+30 210 4130007

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & 27 ΕΩΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-Λ.-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΝΥΜΦΑΙΟ-ΕΔΕΣΣΑ

(0)
172,00 
 • Χριστουγεννιάτικες Εκδρομές
 • Διατροφή
 • Οδική Εκδρομή

ekdromi-florina-karnavali-kozanis
ekdromi-florina-kastoria

 

                        ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ      

  ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-Π. ΣΟΥΜΕΛΑ-ΝΥΜΦΑΙΟ-ΒΕΡΟΙΑ- ΕΔΕΣΣΑ

                              4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΡΕΒΕΓΙΟΝ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟ 172 €

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:
 • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ     24  εως   27     ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ   Τιμή    172 €
 • ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ            27  έως   30     ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ    Τιμή   160 €
 • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ      30  έως     2     ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ     Τιμή    172 €
 • ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ             4  έως     7     ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ       Τιμή    169 €

 1η ΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ 
Αναχώρηση 06:45 από Πειραιά και με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στα Μετέωρα. Θα κάνουμε μία βόλτα να δούμε τα μοναστήρια, μία στάση για φωτογραφίες και αμέσως μετά θα γευματίσουμε σε κάποιο από τα  self service  της περιοχής. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και περίπου σε δύο ώρες και είκοσι λεπτά θα είμαστε στην όμορφη Καστοριά όπου θα έχουμε χρόνο να ψωνίσουμε αν θέλουμε από δερμάτινα μέχρι τα φημισμένα φασόλια. Θα πιούμε ένα καφεδάκι πάνω στην πανέμορφη λίμνη Ορεστιάδα και από εκεί σε μιάμιση ώρα θα είμαστε στην Φλώρινα στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο διανυκτέρευση

2η ΜΕΡΑ:  ΦΛΩΡΙΝΑ  – ΕΔΕΣΣΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα πασίγνωστα ζεστά και ιαματικά Λουτρά Πόζαρ. Καθ’ οδόν θα κάνουμε μία στάση στην πανέμορφη Έδεσσα να πιούμε ένα καφεδάκι στους ξακουστούς καταρράχτες της. Συνεχίζουμε για τα Λουτρά και καλό είναι να έχουμε το μαγιό μας μαζί για να ευχαριστηθούμε ένα ζεστό μπάνιο στα νερά που έχουν 37 βαθμούς θερμοκρασία. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και αγορές στα πολλά μαγαζιά με τα παραδοσιακά προϊόντα. Το απογευματάκι θα πιούμε το καφεδάκι μας στο παραδοσιακό και καταπληκτικό Νυμφαίο. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος μέχρι την ώρα που θα έχουμε την εορταστική βραδιά μας με φαγητό και ζωντανή μουσική.

3η ΜΕΡΑ:  ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ ΨΑΡΑΔΕΣ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τις Πρέσπες. Λίγο πρίν θα κάνουμε μία στάση για ένα καφεδάκι στο ξακουστό χωριό των Πρεσπών τον Άγιο Γερμανό, που πήρε το όνομα του από την ομώνυμη Βυζαντινή εκκλησία. Έχει σήμερα 200 κατοίκους. Συνεχίζουμε για την μικρή Πρέσπα όπου θα περάσουμε από την όμορφη πλωτή γέφυρα να πάμε στον Άγιο Αχίλλειο. Αργότερα θα επισκεφτούμε την μεγάλη Πρέσπα και το τελευταίο Ελληνικό χωριό που κοιτάζει από την μία πλευρά την Αλβανία και από την άλλη την FYROM (Σκόπια) τους Ψαράδες. Εκεί έχει πολλές και ωραίες ταβέρνες και μπορούμε να γευματίσουμε ελεύθερα. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν βαρκάδα στην μεγάλη Πρέσπα και να φτάσουν μέχρι τα ασκηταρειά στις όχθες της λίμνης με τις όμορφες Αγιογραφίες. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4ηΜΕΡΑ:ΦΛΩΡΙΝΑ-ΠΑΝΑΓΙΑ-ΣΟΥΜΕΛΑ-ΒΕΡΟΙΑ
Σήμερα  αναχωρούμε από το ξενοδοχείο με τις βαλίτσες μας και κατευθυνόμαστε προς το Βέρμιο που βρίσκεται η Ιερά Μονή Της Παναγιάς Σουμελάς. Θα μάθουμε την ιστορία της Εικόνας και της Μονής, η οποία είναι συγκινητική, θα προσκυνήσουμε, θα πάρουμε Αγίασμα και θα αναχωρήσουμε για την κεντρική πλατεία της Βέροιας όπου θα κάνουμε μία στάση να πιούμε ένα καφεδάκι με καταπληκτική θέα στον κάμπο και αν θέλουμε μπορούμε να αγοράσουμε από τα γειτονικά ζαχαροπλαστεία και το διάσημο Ραβανί της Βέροιας. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας με τις κατάλληλες στάσεις να επιστρέψουμε στην βάση μας σε μία λογική ώρα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Πούλμαν
 • Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • 3 Διανυκτερεύσεις σε εξαιρετικό ανακαινισμένο κεντρικό ξενοδοχείο  (ΗΤL LINGOS)
 • 3 Πρωινά & 3 Δείπνα
 • Ζωντανή μουσική την παραμονή με το εορταστικό δείπν0 Χριστουγέννων & Πρωτοχρονιάς
 • Μουσική DJ την ενδιάμεση και των Φώτων
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου με γνώσεις
 • ΦΠΑ & Διόδια
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης & Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Ποτά στα δείπνα
Τυχόν εισόδους σε Μουσεία
Δημοτικό φόρο 0.75€ ανά άτομο ανά διανυκτέρευση που πληρώνεται στο ξενοδοχείο

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ     172  €
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  90  €

Η εγγραφή σας στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις “πληροφορίες” της ιστοσελίδας μας και σε έντυπο στο γραφείο μας. Αν δεν το βρίσκετε ζητήστε να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά ή να το προμηθευτείτε από το γραφείο μας

Στάσεις από  06:45 ΠΕΙΡΑΙΑ(ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ) – 06:55 ΙΕΡΑ ΟΔΟ & ΚΗΦΙΣΟΥ – 07:10 ΠΛ.ΟΜΟΝΟΙΑΣ & 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ –  07:25 Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ –07:35 ΚΗΦΙΣΙΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ (στην επιστροφή σας αφήνουμε στην SMART ΛΑΙΝΟΠΟΥΛΟΣ- ΓΕΦΥΡΑ ΚΑΛΥΦΤΑΚΗ)


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ