ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΝΟΒΙΣΑΝΤ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΔΟΥΝΑΒΗ

Βουδαπέστη, Ουγγαρία (0)
Τιμή ανά Άτομο 289,00 
 • Προορισμός Εξωτερικού
 • Διαμονή
 • Διατροφή
 • Κρουαζιέρα
 • Ξεναγός
 • Οδική Εκδρομή
 • Πρωινό

ekdromi-boudapesti-vienni-beligradi

         BΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  ΒΙΕΝΝΗ  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΝΟΒΙΣΑΝΤ

6 HMΕΡΕΣ  ΜΟΝΟ  289 €  & ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΔΟΥΝΑΒΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :  22  ΕΩΣ  27  ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

1ηΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ-ΣΕΡΒΙΑ                                                                                                                                                                                               Αναχώρηση από Πειραιά και Αθήνα πολύ πρωί. Πρώτη στάση έξω από την Λαμία και μετά με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στα σύνορα των Σκοπίων. Η διαδρομή μας από εκεί και μετά αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο για τα ωραία τοπία αλλά και για αυτά πού θα μάθουμε για όλα τα μικρά σήμερα κράτη της άλλοτε μεγάλης Γιουγκοσλαβίας.  Αργότερα θα μπούμε στην Σερβία και η Διανυκτέρευση μας θα είναι   στο Κραγούγεβατς σε πολύ καλό ξενοδοχείο στον πεζόδρομο της όμορφης αυτής πόλης. Δείπνο, Διανυκτέρευση.

2ηΜΕΡΑ:ΣΕΡΒΙΑ_ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ_ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ                                                                                                                                                       Σήμερα μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για  την Πόλη του Βελιγραδίου. Θα κάνουμε μία περιήγηση με το πούλμαν, θα περάσουμε από τον Άγιο Σάββα, την μεγαλύτερη Ορθόδοξη εκκλησία του κόσμου, θα δούμε την φυλακή του Ρήγα Φεραίου και την προτομή του, τα βομβαρδισμένα νοσοκομεία και  θα περάσουμε από το   φρούριο κάστρο της πόλης το Kalemerdan που βρίσκετε στην συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα.  Αμέσως μετά  θα αναχωρήσουμε με προορισμό την Βουδαπέστη, κάνοντας μία πολύ ωραία διαδρομή μέχρι την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Ανάλογα με την ώρα άφιξης θα κάνουμε μία νυχτερινή κρουαζιέρα στον Δούναβη με την συνοδεία του ξεναγού μας που θα δούμε πραγματικά μία διαφορετική Βουδαπέστη φωτισμένη. Η κρουαζιέρα μπορεί να γίνει και άλλη ώρα ανάλογα με τα ωράρια των πλοίων και την κάνει δώρο το γραφείο. Διανυκτέρευση.

3ηΜΕΡΑ:ΒΟΥΔΑΠΈΣΤΗ_ΒΙΕΝΝΗ_ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ                                                                                                                                              Σήμερα θα επισκεφτούμε την διάσημη πόλη του Μπαρόκ και του Βαλς.  Θα δούμε μεταξύ άλλων τα παλάτια της Σαβοΐας Μπελβεντέρε, τους κήπους του θερινού ανακτόρου Σεμπρούν, το δημαρχείο, το Κοινοβούλιο, την Ελληνική εκκλησία Αγ. Τριάδα, την τελευταία κατοικία του Ρήγα Φεραίου, θα περάσουμε επίσης από το σπίτι που έμεινε o Μπετόβεν, θα δούμε και θα μιλήσουμε για πολλά ακόμα μέσα από το πούλμαν την ώρα που θα κάνουμε το γύρο της Βιέννης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, αλλά και για να αγοράσετε τις διάσημες σοκολάτες της Βιέννης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ περίπου 20.00. Δείπνο. Ελεύθερος χρόνος.  Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ_ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ                                                                                                                                                                                                    Η ημέρα μας είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην  Μαγυάρικη Πρωτεύουσα. Πρόγευμα και ακολουθεί ξενάγηση της πόλης. Με τον τοπικό Ελληνόφωνο διπλωματούχο ξεναγό μας θα δούμε την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων , το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου , τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου , την Όπερα , τον ιστορικό ναό του Αγίου Ματτία ( όπου εστέφοντο οι Ούγγροι βασιλιάδες ) , τον πύργο των Ψαράδων. Στη συνέχεια μετάβαση στον λόφο Γκέλλερτ , απ΄ όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης με τον Δούναβη. Γεύμα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο . Στον  ελεύθερο χρόνο σας επισκεφθείτε  την οδό Βάτσι Ούτσα με τα ωραία στολισμένα καταστήματα, την μοντέρνα πλατεία Μαρτινέλι ή την πλατεία Βαροσμάρτι με το περίφημο καφέ  Ζερμπό. Το βράδυ αν θέλουμε προαιρετικά μπορούμε να  διασκεδάσουμε  σε ταβέρνα με φολκλορικό πρόγραμμα.  Διανυκτέρευση.

5ηΜΕΡΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ -ΝΟΒΙΣΑΝΤ  ΚΡΑΓΟΥΓΕΒΑΤΣ                                                                                                                                       Αναχωρούμε μετά το πρωινό μας και αφού αποχαιρετήσουμε την όμορφη Βουδαπέστη θα κατευθυνθούμε προς την πανέμορφη πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνας το Νόβισαντ. Θά έχουμε χρόνο γιά μία βόλτα και ένα καφέ και θα γνωρίσουμε το διάσημο κάστρο Πετροβαραντίν με το γνωστό ρολόι που ήταν σημείο αναφοράς των ναυτικών και βρίσκεται πάνω στον Δούναβι   Παίρνουμε μαζί μας τις όμορφες εικόνες των πρωτευουσών (παλαιών και νέων) που γνωρίσαμε και κατηφορίζουμε προς την κεντρική Σερβία. Θα έχουμε και σήμερα μία πραγματικά καταπληκτική διαδρομή περνώντας έξω από το Βελιγράδι και  θα διανυκτερεύσουμε  στην περιοχή   Κραγούγεβατς.  Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο διανυκτέρευση

6ηΜΕΡΑ:ΣΕΡΒΙΑ_ΑΘΗΝΑ                                                                                                                                                                                               Αναχώρηση πολύ νωρίς το πρωί για να βγούμε από την Σερβία, να διασχίσουμε τα Σκόπια και να μπούμε με το καλό στην Ελλάδα μας. Από εκεί και μετά με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε αργά το βράδυ στην βάση μας.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

 • Καινούργια υπερυψωμένα Λεωφορεία
 • Καθημερινές εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ξενοδοχείο 4* Αστέρων στη Βουδαπέστη & 3 ή 4 στην Σερβία
 • Πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά
 • Επαγγελματίας ξεναγός στην Βουδαπέστη
 • Αρχηγός-συνοδός καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού με γνώσεις
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
 • Ατομικές αποδείξεις περιλαμβανομένου του ΦΠΑ
 • Δώρο η Κρουαζιέρα στον Δούναβη αξίας 25 €

 

                                                      ΤΙΜΗ   289  €

                                                                 ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  115 €

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Εισόδους σε Μουσεία
 • Ποτά στα γεύματα

ΠΡΟΣΟΧΗ

Υποχρεωτικά πρέπει να έχουμε μαζί μας ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.

Share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter