+30 210 4130007

ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ- ΒΟΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΣΕΡΡΕΣ Λ. ΚΕΡΚΙΝΗ ΠΟΡΟΪΑ ΕΔΕΣΣΑ ΑΝΑΧ:12 ΕΩΣ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Νέα Σκιώνη, Ελλάδα (0)
from/per person 165,00 
 • Προορισμός Εσωτερικού
 • Διαμονή
 • Διατροφή
 • Ξεναγός
 • Οδική Εκδρομή
 • Πρωινό
ekdromi-thessaloniki-serres-kerkini

 ekdromi-chalkidiki

  4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΒΟΛΟΣ—ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΓΥΡΟΣ  ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ– ΣΙΘΩΝΙΑ (Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ) ΕΔΕΣΣΑ
Μ. ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΕΡΡΕΣ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ
ΑΝΑΧ:   12
  ΕΩΣ  15  ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ

 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΒΟΛΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αναχώρηση 07.00  Από Αθήνα. Με τις κατάλληλες στάσεις το μεσημεράκι θα είμαστε στον Βόλο όπου θα έχουμε χρόνο για μία γνωριμία με την πόλη και  για ένα μοναδικό γεύμα στα παραλιακά ταβερνάκια και Τσιπουράδικα που είναι έξω από το λιμάνι. Αφού φάμε, πιούμε και ευχαριστηθούμε αυτή την εξαιρετική στάση μπορούμε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τον προορισμό μας, που είναι η Θεσσαλονίκη. Φτάνοντας στην Θεσσαλονίκη θα κάνουμε μία ωραία ξενάγηση της πόλης με το πούλμαν, θα γνωρίσουμε και θα προσκυνήσουμε την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και μετά θα έχουμε χρόνο για το απογευματινό μας καφεδάκι στην καταπληκτική οδό και πλατεία Αριστοτέλους.  Άφιξη στο ξενοδοχείο μας το οποίο βρίσκεται μόλις 900 μέτρα από τον Λευκό Πύργο στην οδό Β. Όλγας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος. Δείπνο διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΓΥΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΣΙΘΩΝΙΑ (Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ)

Αναχωρούμε μετά το πρωινό μας και κατευθυνόμαστε προς την πανέμορφη Χαλκιδική. Η διαδρομή των 50 λεπτών μέχρι τα Μουδανιά είναι καταπληκτική. Γινεται ακόμα ωραιώτερη περνώντας την καταπληκτική διώρυγα της Ποτίδαιας για να αρχίσουμε σε λίγο να κάνουμε τον γύρο της Κασσάνδρας. Η επόμενη στάση μας θα είναι στο μικρό εκκλησάκι της Παναγίας Της Φανερωμένης όπου θα μάθουμε την πολύ όμορφη ιστορία της εικόνας που είναι πάνω σε μάρμαρο. Συνεχίζοντας την Βόλτα μας στο πανέμορφο πόδι της Κασσάνδρας θα κάνουμε την επόμενη στάση μας στην τουριστική Καλλιθέα. Εκεί θα έχουμε χρόνο να θαυμάσουμε την ομορφειά να πιούμε ένα καφεδάκι   και μετά να συνεχίσουμε για το μεσαίο πόδι της Σιθωνίας όπου θα σταματήσουμε στον διάσημο Νέο Μαρμαρά. Εδώ θα καθίσουμε αρκετά οπότε μπορούμε να μοιράσουμε τον χρόνο μας όσοι θέλουμε στο μπάνιο και στο φαγητό.  Το βραδάκι άφιξη στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΕΣ-ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ-ΑΝΩ ΠΟΡΟΪΑ-ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την όμορφη πόλη των Σερρών όπου στην κεντρική πλατεία μπορούμε να πιούμε καφεδάκι και να δοκιμάσουμε τις διάσημες τυρόπιτες και μπουγάτσες. Συνεχίζουμε για την  Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Σερρών, η οποία αποτελεί ένα σημαντικό και παράλληλα εκπληκτικού κάλλους προσκύνημα. Βρίσκεται σε απόσταση 12 χλμ βορειοανατολικά των Σερρών, στα δυτικά μιας βαθιάς χαράδρας του Μενοικίου όρους. Ο Σερραίος αγιορείτης μοναχός, ερημίτης και μετέπειτα επίσκοπος, Άγιος Ιωαννίκιος ήταν ο πρώτος κτήτορας της μονής το 1270. Θα εκπλαγούμε από την ομορφιά και την ιστορία της Μονής και μετά το προσκύνημα μας θα αναχωρήσουμε για τα Άνω Πορόϊα όπου θα γευματίσουμε ελεύθερα στις τοπικές ταβέρνες. Το απογευματάκι θα πιούμε το καφεδάκι μας στην λίμνη Κερκίνη και επιστρέφοντας στην Θεσσαλονίκη θα κάνουμε μία ωραία ξενάγηση με το πούλμαν και θα προσκυνήσουμε στον Άγιο Δημήτριο. Δείπνο σε μπουφέ και διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΔΕΣΣΑ-ΑΘΗΝΑ   

Σήμερα αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε με τις βαλίτσες μας. Σε μία ώρα και τριάντα λεπτά περίπου θα είμαστε στην Μοναδική Έδεσσα όπου θα βγάλουμε καταπληκτικές φωτογραφίες στους καταρράκτες, θα κάνουμε τα ψώνια μας (δωράκια) και θα πιούμε ένα ωραίο καφεδάκι με θέα τα νερά. Αναχωρούμε προς την Αθήνα κάνοντας στάση έξω από την Λάρισσα όπου μπορούμε να γευματίσουμε στο self-service και με τις κατάλληλες στάσεις επιστρέφουμε στην βάση μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Πούλμαν σύγχρονης τεχνολογίας για τις καθημερινές μας εξορμήσεις
 • Τρεις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 900 μέτρα από το Λευκό Πύργο
 • Τρία πρωινά και τρία δείπνα σε μπουφέ
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Ποτά στα γεύματα
 • Εισόδους σε Μουσεία
 • Δημοτικούς φόρους 0.75 € ανά άτομο κάθε βραδιά

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:                    165  €

ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:                                     60  €