Πως Να Αξιοποιήσετε Το Πρωινό Μπουφέ Ενός Ξενοδοχείου

Το πρωινό μπουφέ ενός ξενοδοχείου, οι περισσότεροι άνθρωποι το θεωρούν ως μια από τις πιο αγνές απολαύσεις. Αυτό δεν είναι απαραίτητα επειδή είναι ασυνήθιστα καλό, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι ακριβώς το αντίθετο. Ο πρωινός μπουφές σε ένα ξενοδοχείο μεσαίας κατηγορίας είναι σχεδόν μέτριος. Το ψωμί δεν θα είναι και το καλύτερo δυνατό, τα φρούτα μπορεί να μην είναι και τα πιο φρέσκα κτλ. Ωστόσο, αυτά δεν είναι σφάλματα, αλλά παραδείγματα. Το πρωινό του ξενοδοχείου είναι μαγικό όχι γιατί είναι τέλειο αλλά επειδή συνδέεται με ονειρεμένες διακοπές. Πως όμως μπορείτε να το απολαύσετε στο έπακρο; Παρακάτω σας έχουμε μερικά tips για να κάνετε σωστές επιλογές.

  1. Εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας

Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να ξυπνάς πεινασμένος, και η πρώτη σου βιαστική επιλογή να είναι ένα κατεψυγμένο κουλούρι, ενώ αν είχες προσέξει καλύτερα, θα παρατηρούσες μια βαφλιέρα κρυμμένη στη γωνία. Οπότε, πριν αρχίσετε να τρώτε κάντε μια βόλτα στον χώρο για να δείτε όλες τις επιλογές που έχετε πριν αποφασίσετε.

Εξετάστε προσεκτικά τις επιλογές σας

  1. Προτιμήστε τα ζεστά αντί των κρύων πιάτων

Είναι προφανές, αλλά αξίζει να τονιστεί ότι εάν υπάρχει ένας χώρος όπου φτιάχνονται αυγά, ομελέτες ή pancakes κατά παραγγελία τότε έχουμε μια ξεκάθαρη επιλογή εδώ. Το φαγητό σας θα είναι φρέσκο ​​και προσαρμοσμένο όπως εσείς θέλετε. Ένα γεύμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες όπως μια ομελέτα για παράδειγμα, θα σας κρατήσει γεμάτο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, πράγμα που σημαίνει ότι θα αγοράσετε λιγότερα σνακ αργότερα.

Προτιμήστε τα ζεστά αντί των κρύων πιάτων

  1. Επιλέξτε τα τοπικά προϊόντα

Όταν σας παρουσιάζεται η ευκαιρία να φάτε ένα πιάτο από την τοπική κουζίνα, να την εκμεταλλευτείτε όχι μόνο επειδή θα αποκτήσετε μια νέα γευστική εμπειρία αλλά επειδή είναι πολύ πιθανό να είναι καλύτερη. Μερικά πρωινά είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που έχουμε συνηθίσει. Μπορείτε να βρείτε από όλων των ειδών τα κρεατικά, θαλασσινά ακόμα και μια μεγάλη ποικιλία από κόκκινα ή λευκά κρασία.

Επιλέξτε τα τοπικά προϊόντα

  1. Φτιάξτε το δικό σας πρωινό σάντουιτς

Αναλόγως με τις επιλογές, αυτό μπορεί να απαιτεί κάποια δημιουργικότητα, αλλά το καλύτερο πράγμα με τα σάντουιτς είναι η άπειρη ευελιξία τους. Έχετε πρόσβαση σε αυγά, αλλαντικά, τυριά, σάλτσες κα. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε μια γλυκιά επιλογή έναντι μιας αλμυρής. Μια φέτα φρυγανισμένο ψωμί με φυστικοβούτυρο σε συνδυασμό με μπανάνες κομμένες σε φέτες και μέλι θα μπορούσε να είναι ένα τέλειο πρωινό.

Φτιάξτε το δικό σας πρωινό σάντουιτς

  1. Δημιουργήστε το τέλειο γιαούρτι

Αν το σκεφτείτε καλύτερα, ένα μπολάκι γιαούρτι είναι στην πραγματικότητα ένα σάντουιτς, μόνο που αντί του ψωμιού, υπάρχει γιαούρτι, και αντί των αλλαντικών και των τυριών, υπάρχουν στρώματα φρούτων και δημητριακών. Ιδανικά, και τα τρία αυτά συστατικά το γιαούρτι, τα δημητριακά και τα φρούτα είναι συνήθως προσβάσιμα σε κάθε μπουφέ πρωινού ξενοδοχείου.

Δημιουργήστε το τέλειο γιαούρτι

  1. Απολαύστε την απεριόριστη ποσότητα σε φρέσκα φρούτα

Σταφύλια, μπανάνες, διάφορα εσπεριδοειδή, φέτες πεπονιού είναι όλα ωραία. Αν ο προορισμός δε, είναι εξωτικός τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε τα εξωτικά φρούτα της κάθε περιοχής.

Απολαύστε την απεριόριστη ποσότητα σε φρέσκα φρούτα

  1. Προγραμματίστε κι αλλά γεύματα

Όταν δεν είστε ιδιαίτερα πεινασμένοι κατά την διάρκεια του πρωινού, μπορεί να σας φανεί δύσκολο να φανταστείτε το δεκατιανό σας, αλλά ότι εκείνη η ώρα θα έρθει και θα είστε για μπάνιο ή βλέποντας κάποιο αξιοθέατο, θα είστε ευγνώμονες στον εαυτό σας ότι έχετε προνοήσει να πάρετε μια μπανάνα μαζί σας.