεί υπάρχουν και οι τάφοι όλων των Πατριαρχών. Αργότερα  θα επισκεφτούμε την Μονή της Χώρας (έχει εισιτήριο η είσοδος) η οποία είναι Μουσείο από το 1958 γι’αυτό είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Το μεσημέρι θα έχουμε γεύμα πληρωμένο σε τοπικό εστιατόριο  και το απόγευμα μας είναι αφιερωμένο στην διάσημη  κλειστή αγορά της Πόλης (Καπαλί Τσαρσί) όπου θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για τα ψώνια μας.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα.   Διανυκτέρευση

 4η ΜΕΡΑ:  ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΜΑΪΟΥ   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ
Πρωινό και ξενάγηση στο Μουσείο Ντολμά Μπαχτσέ (έχει εισιτήριο η είσοδος), παλάτι των άλλοτε Σουλτάνων, το καλύτερο μουσείο της Τουρκίας και από τα ωραιότερα της Ευρώπης. Αμέσως μετά, θα αναχωρήσουμε για  την Ασιατική  Τουρκία  περνώντας την μεγάλη γέφυρα και θαυμάζοντας τον Βόσπορο από ψηλά,  όπου θα πάρουμε το πλοίο για να επισκεφθούμε τα μαγευτικά Πριγκιποννήσια.  Θα επισκεφτούμε την Χάλκη να γνωρίσουμε την Θεολογική σχολή και μετά συνεχίζουμε για την Πρίγκηπο όπου θα έχουμε χρόνο όσοι επιθυμούν να κάνουν  βόλτα με την άμαξα (έχει εισιτήριο) για να απολαύσουν  την γαλήνια ομορφιά του καταπράσινου νησιού αλλά και τις παλιές αριστοκρατικές επαύλεις, κυρίως Ελλήνων της Πόλης. Επιστροφή στην Κωνσταντινούπολη. Έξοδος με το πούλμαν για δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα.  Διανυκτέρευση

5η ΜΕΡΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΜΑΪΟΥ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ
Σήμερα θα αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο αφού πάρουμε το πρωινό μας μας και κάνουμε μία τελευταία βόλτα στην περιοχή με τα πολλά μαγαζιά που γίνεται πεζόδρομος κάθε Κυριακή, στις 12,00 το μεσημέρι. Με το πούλμαν και τον ξεναγό μας θα επισκεφτούμε και θα ξεναγηθούμε την Εκκλησία του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου και την εκκλησία των Αγίων Αποστόλων που σήμερα λέγεται Φατίχ Τζαμί. Αργότερα κατευθυνόμαστε προς το αεροδρόμιο όπου πρέπει να είμαστε εκεί στις 17,00 και να αναχωρήσουμε στις 19,10 για την Αθήνα με άφιξη 20,45.

                    

                                                                                          ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ

                                                                                                             Διαφορά μονόκλινου  150 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα Κωνσταντινούπολη Αθήνα και φόροι αεροδρομίων
 • Μεταφορές εκδρομές περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν.
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στην Κων/πολη
 • 4 πρωινά στο ξενοδοχείο.
 • 2 Δείπνα και 2 γεύματα  στην Κων/πολη .
 •  Ξενάγηση στην Κων/πολη από τοπικό ξεναγό
 • Τα εισιτήρια πλοίου για τα Πριγκηπόνησα.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
 • Αρχηγός, συνοδός του γραφείου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Είσοδοι μουσείων, ποτά στα γεύματα, αμαξάκια στα Πριγκηπόννησα, Κρουαζιέρα Βοσπόρου  και ότι δεν αναφέρεται  στο πρόγραμμα και αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σειρά των επισκέψεων μπορεί να  αλλάξει ανάλογα με  τα ωράρια των Μουσείων.

 

 

 • ΤΙΜΕΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ & ΕΞΤΡΑ ΕΞΟΔΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΛΑ:
 • Αγία Σοφία                                                    65  Λίρες                   11  € το άτομο
 • Τοπ Καπή                                                     60    <<                      10  € το άτομο
 • Ντολμά Μπαχτσέ                                       60    <<                      10  € το άτομο
 • Μονή Χώρας                                               45    <<                        8   € το άτομο
 • Άμαξα στην Πρίγκηπο 4 άτομα               100   <<                      18  € για 4 άτομα
 • Άμαξα στην Χάλκη 3 άτομα                      50    <<                        3  € η διαδρομή ανά άτομο
 • Κρουαζιέρα Βοσπόρου με ξενάγηση                                          15  € το άτομο

 

Λόγω της αστάθειας του νομίσματος μπορεί να υπάρχουν μικροαλλαγές αργότερα.

Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνει την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας και σε έντυπο στο γραφείο μας. Το έντυπο αυτό υπογράφεται στο γραφείο μας ή κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

 


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ