+30 210 4130007

2ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

(0)
0,00 
  • Διαμονή
  • Διατροφή
  • Ξεναγός
  • Οδική Εκδρομή
  • Πρωινό


    Καρπενήσι    

    ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΑΜΑΣΤΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ

                   ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ- ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

                                   2 ΗΜΕΡΕΣ

1η  ΗΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΔΑΜΑΣΤΑ-ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΣ – ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ

Αναχωρούμε από την βάση μας, και η πρώτη μας στάση θα είναι στο OLYMPUS PLAZA. Αμέσως μετά θα ανηφορίσουμε προς το όρος Καλλίδρομο και θα επισκεφτούμε την Ιερά Μονή Της Παναγίας Δαμάστας. Η εικόνα Της είναι θαυματουργή και δαμάζει τον πόνο και τα πάθη.  Συνεχίζουμε για τον ιστορικό Γοργοπόταμο,  και αφού ανέβουμε στο υψηλότερο σημείο , δούμε την ξακουστή γέφυρα θαυμάσουμε την θέα αλλά και  μάθουμε την ιστορία της επιστρέφουμε στο χωριό όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για το μεσημεριανό μας γεύμα  σε τοπική ταβέρνα. Συνεχίζουμε τον δρόμο μας για το πανέμορφο Καρπενήσι και φτάνοντας θα κάνουμε μια στάση στην κεντρική πλατεία όπου εκεί θα έχουμε χρόνο για ψώνια , για καφεδάκι ή ακόμα να δοκιμάσουμε γιαούρτι με μέλι. Αργότερα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος , Δείπνο, Διανυκτέρευση.

2η  ΗΜΕΡΑ : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ- ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΡΟΥΣΙΩΤΙΣΣΑ-ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ- ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Κεφαλόβρυσο ,να γνωρίσουμε το σημείο που έπεσε ο Μάρκος Μπότσαρης,  προσπαθώντας να σταματήσει τους Τούρκους. Συνεχίζουμε προς την Παναγία την Προυσσιώτισσα κάνοντας μια υπέροχη διαδρομή και θα περάσουμε και από ένα σημείο όπου θα δούμε τα βήματα της Παναγίας. Φτάνοντας στην ιερά μονή της Παναγίας , θα έχουμε χρόνο να προσκυνήσουμε , να πάρουμε αγίασμα , να δούμε το μικρό μουσείο και θα αναχωρήσουμε για το Μεγάλο  Χωριό , όπου εκεί μπορούμε να ψωνίσουμε τα εκπληκτικά παραδοσιακά προϊόντα πχ, γλυκά, αυγά, χυλοπίτες μέχρι και κρέας. Αμέσως μετά θα γευματίσουμε ,σε τοπική ταβέρνα και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής κάνοντας πάλι μια στάση  έξω από την Λαμία.

Σημ:

Μπορεί να γίνει και 3 ήμερο φτάνοντας μέχρι την Παναγία Την Τατάρνα που βρίσκεται σε μία καταπληκτική τοποθεσία στην πανέμορφη λίμνη των Κρεμαστών. Η Μονή διατηρεί ένα καταπληκτικό εκκλησιαστικό Μουσείο.

 

Μπορούμε αν θέλουμε να αλλάξουμε τον Γοργοπόταμο με την Ιερά Μονή Αγάθωνος την πρώτη ημέρα.

 

ΤΙΜΗ 2 ΗΜΕΡΟΥ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΒΡΑΔΥΝΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΠΟΥΦΕ ΜΟΝΟ      €

                                                   3 ΗΜΕΡΟ

 


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ