+30 210 4130007

ΒΟΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΣΙΘΩΝΙΑ ΣΕΡΡΕΣ ΚΑΒΑΛΑ ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗ ΕΔΕΣΣΑ ΑΝΑΧ: 25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

(0)
178,00 
 • Εκδρομές στην Ελλάδα
 • Προορισμός Εσωτερικού
 • Διατροφή


 

  4 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΝΑΧ:  25 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  ΕΠΙΣΤΡ: 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΒΟΛΟΣ—ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΓΥΡΟΣ  ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ– ΣΙΘΩΝΙΑ (Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ) ΕΔΕΣΣΑ
ΣΕΡΡΕΣ ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΑΑΡΑΣ ΠΗΓΕΣ ΑΓΓΙΤΗ-ΚΑΒΑΛΑ-Ν. ΚΑΡΒΑΛΗ

 1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΒΟΛΟΣ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Αναχώρηση 07.00  Από Αθήνα. Με τις κατάλληλες στάσεις το μεσημεράκι θα είμαστε στον Βόλο όπου θα έχουμε χρόνο για μία γνωριμία με την πόλη και  για ένα μοναδικό γεύμα στα παραλιακά ταβερνάκια και Τσιπουράδικα που είναι έξω από το λιμάνι. Αφού φάμε, πιούμε και ευχαριστηθούμε αυτή την εξαιρετική στάση μπορούμε να συνεχίσουμε την πορεία μας προς τον προορισμό μας, που είναι η Θεσσαλονίκη. Φτάνοντας στην Θεσσαλονίκη θα κάνουμε μία ωραία ξενάγηση της πόλης με το πούλμαν, θα γνωρίσουμε και θα προσκυνήσουμε την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και μετά θα έχουμε χρόνο για το απογευματινό μας καφεδάκι στην καταπληκτική οδό και πλατεία Αριστοτέλους.  Άφιξη στο ξενοδοχείο μας το οποίο βρίσκεται μόλις 900 μέτρα από τον Λευκό Πύργο στην οδό Β. Όλγας. Τακτοποίηση στα δωμάτια, ελεύθερος χρόνος. Δείπνο διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ-ΓΥΡΟΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΣΙΘΩΝΙΑ (Ν. ΜΑΡΜΑΡΑΣ)
Αναχωρούμε μετά το πρωινό μας και κατευθυνόμαστε προς την πανέμορφη Χαλκιδική. Η διαδρομή των 50 λεπτών μέχρι τα Μουδανιά είναι καταπληκτική. Γινεται ακόμα ωραιώτερη περνώντας την ιστορική και πανέμορφη διώρυγα της Ποτίδαιας για να αρχίσουμε σε λίγο να κάνουμε τον γύρο της Κασσάνδρας. Η επόμενη στάση μας θα είναι στο μικρό εκκλησάκι της Παναγίας Της Φανερωμένης όπου θα μάθουμε την πολύ όμορφη ιστορία της εικόνας που είναι πάνω σε μάρμαρο. Συνεχίζοντας την Βόλτα μας στο πανέμορφο πόδι της Κασσάνδρας θα κάνουμε την επόμενη στάση μας στην τουριστική Καλλιθέα. Εκεί θα έχουμε χρόνο να θαυμάσουμε την ομορφιά να πιούμε ένα καφεδάκι   και μετά να συνεχίσουμε για το μεσαίο πόδι της Σιθωνίας όπου θα σταματήσουμε στον διάσημο Νέο Μαρμαρά. Εδώ θα καθίσουμε αρκετά οπότε μπορούμε να μοιράσουμε τον χρόνο μας όσοι θέλουμε στο μπάνιο και στο φαγητό.  Το βραδάκι άφιξη στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΣΕΡΡΕΣ-ΣΠΗΛΑΙΟ ΜΑΑΡΑΣ (ΑΓΓΙΤΗ) ΚΑΒΑΛΑ-Ν. ΚΑΡΒΑΛΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την όμορφη πόλη των Σερρών όπου στην κεντρική πλατεία μπορούμε να πιούμε καφεδάκι και να δοκιμάσουμε τις διάσημες τυρόπιτες και μπουγάτσες. Επίσης σώζεται ένα από τα παλαιότερα τουρκικά κτίσματα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Σερρών, είναι το Μπεζεστένι που πιθανότατα κτίσθηκε το 1385 και χρησιμοποιούταν σαν κλειστή αγορά (υφασματαγορά). Σήμερα, οι χώροι του φιλοξενούν το αρχαιολογικό Μουσείο των Σερρών. Συνεχίζουμε για το σπήλαιο Μααράς όπου είναι οι πηγές του Αγγίτη ποταμού. Ιστορία, πανάρχαια βραχογραφήματα, θρύλοι και απαράμιλλη φυσική ομορφιά. Το σπήλαιο είναι ένας υπέροχος άγνωστος κόσμος, γεμάτος υπόγειες εκπλήξεις. Η προϊστορία του σπηλαίου ξεκινά ήδη πριν από 30.000 χρόνια. Οι ανασκαφές στο σπήλαιο και τη γύρω περιοχή έχουν ξεκινήσει από το 1992 και έχουν φέρει στο φως λίθινα εργαλεία και οστά προϊστορικών ζώων (ρινόκερου, μεγάκερου, μαμούθ). Αυτή ή επίσκεψη θα μας πείσει ότι η ομορφιά κρύβεται στα υπόγεια. Συνεχίζουμε για την μοναδική Καβάλα. Εδώ θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να απολαύσουμε την γοητευτική πόλη και φυσικά να γευματίσουμε στις πολύ όμορφες ταβέρνες και εστιατόρια. Υπάρχει το Δημοτικό τραινάκι που με ένα μικρό εισιτήριο κάνει βόλτα στα αξιοθέατα της πόλης και αναβαίνει μέχρι το Κάστρο και το Ιμαρέτ που δεν ανεβαίνουν εδώ και μερικά χρόνια τα πούλμαν. Το απόγευμα θα περάσουμε από την Ν. Καρβάλη να προσκυνήσουμε το Ιερό σκήνωμα του Αγ. Γρηγορίου του Θεολόγου που το 1924 οι πρόσφυγες το μετέφεραν από την Καππαδοκία στη νέα τους Πατρίδα. Αναχωρούμε για την Θεσσαλονίκη. Ελεύθερος χρόνος.  Δείπνο. Απολαύστε την νυχτερινή Θεσσαλονίκη. Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΕΔΕΣΣΑ-ΑΘΗΝΑ
Σήμερα αφού πάρουμε το πρωινό μας, αναχωρούμε με τις βαλίτσες μας. Σε μία ώρα και τριάντα λεπτά περίπου θα είμαστε στην Μοναδική Έδεσσα όπου θα βγάλουμε καταπληκτικές φωτογραφίες στους καταρράκτες, θα κάνουμε τα ψώνια μας (δωράκια) και θα πιούμε ένα ωραίο καφεδάκι με θέα τα νερά. Αναχωρούμε προς την Αθήνα κάνοντας στάση έξω από την Λάρισσα όπου μπορούμε να γευματίσουμε στο self-service και με τις κατάλληλες στάσεις επιστρέφουμε στην βάση μας.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

 • Πούλμαν σύγχρονης τεχνολογίας για τις καθημερινές μας εξορμήσεις
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο METROPOLITAN 4* στην Β. Όλγας
 • Τρία πρωινά και τρία δείπνα σε μπουφέ
 • Αρχηγός συνοδός του γραφείου
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης & Ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Ποτά στα γεύματα
 • Εισόδους σε Μουσεία
 • Δημοτικούς φόρους 1,50 ανά άτομο κάθε βραδιά

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ:      178  €

ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ:                                     75  €

Η εγγραφή σας στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις “πληροφορίες” της ιστοσελίδας μας και σε έντυπο στο γραφείο μας. Αν δεν το βρίσκετε ζητήστε να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά ή να το προμηθευτείτε από το γραφείο μας

 

 


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ