+30 210 4130007

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ & ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ 27 ΕΩΣ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ & ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-Λ.-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΝΥΜΦΑΙΟ-ΕΔΕΣΣΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ

(0)
205,00 
 • Χριστουγεννιάτικες Εκδρομές
 • Διατροφή
 • Οδική Εκδρομή

ekdromi-florina-karnavali-kozanis
ekdromi-florina-kastoria

 

                        ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ & ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ      

  ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ-ΠΡΕΣΠΕΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ-ΝΥΜΦΑΙΟ- ΕΔΕΣΣΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ

                              4 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΡΕΒΕΓΙΟΝ & ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΟΝΟ 205 €

 • ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:
 • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ    23  έως   26   ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ   Τιμή    205 €    ΤΙΜΗ ΤΡΙΚΛΙΝΟΥ   200 €
 • ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ           27  έως   30    ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ    Τιμή   195 €           .>>        >>               190 €
 • ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ     31  έως     3    ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ     Τιμή    205 €            >>        >>              200 €
 • ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ            5  έως     8    ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ     Τιμή    195 €            >>       >>               190 €

 1η ΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ 
Αναχώρηση 06:45 από Πειραιά και με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στα Μετέωρα. Θα κάνουμε μία βόλτα να δούμε τα μοναστήρια, μία στάση για φωτογραφίες και αμέσως μετά θα γευματίσουμε σε κάποιο από τα  self service  της περιοχής. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και περίπου σε δύο ώρες και είκοσι λεπτά θα είμαστε στην όμορφη Καστοριά όπου θα έχουμε χρόνο να ψωνίσουμε αν θέλουμε από δερμάτινα μέχρι τα φημισμένα φασόλια. Θα πιούμε ένα καφεδάκι πάνω στην πανέμορφη λίμνη Ορεστιάδα και από εκεί σε μιάμιση ώρα θα είμαστε στην Φλώρινα στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Οι εκδρομείς των Χριστουγέννων θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το πιό γνωστό από τα Χριστουγεννιάτικα έθιμα της Δυτικής Μακεδονίας. Στις 23 Δεκεμβρίου τα μεσάνυχτα ανάβουν φωτιές σε όλες τις γειτονιές της πόλης, αλλά η μεγαλύτερη είναι αυτή που βρίσκεται στην πλατεία Ηρώων, δίπλα από τον Σακουλέβα, το ποτάμι που διασχίζει την πόλη. Τα νερά του εκείνο το βράδυ γίνονται κόκκινα από τις τριάντα και πλέον φωτιές και κάποιες ανάβουν κατά μήκος του ποταμού. Τα παλαιότερα χρόνια μάλιστα οι φωτιές έκαιγαν όλη τη νύκτα και με το πρώτο φως της ημέρας, οι μάνες έβγαιναν με το φτυάρι για να πάρουν ζεστή στάχτη για να ανάψουν την σόμπα, ήταν το γούρι της χρονιάς» Απολαύστε την μοναδική βραδιά.

2η ΜΕΡΑ:  ΦΛΩΡΙΝΑ  – ΕΔΕΣΣΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα πασίγνωστα ζεστά και ιαματικά Λουτρά Πόζαρ. Καθ’ οδόν θα κάνουμε μία στάση στην πανέμορφη Έδεσσα να πιούμε ένα καφεδάκι στους ξακουστούς καταρράχτες της. Συνεχίζουμε για τα Λουτρά και καλό είναι να έχουμε το μαγιό μας μαζί για να ευχαριστηθούμε ένα ζεστό μπάνιο στα νερά που έχουν 37 βαθμούς θερμοκρασία. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και αγορές στα πολλά μαγαζιά με τα παραδοσιακά προϊόντα. Το απογευματάκι θα πιούμε το καφεδάκι μας στο παραδοσιακό και καταπληκτικό Νυμφαίο. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Απόψε θα έχουμε το εορταστικό μας  δείπνο και μουσική DJ να διασκεδάσουμε.  Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:  ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΙΚΡΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΣΠΑ ΨΑΡΑΔΕΣ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τις Πρέσπες. Λίγο πρίν θα κάνουμε μία στάση για ένα καφεδάκι στο ξακουστό χωριό των Πρεσπών τον Άγιο Γερμανό, που πήρε το όνομα του από την ομώνυμη Βυζαντινή εκκλησία. Έχει σήμερα 200 κατοίκους. Συνεχίζουμε για την μικρή Πρέσπα όπου θα περάσουμε από την όμορφη πλωτή γέφυρα να πάμε στον Άγιο Αχίλλειο. Αργότερα θα επισκεφτούμε την μεγάλη Πρέσπα και το τελευταίο Ελληνικό χωριό που κοιτάζει από την μία πλευρά την Αλβανία και από την άλλη την FYROM (Σκόπια) τους Ψαράδες. Εκεί έχει πολλές και ωραίες ταβέρνες και μπορούμε να γευματίσουμε ελεύθερα. Όσοι θέλουν μπορούν να κάνουν βαρκάδα στην μεγάλη Πρέσπα και να φτάσουν μέχρι τα ασκηταρειά στις όχθες της λίμνης με τις όμορφες Αγιογραφίες. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ:  ΦΛΩΡΙΝΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ  – ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αναχωρούμε μετά το πρόγευμα ο8:00 για να επωφεληθούμε από την όμορφη ημέρα μας. Άφιξη στα Ιωάννινα λίγο πριν τις 11.00. Θα σταθμέυσουμε στην λίμνη και θα ανέβουμε μέσω της παλιάς πόλης στο κάστρο του Ιτς Καλέ όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αλή Πασά. Θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα στη λίμνη και κατεβαίνοντας όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφτούν το υπέροχο Μουσείο Αργυροχρυσοχοϊας. Με ένα πολύ μικρό εισιτήριο (οι 65 και πάνω είναι δωρεάν) μπορούν να ξεναγηθούν και να απολαύσουν μοναδικά πανέμορφα εκθέματα. Επιστρέφουμε στην λίμνη και από εκεί και μετά είμαστε ελεύθεροι για ψώνια, καφέ κλπ.  Αναχώρηση 14:00 όπου με τις κατάλληλες στάσεις επιστρέφουμε στην Αθήνα.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Πούλμαν σύγχρονης τεχνολογίας
 • Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • 3 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 • 3 Πρωινά &
 • 3 Δείπνα (Το ένα εορταστικό Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά)
 • Μουσική DJ
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου με γνώσεις
 • ΦΠΑ & Διόδια
 • Δημοτικοί φόροι που πληρώνονται κατευθείαν στο ξενοδοχείο
 • Ασφάλεια Αστικής και επαγγελματικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ποτά
 • Τυχόν εισόδους σε Μουσεία
 • Στο Ρεβεγιόν πληρώνουμε μόνο τα ποτά μας σε πολύ λογικές τιμές.

ΤΙΜΗ  ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ 205 € 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  75 €

Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνει την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας  Το έντυπο αυτό υπογράφεται  κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

ΣΗΜ: *   Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.
………..*  Λόγω αλλαγής της διεύθυνσης μας οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά
……….    Στην εκδρομή της Πρωτοχρονιάς το εορταστικό τραπέζι γίνεται την πρώτη βραδιά

………..* Η διάθεση των θέσεων στα ταξίδια εσωτερικού γίνεται με σειρά εγγραφής και δεν γίνονται αλλαγές.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΕΙΣ : ΠΕΡΑΙΑΣ 06:45 π.μ. == ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ & ΚΗΦΙΣΟΥ 06:55 π.μ == ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ & 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 07:10 π.μ == ΚΟΜΒΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ RENAULT) 07:25π.μ  = ΚΗΦΙΣΙΑ ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ 07:35 π.μ
Με την εγράφη σας παρακαλούμε να δηλώνετε και το σημείο επιβιβάσεις

 


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ