+30 210 4130007

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ & ΔΕΙΠΝΟ ΑΝΑΧ:

(0)
0,00 
 • Διαμονή
 • Διατροφή
 • Ξεναγός
 • Οδική Εκδρομή
 • Πρωινό


 3ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 

   ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕΔΕΣ ΜΟΝΟ    €

                  ΑΝΑΧ:


1η ΗΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αναχωρούμε από την βάση μας, και η πρώτη μας στάση θα είναι στο OLYMPUS PLAZA. Συνεχίζουμε για τον ιστορικό Γοργοπόταμο,  και αφού ανέβουμε στο υψηλότερο σημείο , δούμε την ξακουστή γέφυρα θαυμάσουμε την θέα αλλά και  μάθουμε την ιστορία της επιστρέφουμε στο χωριό όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα  σε τοπική ταβέρνα. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας ,για το πανέμορφο Καρπενήσι και φτάνοντας θα κάνουμε μια στάση στην κεντρική πλατεία όπου εκεί θα έχουμε χρόνο για βόλτα , για καφεδάκι ή ακόμα να δοκιμάσουμε γιαούρτι με μέλι. Αργότερα συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας ( LECADIN) το οποίο βρίσκεται ένα χλμ  έξω από το κέντρο. Είναι αξιοπρεπέστατο , έχει την ωραιότερη θέα στο Καρπενήσι και έχει πολύ καλό φαγητό. Ελεύθερος χρόνος , Δείπνο Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΑΤΑΡΝΑ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αναχωρούμε μετά το πρωινό για την όμορφη Λίμνη Κρεμαστών για να επισκεφτούμε το ωραίο Μοναστήρι της Παναγίας της Τατάρνας. Η διαδρομή είναι μοναδική. Η φύση θα μας αποζημιώση με το παραπάνω για αυτά το 60 χιλιόμετρα που θα κάνουμε μέχρι να φτάσουμε στην λίμνη των Κραμαστών. Θα εκπλαγούμε από την ομορφιά της λίμνης, του τοπίου αλλά και του μοναστηριού. Θα μάθουμε την ιστορία του, θα προσκυνήσουμε , θα επισκεφτούμε το εξαιρετικό εκκλησιαστικό μουσείο της μονής  όπου θα μας ξεναγήσουν. Συνήθως μας κερνούν καφεδάκι και λουκούμι. Αφού απολαύσουμε την γαληνεμένη ομορφιά της περιοχής θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και θα  επιστρέψουμε στο Καρπενήσι όπου υπάρχουν πολλά μαγαζιά για φαγητό, αλλά και να γνωρίσουμε καλά αυτήν την όμορφη ορεινή πόλη. Θα επισκεφτούμε και την Αγία Τριάδα που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Καρπενησίου. Φυσικά μπορούμε να ψωνίσουμε τα τοπικά προϊόντα, από κρέας και παραδοσιακά γλυκά μέχρι ξύλινα χειροποίητα καλλιτεχνήματα. Το βραδάκι επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας όπου έχουμε το δείπνο μας σε μπουφέ. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση

3η ΗΜΕΡΑ : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ- ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ-ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε  προς την Παναγία την Προυσσιώτισσα, αφού πρώτα περάσουμε από το Κεφαλόβρυσο και συζητήσουμε για την μεγάλη μάχη όπου έπεσε ο Μάρκος Μπότσαρης. Φυσικά θα δούμε και το μνημείο που υπάρχει εκεί. Συνεχίζουμε κάνοντας μια υπέροχη διαδρομή. Θα περάσουμε και από ένα σημείο όπου θα δούμε τα βήματα της Παναγίας χαραγμέμα πάνω στον βράχο. Φτάνοντας στην ιερά μονή της Παναγίας , θα έχουμε χρόνο να προσκυνήσουμε , να πάρουμε Αγίασμα , να δούμε το μικρό μουσείο όπου βρίσκονται και τα άρματα του Καραϊσκάκη και θα αναχωρήσουμε για το Μεγάλο  Χωριό  όπου εκεί μπορούμε να ψωνίσουμε τα  εκπληκτικά παραδοσιακά προϊόντα πχ, γλυκά, αυγά, χυλοπίτες μέχρι και κρέας. Αμέσως μετά θα γευματίσουμε σε τοπική ταβέρνα ελεύθερα και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας πάλι μια στάση στο OLYMPUS PLAZA.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

 • Πούλμαν τελευταίας τεχνολογίας
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LECADIN
 • 2 δείπνα & 2 πρωινά σε μπουφέ
 • Αρχηγός του γραφείου σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ποτά στα γεύματα
 • Δημοτικούς φόρους 1,50 για τις 2 διανυκτερεύσεις τα οποία πληρώνονται στο ξενοδοχείο

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο       €

Διαφορά μονόκλινου     40 €


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ