+30 210 4130007

ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΕΔΕΣΣΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΝΥΜΦΑΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ 3ΗΜΕΡΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

(0)
0,00 
 • Διατροφή
 • Οδική Εκδρομή


  ΦΛΩΡΙΝΑ – ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ 

ΕΔΕΣΣΑ –  ΝΥΜΦΑΙΟΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ- ΙΩΑΝΝΙΝΑ

25  ΕΩΣ  27  ΜΑΡΤΙΟΥ
3  ΗΜΕΡΕΣ  ΜΟΝΟ ΜΕ  €


1η ΜΕΡΑ:  ΠΕΙΡΑΙΑΣ –  ΑΘΗΝΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ
Αναχώρηση 06:45  από Πειραιά  και με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στα Μετέωρα. Θα κάνουμε μία βόλτα να δούμε τα μοναστήρια, μία στάση για φωτογραφίες και αμέσως μετά θα γευματίσουμε σε κάποιο από τα  self service  της περιοχής. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και περίπου σε δύο ώρες και είκοσι λεπτά θα είμαστε στην όμορφη Καστοριά όπου θα έχουμε χρόνο να ψωνίσουμε αν θέλουμε από δερμάτινα μέχρι τα φημισμένα φασόλια. Θα πιούμε ένα καφεδάκι πάνω στην πανέμορφη λίμνη Ορεστιάδα και από εκεί σε μιάμιση ώρα θα είμαστε στην Φλώρινα στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία. Ελεύθερος χρόνος.  Δείπνο διανυκτέρευση

 2η ΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΙΝΑ  – ΕΔΕΣΣΑ – ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΝΥΜΦΑΙΟ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα πασίγνωστα ζεστά και ιαματικά λουτρά Πόζαρ. Καθ’ οδόν θα κάνουμε μία στάση στην πανέμορφη Έδεσσα να πιούμε ένα καφεδάκι στους ξακουστούς καταρράχτες της. Συνεχίζουμε γιά τα Λουτρά και καλό είναι να έχουμε το μαγιό μας μαζί για να ευχαριστηθούμε ένα ζεστό μπάνιο στα νερά που έχουν 37 βαθμούς θερμοκρασία. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και αγορές στα πολλά μαγαζιά με τα παραδοσιακά προϊόντα.  Το απογευματάκι θα πιούμε το καφεδάκι μας στο παραδοσιακό και καταπληκτικό Νυμφαίο. Μπορεί ο καθένας ελεύθερα να επισκεφτεί και την ξακουστή Νίκειο σχολή, όπου σήμερα λειτουργεί σαν κέντρο ενημέρωσης του Αρκτούρου. Θα εκπλαγούμε από την ομορφιά και την αρχιτεκτονική του κτηρίου, αλλά και ολοκλήρου του χωριού που έχει βοηθηθεί πολύ από την οικογένεια Μπουτάρη που είναι η γενέτειρα τους. Αργά το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας όπου μπορούμε να γνωρίσουμε και την πανέμορφη πόλη της Φλώρινας. Δείπνο διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:  ΦΛΩΡΙΝΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ  – ΑΘΗΝΑ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αναχωρούμε μετά το πρόγευμα ο8:00 για να επωφεληθούμε από την όμορφη ημέρα μας. Άφιξη στα Ιωάννινα λίγο πριν τις 11.00. Θα σταθμέυσουμε στην λίμνη και θα ανέβουμε μέσω της παλιάς πόλης στο κάστρο του Ιτς Καλέ όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αλή Πασά. Θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα στη λίμνη και κατεβαίνοντας όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφτούν το υπέροχο Μουσείο Αργυροχρυσοχοϊας. Με ένα πολύ μικρό εισιτήριο (οι 65 και πάνω είναι δωρεάν) μπορούν να ξεναγηθούν και να απολαύσουν μοναδικά πανέμορφα εκθέματα. Επιστρέφουμε στην λίμνη και από εκεί και μετά είμαστε ελεύθεροι για ψώνια, καφέ κλπ.  Αναχώρηση 14:00 όπου με τις κατάλληλες στάσεις επιστρέφουμε στην Αθήνα.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Πούλμαν σύγχρονης τεχνολογίας
 • Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • 2 Διανυκτερεύσεις στο ανακαινισμένο κεντρικό ξενοδοχείο LINGOS    https://hotel-lingos.gr/
 • 2 Πρωινά & 2 Δείπνα
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου με γνώσεις
 • ΦΠΑ & Διόδια
 • Δημοτικοί φόροι 1,50€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης (Εξαιρείται covid 19)

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ποτά
 • Τυχόν εισόδους σε Μουσεία

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ € 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  55 €

Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνει την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας  Το έντυπο αυτό υπογράφεται  κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

ΣΗΜ: *   Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.
………..*  Λόγω αλλαγής της διεύθυνσης μας οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά
……..   *  Η διάθεση των θέσεων στα ταξίδια εσωτερικού γίνεται με σειρά εγγραφής και δεν γίνονται αλλαγές.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΕΙΣ : ΠΕΡΑΙΑΣ 06:45 π.μ. == ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ & ΚΗΦΙΣΟΥ 06:55 π.μ == ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ & 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 07:10 π.μ == ΚΟΜΒΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ RENAULT) 07:25π.μ  = ΚΗΦΙΣΙΑ 07:35 π.μ  Με την εγράφη σας παρακαλούμε να δηλώνετε και το σημείο επιβιβάσεις

 

 


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ