+30 210 4130007

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 6ΗΜΕΡΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 4 ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

(0)
430,00 
  • Βαλκάνια & Τουρκία
  • Εκδρομές Αγίου Πνεύματος
  • Εκδρομές Προσφορές
  • Εκδρομές στο Εξωτερικό
  • Προορισμός Εξωτερικού

                                           

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 6 ΗΜΕΡΟ

 ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 4 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

 

1η  ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Αναχώρηση 05:30 από Πειραιά και 05:50 από Ομόνοια.  Οι υπόλοιπες στάσεις επιβίβασης αναφέρονται  παρακάτω. Πρώτη μας στάση είναι στην Λαμία, μετά στον Κορινό, στην Μουσθένη και στα Ελληνοτουρκικά σύνορα για τις τελωνειακές διατυπώσεις. Θα έχουμε και χρόνο στο κατάστημα αφορολογήτων ειδών.  Συνεχίζουμε και στο ύψος της Ραιδεστού θα κάνουμε μία στάση σε ένα από τα μεγάλα καταστήματα που υπάρχουν εκεί για καφέ και ελεύθερο φαγητό.  Άφιξη στη Πόλη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

2η ΗΜΕΡΑ:  ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Πρωινό και επίσκεψη-ξενάγηση στο θαύμα των αιώνων και ένα από τα πιο επιβλητικά μνημεία της Παλαιάς Κωνσταντινούπολης την Αγία Σοφιά. Συνεχίζουμε με το διάσημο για τους πολύτιμους θησαυρούς του, το παλάτι ΤΟΠ ΚΑΠΙ. Γνωστό από την σειρά Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής. Ακολουθεί ξενάγηση στον Βυζαντινό Ιππόδρομο όπου παίχτηκαν αμέτρητα πολιτικά και στρατιωτικά δράματα, τον Αιγυπτιακό Οβελίσκο, τον Τρίποδα των Δελφών, τη Γερμανική Κρήνη, το Υδραγωγείο του Ιουστινιανού με τους 336 κίονες και το Μπλέ Τζαμί του Σουλτάνου Αχμέτ. Μεσημεριανό φαγητό (πληρωμένο) και  στην συνέχεια  μπορούμε να κάνουμε μία μίνι κρουαζιέρα στο Βόσπορο   κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία, ξεκινώντας από την ακτή της Ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης και επιστρέφοντας από την Ασιατική ακτή, να απολαύσετε τα πιο ωραία ξύλινα yali (παραθαλάσσιες επαύλεις) της Κωνσταντινοπολίτικης ελίτ, τον Πύργο του Γαλατά, την πρώτη και τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Εισιτήριο πλοίου  εξ ιδίων περίπου 15 €. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος στην Οδό Ιστικλάρ με τα πολλά μαγαζιά. Διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Σήμερα Αγαπητοί φίλοι θα γίνει το όνειρο αλήθεια!!
Μετά το πρωινό μας  θα κατηφορίσουμε    προς τον Κεράτιο. Εκεί θα νομίζουμε ότι βρισκόμαστε σε μία Κωνσταντινούπολη αλλοτινών χρόνων. Κάθε φορά ο χρόνος παγώνει και αισθανόμαστε ότι βρισκόμαστε 6 αιώνες πίσω.  Θα έχουμε τον χρόνο να παρακολουθήσουμε την Θεία Λειτουργία. Μετά θα παραστούμε στον Αγιασμό των υδάτων του Κερατίου κόλπου από τον Πατριάρχη. . Μετά τον Αγιασμό θα επισκεφτούμε την Μονή της Χώρας η οποία είναι Μουσείο από το 1958 γι’αυτό είναι σε τόσο καλή κατάσταση. Μετά το προσκύνημα θα επισκεφτούμε τοπικό εστιατόριο για να γευματίσουμε (πληρωμένο)  και  αργότερα  θα πάμε στην κλειστή αγορά (Καπαλί Τσαρσί) όπου θα έχουμε αρκετό ελεύθερο χρόνο για τα ψώνια μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα.  Δείπνο Διανυκτέρευση

4η ΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για επίσκεψη και προσκύνημα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο.
Επειδή εχθές λόγω της μεγάλης εορτής και του πολύ κόσμου σίγουρα δεν θα έχουμε μπεί στο Πατριαρχείο γιαυτό θα το κάνουμε σήμερα. Συνεχίζουμε για την Παναγία των Βλαχερνών, εδώ που εψάλη για πρώτη φορά ο Ακάθιστος Ύμνος. Αναχώρηση για τα Πριγκηπόνησα,  Χάλκη και Πρίγκηπο. Στη Χάλκη θα δούμε την περίφημη θεολογική Σχολή. Εδώ εκτός του πλοίο έχουμε πληρωμένα και τα Ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα μας μεταφέρουν στην Θεολογική σχολή μόνο για την ανάβαση.  Μετά στην διάσημη Πρίγκηπο θα θαυμάσουμε τα παλιά αρχοντικά. Εδώ θα έχουμε και το γεύμα μας με φρέσκο ψάρι.  Έπειτα ελεύθερος χρόνος για όσους επιθυμούν να κάνουν  μια βόλτα με τις άμαξες στο νησί και να περάσουν από τον Άγιο Γεώργιο τον Κουδουνά. Επιστρέφουμε αργά το απόγευμα στην Κωνσταντινούπολη και θα κάνουμε με τον ξεναγό μας μία μικρή βόλτα στην Ιστικλάρ  γνωρίζοντας Την Παναγία του Πέραν, την Αγία Τριάδα, το
Ζωγράφιο, το Ζάππειο Παρθεναγωγείο και το γενικό Προξενείο της Ελλάδας. Ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση

5η ΜΕΡΑ:    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΜΠΑΛΟΥΚΛΗ  ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ – ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ή ΚΑΒΑΛΑ
Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Μπαλουκλί,  θα επισκεφτούμε τη Μονή Ζωοδόχου Πηγής να θυμηθούμε τον θρύλο με τα μισοτηγανισμένα ψάρια. Εκεί υπάρχουν και οι τάφοι όλων των Πατριαρχών. συνεχίζουμε  για την Ραιδεστό όπου θα κάνουμε μία στάση αυτή την φορά μέσα στην πόλη. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να γνωρίσουμε λίγο την πόλη, να απολαύσουμε την όμορφη παραλία της, την καλή αγορά και φυσικά τα καλά εστιατόρια. Μετά από όλα αυτά θα συνεχίσουμε τον δρόμο μας προς τα σύνορα και την Κομοτηνή όπου θα έχουμε την διανυκτέρευση μας.

6η ΗΜΕΡΑ:    ΚΟΜΟΤΗΝΗ Ή ΚΑΒΑΛΑ –ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΑΘΗΝΑ
Mετά το πρωινό μας  θα κατευθυνθούμε προς την Θεσσαλονίκη όπου θα κάνουμε μία ξενάγηση της πόλης με το πούλμαν και μετά θα σταματήσουμε να προσκυνήσουμε στον Άγιο Δημήτριο και να δούμε την κρύπτη ( παλιά ρωμαϊκά λουτρά)όπου μαρτύρησε ο Άγιος. Θα έχουμε χρόνο για ένα καφεδάκι και μία μπουγάτσα και μετά θα συνεχίσουμε τον δρόμο με τις απαραίτητες στάσεις για Αθήνα.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ  430 €
ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟΥ       190 €  

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

* Μεταφορές εκδρομές περιηγήσεις με σύγχρονο κλιματιζόμενο πούλμαν.

* 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* στο ΤΑΞΙΜ στην Κων/πολη

* 1 διανυκτέρευση  σε ξενοδοχείο επιλεγμένο στην  Κομοτηνή ή Καβάλα

* Δωμάτια δίκλινα με όλες τις ανέσεις.

* 5 πρωινά στο ξενοδοχεία .

* 3 γεύματα  στην Κων/πολη .

* Ξενάγηση στην Κων/πολη από τοπικό ξεναγό

* Τα εισιτήρια πλοίου για τα Πριγκηπόνησα.

* Ηλεκτρικά αυτοκίνητα μόνο για την ανάβαση στην Χάλκη

*Δημοτικοί φόροι και check point

*  Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

* Αρχηγός, συνοδός του γραφείου.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

Είσοδοι μουσείων, ποτά στα γεύματα, αμαξάκια στα Πριγκηπόνησα, Κρουαζιέρα Βοσπόρου  και ότι δεν αναφέρεται  στο πρόγραμμα.

Η εγγραφή σας στην εκδρομή σημαίνει ότι αποδέχεστε τους γενικούς όρους συμμετοχής της εταιρείας μας του ΕΟΤ και του ΗΑΤΑ που υπάρχουν στις “πληροφορίες” της ιστοσελίδας μας. Αν δεν το βρίσκετε ζητήστε να σας αποσταλεί ηλεκτρονικά.

ΣΗΜ: * Οι κρατήσεις είναι έγκυρες μόνο κατόπιν προκαταβολής του 30% της αξίας του εισιτηρίου.
………..* Λόγω αλλαγής της διεύθυνσης μας οι κρατήσεις γίνονται τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά
……     *Η διάθεση των θέσεων στα ταξίδια εξωτερικού  γίνεται με σειρά εγγραφής και καθημερνά γίνονται αλλαγές θέσεων υποχρεωτικά όπου τις καθορίζει το γραφείο.

ΣΗΜΕΙΑ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ : ΠΕΡΑΙΑΣ 05:30 π.μ. == ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ & ΚΗΦΙΣΟΥ 05:40 π.μ == ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑ & 3η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 05:50 π.μ == ΚΟΜΒΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ RENAULT) 06:10π.μ = ΚΗΦΙΣΙΑ 06:20 π.μ. Στάση επιστροφής ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ
Με την εγράφη σας παρακαλούμε να δηλώνετε και το σημείο επιβιβάσεις


ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ