+30 210 4130007

ΠΑΣΧΑ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΝΟΒΙΣΑΝΤ 6 ΗΜΕΡΕΣ ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΔΟΥΝΑΒΗ

Βουδαπέστη, Ουγγαρία (0)
from/per person 315,00 
 • Εκδρομές Προσφορές
 • Εκδρομές στο Εξωτερικό
 • Προορισμός Εξωτερικού
 • Διαμονή
 • Διατροφή
 • Κρουαζιέρα
 • Ξεναγός
 • Οδική Εκδρομή
 • Πρωινό

BΟΥΔΑΠΕΣΤΗ  ΒΙΕΝΝΗ  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΝΟΒΙΣΑΝΤ

6 HMΕΡΕΣ  ΜΟΝΟ  315 €  & ΔΩΡΟ Η ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟ ΔΟΥΝΑΒΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :  05  ΕΩΣ  10  ΑΠΡΙΛΙΟΥ


1η ΜΕΡΑ:  ΑΘΗΝΑ – ΣΕΡΒΙΑ

Αναχώρηση από Πειραιά και Αθήνα πολύ πρωί. Πρώτη στάση έξω από την Λαμία και μετά με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στα σύνορα των Σκοπίων. Η διαδρομή μας από εκεί και μετά αποκτά μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο για τα ωραία τοπία αλλά και για αυτά πού θα μάθουμε για όλα τα μικρά σήμερα κράτη της άλλοτε μεγάλης Γιουγκοσλαβίας.  Αργότερα θα μπούμε στην Σερβία και η Διανυκτέρευση μας θα είναι   στη Γιακοντίνα σε πολύ καλό ξενοδοχείο.  Δείπνο, Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΣΕΡΒΙΑ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Σήμερα μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για  την Πόλη του Βελιγραδίου. Θα κάνουμε μία περιήγηση με το πούλμαν, θα περάσουμε από τον Άγιο Σάββα, την μεγαλύτερη Ορθόδοξη εκκλησία του κόσμου, θα δούμε την φυλακή του Ρήγα Φεραίου και την προτομή του, τα βομβαρδισμένα νοσοκομεία και  θα περάσουμε από το   φρούριο κάστρο της πόλης το Kalemerdan που βρίσκετε στην συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα.  Αμέσως μετά  θα αναχωρήσουμε με προορισμό την Βουδαπέστη, κάνοντας μία πολύ ωραία διαδρομή μέχρι την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος. Δείπνο. Ανάλογα με την ώρα άφιξης θα κάνουμε μία νυχτερινή κρουαζιέρα στον Δούναβη με την συνοδεία του ξεναγού μας που θα δούμε πραγματικά μία διαφορετική Βουδαπέστη φωτισμένη. Η κρουαζιέρα μπορεί να γίνει και άλλη ώρα ανάλογα με τα ωράρια των πλοίων και την κάνει δώρο το γραφείο. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΈΣΤΗ_ΒΙΕΝΝΗ_ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Σήμερα θα επισκεφτούμε την διάσημη πόλη του Μπαρόκ και του Βαλς.  Θα δούμε μεταξύ άλλων τα παλάτια της Σαβοΐας Μπελβεντέρε, τους κήπους του θερινού ανακτόρου Σεμπρούν, το δημαρχείο, το Κοινοβούλιο, την Ελληνική εκκλησία Αγ. Τριάδα, την τελευταία κατοικία του Ρήγα Φεραίου, θα περάσουμε επίσης από το σπίτι που έμεινε o Μπετόβεν, θα δούμε και θα μιλήσουμε για πολλά ακόμα μέσα από το πούλμαν την ώρα που θα κάνουμε το γύρο της Βιέννης. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα, αλλά και για να αγοράσετε τις διάσημες σοκολάτες της Βιέννης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το βράδυ περίπου 20.00. Δείπνο. Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση 23:00 να επισκεφτούμε την Ορθόδοξη εκκλησία ακριβώς δίπλα στον Δούναβι όπου θα παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Η ημέρα μας είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στην  Μαγυάρικη Πρωτεύουσα. Πρόγευμα και ακολουθεί ξενάγηση της πόλης. Με τον τοπικό Ελληνόφωνο  ξεναγό μας θα δούμε την μνημειώδη πλατεία των Ηρώων , το επιβλητικό κτίριο του Κοινοβουλίου , τον Καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου , την Όπερα , τον ιστορικό ναό του Αγίου Ματτία ( όπου εστέφοντο οι Ούγγροι βασιλιάδες ) , τον πύργο των Ψαράδων. Στη συνέχεια μετάβαση στον λόφο Γκέλλερτ , απ΄ όπου θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της Βούδας και της Πέστης με τον Δούναβη. Γεύμα το μεσημέρι στο ξενοδοχείο. Το Απόγευμα θα πάμε με το πούλμαν  στην οδό Βάτσι Ούτσα με τα ωραία στολισμένα καταστήματα, και την καλή αγορά. Από εκεί και μετά είμαστε ελεύθεροι να περιηγηθούμε μόνοι μας αν θέλουμε στην  μοντέρνα πλατεία Μαρτινέλι ή την πλατεία Βαροσμάρτι με το περίφημο καφέ  Ζερμπό. Μη ξεχάσουμε να πιούμε και ένα καφέ στην πολυτέλεια του μοναδικού καφέ NEW YORK.  Το βράδυ αν θέλουμε προαιρετικά μπορούμε να  διασκεδάσουμε  σε ταβέρνα με φολκλορικό πρόγραμμα.  Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ  ΚΡΑΓΟΥΓΕΒΑΤΣ

Αναχωρούμε μετά το πρωινό μας και αφού αποχαιρετήσουμε την όμορφη Βουδαπέστη θα κατευθυνθούμε προς την πανέμορφη πρωτεύουσα της Βοϊβοντίνας το Νόβισαντ. Θά έχουμε χρόνο γιά μία βόλτα και ένα καφέ και θα γνωρίσουμε το διάσημο κάστρο Πετροβαραντίν με το γνωστό ρολόι που ήταν σημείο αναφοράς των ναυτικών και βρίσκεται πάνω στον Δούναβι   Παίρνουμε μαζί μας τις όμορφες εικόνες των πρωτευουσών (παλαιών και νέων) που γνωρίσαμε και κατηφορίζουμε προς την κεντρική Σερβία. Θα έχουμε και σήμερα μία πραγματικά καταπληκτική διαδρομή περνώντας έξω από το Βελιγράδι και  θα διανυκτερεύσουμε  στο Κραγούγεβατς. Το ξενοδοχείο είναι μέσα στον πεζόδρομο.  Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο διανυκτέρευση

6η ΜΕΡΑ: ΣΕΡΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ

Αναχώρηση πολύ νωρίς το πρωί για να βγούμε από την Σερβία, να διασχίσουμε τα Σκόπια και να μπούμε με το καλό στην Ελλάδα μας. Από εκεί και μετά με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε αργά το βράδυ στην βάση μας.

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

 • Καινούργια υπερυψωμένα Λεωφορεία
 • Καθημερινές εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ξενοδοχείο 4* Αστέρων στη Βουδαπέστη & 3 ή 4 στην Σερβία
 • Πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά
 • Λαμπάδα, Τσουρέκι, Κόκκινο αυγό από το γραφείο
 • Επαγγελματίας ξεναγός στην Βουδαπέστη
 • Αρχηγός-συνοδός καθ’ όλη την διάρκεια του ταξιδιού με γνώσεις
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
 • Ατομικές αποδείξεις περιλαμβανομένου του ΦΠΑ
 • Δώρο η Κρουαζιέρα στον Δούναβη αξίας 25 €

ΤΙΜΗ   315  €

ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ  120 €

 ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

 • Εισόδους σε Μουσεία
 • Ποτά στα γεύματα

ΠΡΟΣΟΧΗ

Υποχρεωτικά πρέπει να έχουμε μαζί μας ταυτότητα νέου τύπου ή διαβατήριο.

Share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on Twitter

Σχόλια