+30 210 4130007

3ΗΜΕΡΟ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ: ΦΛΩΡΙΝΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΕΔΕΣΣΑ ΝΥΜΦΑΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

(0)
128,00 
 • Εκδρομές στην Ελλάδα
 • Διατροφή
 • Οδική Εκδρομή


ΦΛΩΡΙΝΑ Λ. ΠΟΖΑΡ  ΚΑΣΤΟΡΙΑ
ΕΔΕΣΣΑ ΝΥΜΦΑΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΝΟ 128€
ΑΝΑΧΩΡΗΣH: 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ  ΕΠΙΣΤΡΟΦ: 2 ΜΑΪΟΥ

1η ΜΕΡΑ:    ΑΘΗΝΑ –ΜΕΤΕΩΡΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΦΛΩΡΙΝΑ
Αναχώρηση 07.00 από Αθήνα και με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στα Μετέωρα. Θα κάνουμε μία βόλτα να δούμε τα μοναστήρια, μία στάση για φωτογραφίες και αμέσως μετά θα γευματίσουμε σε κάποιο από τα  self service  της περιοχής. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας και περίπου σε δύο ώρες και είκοσι λεπτά θα είμαστε στην όμορφη Καστοριά όπου θα έχουμε χρόνο να ψωνίσουμε αν θέλουμε από δερμάτινα μέχρι τα φημισμένα φασόλια. Θα πιούμε ένα καφεδάκι πάνω στην πανέμορφη λίμνη Ορεστιάδα και από εκεί σε μιάμιση ώρα θα είμαστε στην Φλώρινα στο ξενοδοχείο μας που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο διανυκτέρευση

 2η ΜΕΡΑ:  ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΔΕΣΣΑ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΆΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΪΜΑΚΤΣΑΛΑΝ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τα πασίγνωστα ζεστά και ιαματικά λουτρά Πόζαρ. Καθ’ οδόν θα κάνουμε μία στάση στην πανέμορφη Έδεσσα να πιούμε ένα καφεδάκι στους ξακουστούς καταρράχτες της. Συνεχίζουμε γιά τα Λουτρά και καλό είναι να έχουμε το μαγιό μας μαζί για να ευχαριστηθούμε ένα ζεστό μπάνιο στα νερά που έχουν 37 βαθμούς θερμοκρασία. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα και αγορές στα πολλά μαγαζιά με τα παραδοσιακά προϊόντα. Το απογευματάκι θα πιούμε το καφεδάκι μας στο παραδοσιακό και καταπληκτικό Νυμφαίο. Μπορεί ο καθένας ελεύθερα να επισκεφτεί και την ξακουστή Νίκειο σχολή, όπου σήμερα λειτουργεί σαν κέντρο ενημέρωσης του Αρκτούρου. Θα εκπλαγούμε από την ομορφιά και την αρχιτεκτονική του κτηρίου, αλλά και ολοκλήρου του χωριού που έχει βοηθηθεί πολύ από την οικογένεια Μπουτάρη που είναι η γενέτειρα τους. Αργά  το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος μέχρι την ώρα του δείπνου. Μετά το δείπνο μπορείτε να απολαύσετε την νυχτερινή ζωή της πόλης.  Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΦΛΩΡΙΝΑ  ΙΩΑΝΝΙΝΑ   ΑΘΗΝΑ
Αναχωρούμε μετά το πρόγευμα ο8:00 για να επωφεληθούμε από την όμορφη ημέρα μας. Άφιξη στα Ιωάννινα περίπου 10:30. Θα σταθμέυσουμε στην λίμνη και θα ανέβουμε μέσω της παλιάς πόλης στο κάστρο του Ιτς Καλέ όπου βρίσκεται και ο τάφος του Αλή Πασά. Θα θαυμάσουμε την υπέροχη θέα στη λίμνη και κατεβαίνοντας όσοι θέλουν μπορούν να επισκεφτούν το υπέροχο Μουσείο Αργυροχρυσοχοϊας. Με ένα πολύ μικρό εισιτήριο (οι 65 και πάνω είναι δωρεάν) μπορούμε να ξεναγηθούν και να απολαύσουν μοναδικά πανέμορφα εκθέματα. Επιστρέφουμε στην λίμνη και από εκεί και μετά θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Η παραμονή μας στα Ιωάννινα θα είναι 2,30 ώρες, Αναχώρηση  και με τις κατάλληλες στάσεις επιστρέφουμε στην Αθήνα.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Πούλμαν σύγχρονο για τις περιηγήσεις μας
 • Περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • 2 Διανυκτερεύσεις στο ανακαινισμένο κεντρικό ξενοδοχείο LINGOS
 • 2 Πρωινά & 2 Δείπνα
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου με γνώσεις
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης & Ιατροφαρμακευτικής περίλθαψης
 • Mουσική dj την τελευταία βραδιά
 • Τίποτα προαιρετικό

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Ποτά στα γεύματα
 • Τυχόν εισόδους σε Μουσεία
 • Δημοτικούς φόρους 1,50 € ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση

ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ    128  €
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ   75 €

Η εγγραφή σας στο πρόγραμμα του ταξιδιού περιλαμβάνει την αποδοχή των γενικών όρων συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας και σε έντυπο στο γραφείο μας. Το έντυπο αυτό υπογράφεται στο γραφείο μας ή κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

 


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ